![[Resim]](http://dts.msxlabs.org/ThinkerBeLL/BrookLyn_yapti.png)
Bana beni anlatan -Alıntılar-
11-06-2008 21:05 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
03-12-2007 20:33 ThinkerBeLL tarafından güncellendi (Kategori transferi)
03-12-2007 20:33 ThinkerBeLL tarafından güncellendi (Kategori transferi)
Hiçbir yazı bana ait değildir; hepsi tamamen alıntıdır, bana beni anlatan alıntılardır.
Geldim..
Dokunuşlar hissiz,
Geldim..
Dokunuşlar hissiz,
sevgisiz bu ten.
*Hayallerim... Aşkım... Ve SEN...Ağlamaklı suratlarda maske,
fonda ise bir ben..
Toplam Yorum 9
Yorumlar
| | Kendimce....... Günde kaç kere vuruluyorum?! Ben seninle yaşıyorum... (Bunu sen) Gidince anlıyorum... Her şeyini özlüyorum... Tenin benim gibi... Kokunu içime istiyorum Birdenbire... Hayatımın tümü oldun... Gecelerime gün gibi doğdun... Gidersen (veya gidersem bir gün) üzülürüm çok... Hayatımın tümü oldun... Gecelerime gün gibi doğdun... Gidersen (veya gidersem bir gün) kırılırım çok... Adlar lazım değil... Baş harfi SENBaş harfi BEN *Hayalleri hayallerimi süslüyor... O bilmiyor... |
29-11-2007 22:46 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Herşey siyah ve beyaz değildir. İkisisi arasında her zaman gri bir alan bulunur aslında; çoğu zaman görmezden geldiğin, bazen içine düşüp dolaşmak zorunda kaldığın, doğru ile kolay arasında seçim yapmak zorunda bırakıldığın... *Tripteyim, üzgünüm... |
29-11-2007 23:26 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Ben hayattan düştüm. Bi’delikanlı elimi tuttu. * Eyvallah koçum... |
30-11-2007 21:32 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Kalbimde ritim bozukluğu varmış, doğrudur! Çok kırdılar... Beynimde ur varmış, doğrudur! Ben de taşıdığım bu ağırlık ne diyordum ![]() Ciğerlerim su toplamış, doğrudur! Nefes almıyorum uzun zamandır ![]() Ölmüşüm, doğrudur! Yaşıyormuş gibi hissetmiyordum zaten... *Hayat bi' şey değildir; itinayla yaşayın... |
03-12-2007 20:38 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Hayat...Yaptıklarımızdan ibarettir, hissettiklerimizden değil... *Yorgun Savaşçıya... |
09-12-2007 18:04 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | S**tir git!Mümkünse öl lütfen! Puf ol! Karanlık alsın seni! Kendini dünyanın çeşitli aptallıklarına kaptır. S**tir git bi' zahmet. Gözüm görmesin seni. Tam da bi' ışıltı buldum diye sevinirken çok uykum var diyip gerçeklere, farkındalığa kapat gözlerini. Geber e mi! Yaşadığının, ne olduğunun farkında olmayan insanlar gibi yap sen de artık. Sabah kalk akşam yat, bir süre dolan ortalarda bi' şeyler eksikmiş gibi ama hiç bulama. Sonra alış bu eksiklik duygusuna ve sen de diğerleri gibi geç bu dünyadan. Varlığını karanlık alsın ve ruhun ebedi bir uykuya dalsın. Kendini uykunun serin yalnızlığına bırak. Ey rüzgârda titreyen savunmasız yaprak! Yalnızlığın bile bir şerefi var. Bir şeyler yaratır insan, kendisiyle baş başadır, göz gözedir. Senin bu yaptığın düpe düz kendini becermektir. Becer kendini, mümkünse benden uzak bi' yerde. Hep kolaya ve onunla birlikte gelen rehavete kaçtın sen. Gerçekler hiçbir zaman kolay olmamıştır. Kolay olmasını isteyen kim? Zor olmalı ki tadına daha iyi varalım, zor olmalı ki herkes ulaşamasın, herkesin elinde oyuncak olmasın bu dünyanın gerçekleri. Ağır olmalı ki herkes taşıyamasın, herkesin kaldıramayacağı sorumlulukları yüklenmeli ki insan ilerlediğinde bu dünyanın kimilerine göre zor olan tarafı hiç dokunmasın kendisine, hiç etkilemesin, tecrübe ettiklerinin yanında bi' karınca ısırığı gibi kalsın. Kederin ve sıkıntının bile bi' haysiyeti var, demem o ki göğsünde bi' madalya gibi taşımalı insan. Bütün dünya üzerine gelirken bile başı dik olmalı, gözleri ileriye bakmalı. Niye indiriyorsun gözlerini, yoksa aklın başına gelmedi mi? Aklı başında olmalı insanın kıçında değil! Ölümün en acısız olanını diliyorum senin için, senin gibi bi korkak için. Senin gibi bi' b*k çuvalı için… Umarım aptal bi' mutluluk içinde gözlerini kaparsın bu dünyaya ve tüm dost zannettiklerin yanında olur ve sen son nefesini verirken onların gözlerindeki sönüklüğü fark edersin. Pişmanlık ve vicdan azabı içinde geberir gidersin... Bak hala duruyor! Geber! Puf ol! Hangi deliğe girersen gir, yeter ki gözüm görmesin seni. S**tir git ey sevgili BEN! * Bi' zahmet kapıyı arkamdan kilitle lütfen! |
26-02-2008 20:26 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Hep olduğu gibi, şimdi de... Gün benim günüm, Hiç bi' engelim yok bu kez önümde Az düşünmedim çok üzülmedim Yaş da yok gözümde Ayrılık ya Bu zor biraz, ama geçer günün birinde Sensiz olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse kalamam seninle Karar verdim gitmeye Gün gelir geçer, Ay biraz durur yılların cebinde Az direnmedim çok gücenmedim Hırs da yok içimde Hürriyet ya Bu zor biraz ama güzel Yeri gelince Yardan olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse Durmam yerimde Karar verdim gitmeye Bundan böyle hep yek hep tek başıma* Tanrım, şerefe! |
03-03-2008 10:12 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Hiç kimse bilmez yalan söylenerek solmanın ne olduğunu... *Yalancı çoban... |
11-06-2008 21:05 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Harıka ellerıne yuregıne saglık arkadasım. *** Unutulmuyor Yuva yapmak varken gönül döşünü Aşk unut demekle unutulmuyor Kimse anlatmadı pembe düşünü Aşk unut demekle unutulmuyor Onu da beni de aldın karşına Sende yalnız kaldın bir tek başına Uzaktan bakamam gülün kaşına Aşk unut demekle unutulmuyor Dünya sarhoş musun yoksa ayık mı? Boş laf geveleyen saf mı geyik mi? Söyle ettiğine bu aşk layık mı? Aşk unut demekle unutulmuyor Lafını aklımca kelam sanmıştım Yalana o kadar çok inanmıştım Aşkın yollarına çok kapanmıştım Aşk unut demekle unutulmuyor Bilmiyorsan aşkı git bilene sor Ustam anlatır dinle hayra yor İmer’in özünde saklı kalan kor Aşk unut demekle unutulmuyor |
25-06-2008 16:13 GULGECELER tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
ThinkerBeLL tarafından gönderilen son mesajlar
- Geri's Game (27-07-2008)
- Bir Aşk Masalı (26-06-2008)
- Bana beni anlatan -Alıntılar- (11-06-2008)
- Aşkın Tanımı (07-05-2008)
- Potansiyelle Realite (07-05-2008)