Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > SweetyGirL
Sponsor Bağlantılar
Yaşama Sebebime... Hayatımdaki vazgeçilmez adam...
Eski

Sevdiğim...

2 Hafta Önce 21:38 SweetyGirL tarafından yazıldı
Biliyormusun iyiki hayatıma girmişsin dedim bugün. Çünkü öyle güzel öyle masum bir gündü ki benim için. Başka günlere değişmezdim bugünü. Ama bazen unutuyorum benim seninle geçirdiğim her günüm birbirinden farklı ve değişilmez. 6 sene önce girdin hayatıma ve bir anda değişti hayatım. İyiki benimlesin sevdiğim...
Seni Çok Seviyorum Aşkım...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Bu kategoride: Yaşama Sebebime...
Yorumlar 0 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Sen...

12-08-2008 22:18 SweetyGirL tarafından yazıldı
Hayat seninle konuşurken su gibi akıp giderken sensiz geçirdiğim zamanlarda neden bir koşucu gibi çok hızlı gidiyor? Her saniye her dakika her saat her gün hatta bir ömür boyu ben seninle olmak istiyorum ama neden olamıyor? Her saniye seninle olmak sana sarılmak istiyorum. Çünkü sana sarıldığımda kendimi bu dünyada yaşamıyor gibi hissediyorum. Herşeyi unutuyorum. O an bir sen ve ben varız bu dünyada.

Seni Seviyorum Sevgilim...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Hayatımın Anlamı...

02-08-2008 16:12 SweetyGirL tarafından yazıldı
Aşkım benim sen herşeyim oldun benim... Çok yanlış düşünmüşüm 6 hafta önce nolur affet beni... Ben sensiz bir hiçmişimde haberim yokmuş... Senden uzaklaşınca anladım bunu... Ben sana söz veriyorum ömrümün sonuna kadar ben seninim...

Seni Çok Seviyorum Bebeğim...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Eski

Sensizlik...

17-05-2008 18:02 SweetyGirL tarafından yazıldı

Hiç olmamıştım böyle... Senleyken sensiz kalmamıştım hiç bu dünyada... Sen hep bir yerlerde beklerdin beni... Ama beklemiyorsun artık beni bir yerlerde... Ben o sokak başlarında her gece senin gelmeni beklerken sen çıkıp gelmiyorsun o ağacın arkasından... Gel nolur artık aşkım... Sensiz olamıyorum bunu biliyorsun... Çektiklerim yaptıklarıma yetmez mi? Gel nolur artık sensiz olamıyorum...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Eski

Bitanem...

28-04-2008 22:29 SweetyGirL tarafından yazıldı
Aşkım biliyorum bugünlerde sana daha çok destek olmalıyım. Ama nedendir bilmiyorum içimden gelmiyor destek olmak. Yanlış anlama sakın senden bıkmadım ben hayatımdan bıktım sadece. Sorunlarla uğraşmaktan bıktım. Bazen düşünüyorumda gitsem buralardan uzaklara kimsenin beni bulamayacağı yerlere ama seni geride bırakıp gidemeyeceğimide iyi biliyorum. Ama benimle gelmeyeceğinide biliyorum. Nasıl bir çıkmaz içindeyim anlayabiliyor musun beni? Nolur anla beni lütfen...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:12Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12617111 saniyede (33.45% PHP - 66.55% MySQL) 14 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR