My Lover's Gone ...
22-04-2008 08:27 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
My lover's gone
-sevgilim gitti
his boots no longer by my door
-artık botları kapımın yanında değil
he left at dawn
-dün ağarırken terk etti
and as I slept I felt him go
-ve ben uyurken onu gitmesi için terk ettim
Returns no more
-artık dönmez
I will not watch the ocean
-okyanusları izlemeyeceğim
My lover's gone
-aşkım gitti
no, earthly ships will ever bring him home again
-hayır, dünyevi gemiler onu eve geri getirmeyecekler
My lover's gone
-sevgilim gitti
I know that kiss will be my last
-biliyorum bu öpücük son olacak
no more his song
-daha fazla sarkısı yok
the tune upon his lips has passed
-malodi onun dudaklarının üzerinden geçti
I sing alone
-yalnız söylüyorum
while I watch the ocean
-okyanusu seyrederken
My lover's gone
-aşkım gitti
http://www.youtube.com/watch?v=l61cL...eature=related
(önce sözleri okuyup klibi izleyiniz pls)
-sevgilim gitti
his boots no longer by my door
-artık botları kapımın yanında değil
he left at dawn
-dün ağarırken terk etti
and as I slept I felt him go
-ve ben uyurken onu gitmesi için terk ettim
Returns no more
-artık dönmez
I will not watch the ocean
-okyanusları izlemeyeceğim
My lover's gone
-aşkım gitti
My lover's gone
-sevgilim gitti
I know that kiss will be my last
-biliyorum bu öpücük son olacak
no more his song
-daha fazla sarkısı yok
the tune upon his lips has passed
-malodi onun dudaklarının üzerinden geçti
I sing alone
-yalnız söylüyorum
while I watch the ocean
-okyanusu seyrederken
My lover's gone
-aşkım gitti
http://www.youtube.com/watch?v=l61cL...eature=related

(önce sözleri okuyup klibi izleyiniz pls)
Toplam Yorum 21
Yorumlar
| | tüh tüh tüh..düşman başına..evlerden ırak.. Allah daha büyük acı keder vermesin.. .. amin.. : d |
22-04-2008 08:58 evo tarafından yazıldı
|
| | evocum sana bişe demiorum cnmcım ![]() |
22-04-2008 09:00 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | ayy canımcım .. yoksam artık.. sana birşey demiyorum.. seni Allaha havale ediyorum mu diyosun.. bi öpiyimmi ..![]() |
22-04-2008 09:04 evo tarafından yazıldı
|
| | yok cnmcım sana gül atıorum öpme![]() |
22-04-2008 09:11 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | şu elinde saladağın merdaneye benzer güllerdenmi.. canmcım.. bi öpseydim.. çok süper olcaktı naz yapma..![]() |
22-04-2008 09:24 evo tarafından yazıldı
|
| | bana şarkı söle ya da şiir yaz cnm cım![]() |
22-04-2008 09:34 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | ![]() |
22-04-2008 09:52 evo tarafından yazıldı
|
| | iii sen bilirsin son kez sölüorum yaz bana şarkı şiiir afeddim seni yoksa afetmediğim die vicdan azabı çekersin rüyalarına girerim![]() |
22-04-2008 09:54 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | I've been here before a few times Buraya daha önce birkaç kez geldim And I'm quite aware we're dying Ve ölüyor olduğumuzun oldukça farkındayım And your hands they shake with goodbyes Ve ellerin hoşçakallarla sallanıyor And I'll take you back if you'd have me Ve seni geri alırım eğer sahip olursan bana So here I am I'm trying O yüzden buradayım işte, çalışıyorum So here I am are you ready O yüzden buradayım işte, hazır mısın? Come on let me hold you touch you feel you Hadi izin ver sana sarılmama, sana dokunmama, seni hissetmeme Always Her zaman Kiss you taste you all night Öpeyim seni, tadayım seni tüm gece boyunca Always Her zaman And I'll miss your laugh your smile Ve özleyeceğim kahkahanı, gülümsemeni I'll admit I'm wrong if you'd tell me Hatalı olduğumu kabul ederim eğer söylersen bana I'm so sick of fights I hate them Kavgalardan bıktım nefret ediyorum onlardan Let's start this again for real Hadi yeniden başlayalım buna gerçekten So here I am I'm trying O yüzden buradayım işte, çalışıyorum So here I am are you ready O yüzden buradayım işte, hazır mısın? So here I am I'm trying O yüzden buradayım işte, çalışıyorum So here I am are you ready O yüzden buradayım işte, hazır mısın? Come on let me hold you touch you feel you Hadi izin ver sana sarılmama, sana dokunmama, seni hissetmeme Always Her zaman Kiss you taste you all night Öpeyim seni, tadayım seni tüm gece boyunca Always Her zaman I've been here before a few times Buraya daha önce birkaç kez geldim And I'm quite aware we're dying Ve ölüyor olduğumuzun oldukça farkındayım Come on let me hold you touch you feel you Hadi izin ver sana sarılmama, sana dokunmama, seni hissetmeme Always Her zaman Kiss you taste you all night Öpeyim seni, tadayım seni tüm gece boyunca Always Her zaman ![]() |
22-04-2008 10:09 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | ben direkt izledim klibi izledim hiç sözlere bakmadım büyüsünü yitirmesin diye (laf aramızda üşendim kim okuyacak sözleri amann ) |
22-04-2008 10:19 unwritten tarafından yazıldı
|
| | |
22-04-2008 10:41 evo tarafından yazıldı
|
| | The drops of rain they fall all over -yağmur damlaları heryere düşerler This awkward silence makes me crazy, -bu uygunsuz sessizlik beni deli eder The glow inside burns light upon her -Yanıkların içinde kızartı, onun üzerinde aydınlatır I'll try to kiss you if you let me -eğer bana izin verirsen seni öpmeyi deneyeceğim (this can't be the end) -(bu son olamaz) Tidal waves they rip right through me -büyük dalgalar beni doğru boyunca yırtar Tears from eyes worn cold and sad -gözden gelen soğuk ve üzgün gözyaşları Pick me up now, I need you so bad -beni şimdi al, sana çok kötü ihtiyacım var Down down down down -aşağı aşağı aşağı aşağı It gets me so -o beni öyle alır Down down down down -aşağı aşağı aşağıa aşağı It gets me so -o beni öyle alır Your vows of silence fall all over -senin sessizlik yeminlerin her yere düşerler The look in your eyes makes me crazy -gözlerindeki bakış beni deli eder I feel the darkness break upon her -ben onun üzerindeki karanlığı hissederim I'll take you over if you let me -eğer bana izin verirsen seni devralacağım (You did this) -(sen bunu yaptın) Tidal waves they rip right through me -büyük dalgalar beni doğru boyunca yırtar Tears from eyes worn cold and sad -gözden gelen soğuk ve üzgün gözyaşları Pick me up now, I need you so bad -beni şimdi al, sana çok kötü ihtiyacım var Down down down down -aşağı aşağı aşağı aşağı It gets me so -o beni öyle alır Down down down down -aşağı aşağı aşağıa aşağı It gets me so -o beni öyle alır buyur cnm cım ![]() |
22-04-2008 10:45 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | saoll cnmcım ![]() |
22-04-2008 10:54 evo tarafından yazıldı
|
| | ikinizden biri günlük yazınca genellikle hep birbirinizle atışarak yorumları siz yapıyorsunuz bu durum cok ilgimi çekti![]() ![]() ![]() |
22-04-2008 11:03 Lavie tarafından yazıldı
|
| | birbirimizi çok seviyouz ondan ![]() |
22-04-2008 11:08 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | yaske cim.. bizde böyle.. biliyosun .. ross 1 nolu ben 2 nolu gıcığız.. gel sende katıl ![]() |
22-04-2008 11:10 evo tarafından yazıldı
|
| | evo 1 nolu sendin mızıkçılık yapma ![]() |
22-04-2008 11:13 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
| | hani birbirimizi çok seviyorduk.. 1 sen olmuşsun ben olmusşum ne fark eder.. Always : ))) |
22-04-2008 11:16 evo tarafından yazıldı
|
| | maşallah maşallah ilim ne kadarda ilerledi ![]() |
22-04-2008 11:45 The Unique tarafından yazıldı
|
| | evo senin yüzünden şarkım gölgede kaldı cnm cım ![]() |
22-04-2008 11:57 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
RoSSoRoSe tarafından gönderilen son mesajlar
- Sarışın (20-08-2008)
- ..ve "AZRAİL"kapıyı çalar...:) (06-08-2008)
- Çarlının Melekleri=P (22-07-2008)
- Düşünüş Biçimi:D:D (18-07-2008)
- Haydar Dümen'e sordular=Pp (17-07-2008)

..

cnm cım