Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > Pollyanna
Bu Mesaja Puan Verin

Hanımlar için 2008 Avrupa Şampiyonası davranış kuralları..!!

07-06-2008 16:51 Pollyanna tarafından yazıldı
Bir erkeğin isteğini sırf hoşuma gittiği(!) için ekliyorum..

Kalbimiz sizlerle



6 Haziran – 29 Haziran arası Ev İçi Yönetmeliği

1.06.06. - 29.06 arası evin erkeği evin yegane hakimidir.

2.Bu süre zarfında evin hanımı sessizce ve televizyon odası dışında ev işlerini sürdürebilir.

3.Her maçtan evvel televizyon koltuğu yanına bir kasa soğuk bira konacaktır.

4.Maç esnasında hanımın televizyonun bulunduğu odada ikamet etmesi yasaktır. Bira ve çerez takviyesi yapılabilir.

5.15 dakikalık devre boyunca hanıma oda bakım hakkı (kül tablosu boşaltmak, boş şişeleri dolusuyla değiştirmek v.b.) tanınmıştır. Kâğıt hışırdatmak ve sözlü iletişim yasaktır.

6.Maçtan en az 30 dakika evvel erkeğe sevgiyle hazırlanmış bir yemek sunulacaktır. Erkeğin maç konsentrasyonunu bozmamak için bu süre içinde de çene kapalı tutulacaktır.

7.Avrupa şampiyonası boyunca üreme faaliyetlerine yönelik her türlü hareket yasaklanmıştır. Yine, erkeği bu yönde teşvik edebilecek kıyafetler de taşınmayacaktır. Anılan aktiviteler şampiyona boyunca 23.45’ten (maç uzatma ve penaltılara kaldıysa 01.30’dan) itibaren, ve maç erkeğin memnuniyetine mazhar olacak şekilde bitti ise, gerçekleştirilebilir.

8.Hanımın ev bütçesi yeterliyse kendisine küçük bir TV cihazı alarak diğer odada yaprak dökümü ve benzeri ağlamaklı dizileri seyredebilir. Bu süre zarfında erkeğe karşı yukarıdaki yükümlülüklerini aksatmayacaktır.

Evet hanımlar, eğer bu asgari davranış kurallarına uyarsanız, biz de

a)Biraları etrafa saçmamaya
b)Antrenör kabini (yani televizyon koltuğumuz) nin 10 metre civarını çerez kabuklarıyla bulamamaya
c)Madde 6’daki yemeği yerken devamlı olarak annemizin enfes yemekleri üzerine laf sarfetmemeye çalışacağız.


Not.: Bu yazıyı tanıdığınız bütün erkeklere (haklarını öğrenmeleri için) ve bütün hanımlara (görevlerini öğrenmeleri için) postalayın lütfen.. Boşanma davalarından sorumlu değiliz.

Toplam Yorum 2

Yorumlar

Eski
_cesminaz_ - Avatarı
yaa neden bizde oturup izleyemiyoruzzz
mesaj-linki
07-06-2008 16:59 _cesminaz_ tarafından yazıldı _cesminaz_ şu an çevrimdışı
Eski
MYDMR - Avatarı
kabul ederim ama bize de böyle bazı günler arasında aynılarını yapıcaklar
mesaj-linki
08-06-2008 16:39 MYDMR tarafından yazıldı MYDMR şu an çevrimdışı
 
Toplam Trackback 0

Trackback'ler

Pollyanna tarafından gönderilen son mesajlar
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10246611 saniyede (53.81% PHP - 46.19% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR