Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 306.664 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 09.02.2007 , Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, işle ilgili konularda güç isteğiniz kuvvetli olacaktır. Araştırmalar yapmak, derinlikli düşünmek ve mesleki konularda daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz olacaktır. Yaşam standardınız açısından düşündüğünüzde iyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu aşikardır. Ele avuca sığmaz bir insan olarak, herkesten daha çabuk algıladığınız ve daha kıvrak bir zekaya sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını istiyorsunuz. Birbaşka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz. Bugünkü enerjiler işte bu konulara odak oluşturmakta ve sizi düşündürmekte.

Bugün, doğal bir takıntı duygusu sizde hakim olabilir. Kafanızın içinde ters gittiğini düşündüğünüz olaylar, işinizle alakalı mevzularda daha fazla yoğunlaşacaktır. Üzerinizdeki bu ruh hali size gerginlik yaşatabilir. Dışardaki insanlar bunu pek farketmezler ama siz mesleğinizi ilgilendiren konularda agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Ve bunu en çok ta ruhsal tepkilerinizde görebilmek mümkün olacaktır. Yeteneklerinizin fazlalığının önündeki tek engel, sizin gibi düşünmeyen kişilerle çalışmak zorunluluğunuz. Bu sizi fazlasıyla rahatsız etmekte. Sözel ifadenizle bağlamayacağınız iş ve insan yok. Ama işinizle ilgili konularda genelde klasik yöntemler uygulandığından, bu durum sizi sinirlendirmekte. Bugün sakin olmanız gerekiyor. Siz yine çalışkanlığınızla görevlerinizi yapınız ve sizi gerebilecek konulardan uzak durmaya çalışınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #22
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, sosyal çevrenizde aktif bir gün yaşayacaksınız. Birkaç gündür süren durgunluğunuz, yerini daha neşeli bir ruh haline bırakacak. Geriliminiz sona erecek ve sorunların üstesinden gelmek için enerjinizi toplayacaksınız. Size ihtiyacı olan dostlarınızla ilgilenecek ve onlara destek olmaya çalışacaksınız. Duygusal konulardaki elinizde olmayan sebeplerin yarattığı hüzün hala devam edebilir. Kendinizi yalnız ve biraz da uzak tutuyor olabilirsiniz. Bu haliniz gözlerden kaçmıyor fakat en azından bugün bunu düşünmek istemiyorsunuz. Kendinizi eğlendirecek, mutlu edecek herşeyi yapmak niyetindesiniz.

Bugün, uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınız sizi arayabilir yada siz onlarla konuşmak isteği içinde olabilirsiniz. Objektif bakış açısıyla herşeyi görmek istediğiniz bugün, toplumsal olaylara bakış açınız da genişler. Çevrenizdeki insanlar size dertlerini açabilirler yada çok yakın bir dostunuz birlikte biryerlere gitmeyi teklif edebilir. Karşınızdaki her insanı dikkatle dinler, anlamaya çalışır ayrıca moral de verebilirsiniz. Sizden büyük insanlarla konuşmak, fikir almak ve kendini deneyimlerinizi anlatmak ta bugün sizi keyiflendirecektir. Bugün gelişen bazı olaylarda sabırlı olmalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız.
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #23
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı



Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü alabilirsiniz. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı olabilir. Yardımınızı esirgemeyin. Sağlık konusunda sizin de ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #25
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba


Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #26
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #27
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün


Bugün, sevdiğiniz kişiyle birlikte yapacağınız aktiviteler için uygun bir gün olacaktır. Birlikte sinemaya gitmek, oyun oynamak, tiyatro izlemek yada kısa yolculuklar yaparak hava almak sizi keyiflendirecektir. Bugün haftanın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Enerji depolamak ve ilgi duyduğunuz kişiye olan aşkınızı değişik jestlerle gösterme isteğiniz de yoğun olacaktır. orjinal fikirleriniz onda hayranlık hisleri uyandıracak ve sizi daha yakından tanımış olacaktır

Bugün, ona duyduğunuz ilginizi ruh halinizdeki olumluluk sayesinde dile getirmeniz kolay olacaktır, tensel duygunuzun yükselmesi aşkınızı fiziksel anlamda da yaşamanızı sağlayacaktır. Sıradışı hislerinizi göstermeniz için çok uygun bir gün olacaktır. Duyarlılığınız onun tarafından farkedilecek ve duygusal yaklaşımlarınızla bu beraberliğe verdiğiniz önemi vurgulayacaksınız. Bu enerjilerden yararlanarak gününüzü en iyi şekilde programlayınız ve keyfini çıkarınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #29
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, mesleki konularda gerçekçi temellere dayanmayan bir iyimserlikle hareket edebilirsiniz. Sizin düşünceleriniz çevrenizdeki insanlar tarafından tam olarak anlaşılmayabilir. En ufak bir işin üzerinde bile sürekli tekrar yaparak zaman kaybedebilirsiniz. Gerçekten başarılı olduğunuz işlerde bile tam olarak emin olamadığınız için, yeniden gözden geçirmeniz sonucu yorulmanız da mümkündür. Siz buna bir anlam veremediğiniz için kendinizi başarısız olarak görebilirsiniz. Beklediğiniz bazı haberler umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Patronlarınızla aranızdaki görüş ayrılıkları sizi pasif hale getirebilir. Sanki üstünüzde bir ağırlık vardır ve siz adım atmak isterken aynı noktada kaldığınızı düşünebilirsiniz.

Bugün, çok önemli işlerinizi hallederken çevrenizdeki insanlar sizden yararlanmaya kalkabilir. Siz daha fazla emek verdiğiniz halde, onlar hiç yorulmadan üstüne konabilirler. İşi olmayan burç mensupları görüşmelerde terslikler yaşayabilirler. İlişkinizle alakalı konularda sevdiğiniz kişinin aşırı duyarlı ve alıngan davranışlar içine girmesi sizi rahatsız edebilir. Ortada bir sebep yokken, hesap vermeye zorlanmanız sonucu sinirlenebilir ve yok yere bir kırgınlık oluşturan kişilere de sert yanıtlar verebilirsiniz. Mantıklı bakış açısı benimsemeniz başkaları tarafından itici bulunabilir. Sanki herşey sizi aşırı duyarlı olmaya sevk ediyor gibi düşünebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 20.02.2007 , Salı


Bugün, dostlarınızla karar verdiğiniz bir konuda girişimde bulunabilirsiniz. Çalışma şevkinizle ve cesaretinizle sözel olarak ta başarılı etkiler altındasınız. Başka insanlara hizmet etmenin keyfi size yüksek bir haz duygusu getirecektir. Bugün özellikle bayan burç mensupları popüler olmalarını sağlayan enerjiye sahipler. Etrafınızdaki karşıt cinsiniz üzerinde epey etkili olmanız sonucu isteklerinizi kolayca elde edebilirsiniz. ait olma duygunuzun güçlü olduğu bugün, sahip olduğunuz herşeyi en iyi şekilde savunabilirsiniz. Kimsenin sizin en ufak bir şeyine bile göz koyması elinizden alması mümkün değildir. Hareketli oluşunuzla biryerde uzun süre durmanız da mümkün olmayacaktır. Sürekli kıpır kıpır halinizle küçük yaramaz bir çocuğu andırabilirsiniz.

Bugün, kendinizi bir yere ait hissetme duygunuz yüksektir. Arkadaşlarınızı biraraya getirme, ortak bazı işler için start alma durumu görülebilir. Amacınız aktif olacağınız ve eylemlerde bulunacağınız bir grup bilinci oluşturmaktır. İşlerinizi organize etmenizi sağlayacak algılama gücünüzle herşeyin altından kolayca kalkabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda liderlik gücünüz açıkça belli olur. Fakat bu kaba kuvvetten ziyade mantıklı ve akıllı düşünce tarzınızdan olacaktır. İnsanlar sizin zekanıza güvendikleri için, önemli işlerinde size danışabilir ve yardım isteyebilirler. İş konusunda sıkıntıları olan burç mensupları bir yakın dostları sayesinde yeni bir iş bulabilirler.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar