Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > semin
Sponsor Bağlantılar
Bu Mesaja Puan Verin

Saymıyorum

24-07-2008 16:40 semin tarafından yazıldı

Dün akşam eve giderken, sokakta rastladığım bir taş kalp de senin adın yazılıydı ve ben buna hiçmi hiç şaşırmadım ..

Çok zamansız yakalamıştın beni. .Çok acemiydik ikimizde.. Ben bunu saymıyorum AŞKBir daha GEL emi yoksa ..

Çünkü avucumda ısıttığım sevgimi daha veremedim sevdiğim yara. . Yüreğimde bestelediğim güzel sözleri söylemedim . Koklayamadım, içimde hissetmedim ONU, tutamadım elleri.. Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Daha ona kalbimde oluşturduğum CENNETİ gezdiremedim.. Tek soluğumdaki yaşamı, yaşam hücre mi, onu bu kadar seven deli bu yüreği yakıp gitme .. Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Yüreğimin sesinden bana VAZGEÇ deme… Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Bizim kisi mutluluk masalı değildi olamazdı. Yürekten sevmiştik çünkü, yürekten hissetmiştik SENİ SEVİYORUM kelimesinin altında yatanı Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Sevmiş kalpler kavşağında ağlayamadık, onun gözyaşlarını silemedim, silmeme izin verme din.. Kan ağlayan yüreğimi sessizce dinlemesine müsaade etmedin.. Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

UMUDUMU yitirdiğin bir anda çıkarmıştın karşıma ve UMUTLARI ile.. Bu kadar erken UMUTLARIMI elimden alamazdın. . Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..
.

Hayat bir yolculuk değildi bizim için. . Gülmek basit, ağlamaktı belki yürekten dinlemek.. Ama bunu bile kursağımız da bıraktın.. Ben bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Bitmeyen bir sevgi, tükenmek bilmeyen bir acıydı onun gidişi, bunu en iyi sen biliyorsun değil mi..? Ben bunu saymıyorum AŞK…bir daha GEL emi yoksa ..

..Bunu saymıyorum AŞK…Bir daha GEL emi yoksa ..

Yoksa

MELEKLERİN AŞKINI böyle kan ağlayarak bırakıp gidecek misin ..?
Toplam Yorum 2

Yorumlar

Eski
MeLL - Avatarı
Çok güzel
mesaj-linki
24-07-2008 23:56 MeLL tarafından yazıldı MeLL şu an çevrimdışı
Eski
semin - Avatarı
tşkrler yorumun için
mesaj-linki
25-07-2008 00:33 semin tarafından yazıldı semin şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10373306 saniyede (45.28% PHP - 54.72% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR