Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > RoSSoRoSe
Sponsor Bağlantılar
Kategorisiz Kategorisi olmayan mesajlar
Eski

ASRIN AŞK ŞİİRİ:D:D:D:D

28-02-2008 10:50 RoSSoRoSe tarafından yazıldı

Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum
Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.
En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum

Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim...
Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni

Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni
Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala
Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni
Kedinin mousela
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 5 RoSSoRoSe şu an çevrimdışı
Eski

ERKEKLERİ SİNİR ETMENİN YOLLARI:)

28-02-2008 08:39 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
1. Ilk önce askinizi ilan edin; onu da kendinize asik edin; sonra bir yanlislik oldugunu söyleyip geri çekilin.

2. Ilk önce, "ömrümün sonuna dek seninim" deyip kendinize baglayin. Daha sonra "Ask, sürdügü müddetçe ebedidir" deyin. Bu, onu cin çarpmisa çevirecektir.

3. gabriel garcia Marquez`in Kolera Zamani Ask`ini okumasini coskuyla salik verin ve romandaki kahramanin 51 yil askini beklemesi gibi bir davranis sergilemesini ondan da umdugunuzu ima edin.
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 15 RoSSoRoSe şu an çevrimdışı
Eski

"ÇAPKIN OLMAYAN VAR MI?

27-02-2008 16:22 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
Kadir Copdemir, bir internet sitesinde 'Çapkinlik' üzerine sorulan soruya şöyle bir cevap veriyor...
sizlerle paylaşmak istedim...

Kadın : Merhaba Kadir bey, ben Mehtap. Avukatım. Size sorum şu: erkekler çapkınlıktan neden vazgeçmiyor?

Kadir Copdemir : Şimdi Mehtap Hanım, hadiseye şu açıdan bakalım, diyelim ki biz çapkınlıktan vazgeçtik, her birimiz birer tane kadına adapte olduk, ne olacak o vakit? Ne süslenmenize gerek kalacak, ne şık giyinmenize, ne hamarat
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 10 RoSSoRoSe şu an çevrimdışı
Eski

+18(Çocuklar okumasın pls:)

27-02-2008 08:59 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, “gece yarısı böyle ıssız bir yerde napıyosunuz allah aşkına? bu saatte otostop mu yapılır?” demiş. kız, “uzun hikaye. rica etsem beni evime götürür müsünüz?

buraya çok yakın. bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam” diyerek arka koltuğa oturmuş. kızın üzerinde...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 15 RoSSoRoSe şu an çevrimdışı
Eski

Nasıl Ölmek İstersiniz?

26-02-2008 10:04 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
ÖLÜRKEN HİSSETTİKLERİMİZ Bilim dergisi New Scientist, "insan ölüm anında ne hisseder, ölüm nasıl olur" sorularına yanıt aradı.

Dünyanın önde gelen bilim dergisi New Scientist, İskoçya'daki Caledonian Üniversitesi'nden psikolog Cynthia McVey'in, ölümün eşiğinden dönenlerle görüşerek ve bilimsel incelemeleri bir araya getirerek yaptığı araştırmayı yayımladı.
Araştırma, kafa kopmasından boğulmaya, yanmadan yüksekten düşmeye kadar birçok ölüm şeklinde asıl sorumlunun,
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 0 RoSSoRoSe şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12356400 saniyede (49.54% PHP - 50.46% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR