Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.337 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, ilişkinizle ilgili önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Aranızda görüş aykırılığı nedeniyle oluşan durum bugün aydınlığa kavuşacaktır. Kendinizi farklı ve özgün hissettiğiniz için, sizin düşüncelerinize uyum sağlanmasını bekliyorsunuz. Bugün onunla konuşmayı denemelisiniz. Size yoğun bir şekilde bağlanmasını istemiyorsunuz. Tutamayacağınız sözler vermektense gerçeği söylemekten yanasınız. İşte tüm bunları onunla bugün paylaşmalısınız. Ona duyduğunuz hislerin iyi niyetli olduğunu fakat şimdilik çok fazla ileriye dönük olmaması gerektiğini bilmeye hakkı var.

Bugün mesleğinizle ilgili konularda beceriniz yüksek. İşinizi en iyi şekilde yapacak kadar da moraliniz yerinde. Teknik konulardaki başarınız patronlarınız tarafından da takdir ediliyor. Ayrıca bugün kuracağınız bir iş bağlantısı olumlu şekilde gerçekleşecektir. Bugün sosyal konularda da popüler olduğunuz için, iş bağlantılarınızı rahatlıkla gerçekleştireceksiniz. Sezgilerinizin gücü bugün iş ortamında çok işinize yarayacak. Nasıl başarılı olunur sorusunun cevabı iç sesinizle size ulaşacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel bir haber alacaksınız. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Aşk Yaşamı: Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günler sorunu ikinci ortağına açma yoluna gidebilirsiniz.

İş Yaşamı: Sizi şaşırttığı kadar da sevindiren haberler alacaksınız. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden çok geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak. Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir.

Para Durumu: Tatil sonrası değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak, ama çabanızla gelişmeyi izden yana çevirmeniz gerekiyor.

Dikkat: Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ikizler algilamak ve kendisini gozlemle tika basa doldurmak icin Dogmustur. Her zaman hareket halinde bulunmalidir. Uyanik bir akil
Ikizler'in temelidir. Merak, yerinde duramamak, bunlar Ikizler'in Kaynaklaridir. Fiziksel Canliligi akilda DA surer, bu DA ona bir
Baska kaynak saglar: Ogrenme, anlama yetenegi. Bu hizli zihinsel faaliyetler yargi ve
Mantik gucune sahip olmaya yonelik degildir. Ham algilamaya Yoneliktir. Dusunmek degil, gormek onemlidir. Sadece dunyaya sahit
Olmak ister.

Ikizler'in Ana stratejisi deneyimdir. Ayni anda birden fazla hayat Yasamak onu tembellikten uzak tutar. Diger insanlarin
Deneyimlerinden ogrenmek icin dinler. Acik fikirli ve sasirmaya Gonulludur. Bilgiyi toplar, baglantilar kurar ve yayar.
Ikizler'in surecinin asiri hizlanmasi onun golgesidir. Bu surec Yuzeysellikle sonuclanabilir. Tatsiz gerceklerle yuzyuze gelmeye
Zorlanirsa bilgiyi yeniden yapilandirabilir. Ayrica fazla yayilma, Dagilma, sinirlilik ve her seyin surekli krize donustugu, anlamsiz,
Heyecanli ve kararsiz yasam tarzi DA soz konusudur. Asiri Yorgunluk, derinlikten yoksunluk ve nihayet duygusal tukenme
Yasayabilir.

Ogrenmesi gereken; durup biraz nefes almak, sirf "akil bilgisi" ile Yetinmeden gonulden bir katilimda bulunmaktir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - 08.01.2007 , Pazartesi


Bugün, çelişkili duygularınızla gerginliklere müsait bir durumdasınız. Çevrenizdeki insanlara karşı aşırı bir eleştiri ve alaycı durumlar içine girmeniz, onların da sizden uzak durmalarına neden olabilir. Hemence tedirgin olmak, kendinizi baskı altında hissetmek, kısıtlanmak gibi ruh halleri görülebilir. Ne olursa olsun yada yapılsın beğenmemeniz, ufacıcık problemleri büyültmeniz gün içindeki tüm eylemlerinizde görülecektir. Aşırı bir değişkenlik hali tam bir konsantrasyon kurmanıza da engel olabilir. Böylece kısa sürede bitirilecek çoğu iş zaman alır ve siz bundan dolayı da kendinizi suçlayabilirsiniz.

Bugün, alınganlık göstermeniz nedeniyle insanlar size birşey söylemek istemezler. Etrafınızdaki genç insanlarla aranızda bir köprü kurulsa da bir anda ters etkilerle yıkılabilir. Yine sizden ufak yaşta olan kişilerin yapmış olduğu hatalar işinizle ilgili konularda size yoğun bir gün yaşatabilir. Beklenmeyen tersliklere şimdiden açık olarak gerekli önlemleri alınız. Elinizden geldiğince sakinliğinizi koruyun ve hiç kimsenin mükemmel olmasını beklemeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YIkizler
TIkizler

İkizler - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, duygusal güvenliğiniz yakın çevrenizde ve tanıdıklarınızla birlikte olduğunuzda artacaktır. Doğal olarak, duygularınızı etrafınızdaki insanlara gösterme eğiliminiz yüksektir. Algılama kabiliyetinizin yükseleceği bugün, geçmiş tüm alışkanlıklarınız gözünün önünden geçebilir. Hafıza gücünüz artar, zihniniz işlek olarak çalışır. Kendinizi gösterme kabiliyetinizin yüksekliği, iletişim alanında başarılı bir gün geçirmenizi sağlar. Yanlız dikkat etmeniz gereken konu fikirlerinizin kesinlikle doğru olduğu konusunda inat etmemek olmalıdır.

Bugün, kısa görüşmeler için de uygun enerjiler bulunacaktır. Ne zamandır düşündüğünüz fakat birtürlü cesaret edemediğiniz bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Bugün meraklı ve araştırmacı enerjinizin çokluğu, diyolog konusunda da başarılı birgün yaşamanızı sağlayacaktır. Tarafsızlık ve gözlem gücünüzün nimetlerinden yararlanmalısınız. Huzur ve dinginlikten ziyade aktivitenin bol olacağı bugün, yeni insanlarla tanışabilir girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Kısa yolculuklar açısından da hareketli birgündür.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, düşünceleriniz ile duygusal derinlikleriniz arasında iyi bir etkileşim olacaktır. İşinizle ilgili durumları ve çevrenizdeki insanları değerlendirmekte ve yargılamakta sağlam içgüdülere sahip olacaksınız. Güvenlik konusunun önemli olması doğal olarak herşeyi kontrol etme ihtiyacına yol açacaktır. Yaptığınız tüm işleri gayet iyi başardığınız halde, herhangi bir sorun çıkar endişesiyle tekrar gözden geçirme isteğiniz yorgunluklara sebep olabilir. Aşırı titizlik çevrenizdeki diğer kişileri de eleştirmenize yol açabilir. Bu etkilerin farkında olunuz ve kendinize gereğinden fazla yüklenmeyiniz.

Bugün, düzen konusu sizin için öncelikli hale gelecektir. Eviniz veya iş ortamınızda her ayrıntıya özel önem göstermek ve birşeyi kolay kolay beğenmemek te etkiler arasında yer alır. Sağlığınız konusunda endişeler taşıyabilir, ufacıcık bir soğuk algınlığında bile güçten düşerek moral kaybedebilirsiniz. Beslenmeniz konusunda bugün aşırı bir hasasiyet içinde olabilirsiniz. Hiçbirşeyi beğenmeme, nasıl bir ortamda hazırladığını merak etme ve her yemeğe bir kusur bulma sonunda günlük bir diyete gitmenize yol açabilir. Oysaki bugün sağduyu ve mantığınız gayet iyi işlemekte. Bütün soruların cevaplarının sizde olduğunu biliyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 06.02.2007 , Salı

Bugün, romantik ilişkileriniz ve yaratıcı uğraşlarınız için olumlu enerjiye sahipsiniz. Bu konularda atılacak her adım sizi, duygusal olarak güvende hissettirecektir. Sahne sanatları, tiyatro, resim v.b güzel sanatların her dalı ile alakalı konularda pozitif etkiler altındasınız. Hobileriniz ön plana geldiği gibi, yenileri için de girişimde bulunmak adına alışveriş yapabilirsiniz. Yada siz bugüne kadar yaptığınız çalışmaları sergileme imkanı bulabilirsiniz. Geçmişte ilginizi çeken ama yarım bıraktığınız çalışmaları tamamlayabilir ve bunu dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bugün, ilgi odağı olmak size keyif verecektir. Birilerinin araması, bir davete katılmanız için çağrı almanız, sevdiğiniz kişinin hoşlandığınız konulara ilgi göstermesi, yeni bir kişiyle tanışmak bugünkü enerjilerle çok kolay olacaktır. ayrıca flört olarak başladığınız bir ilişki daha ciddi bir boyut kazanabilir ve belki de aklınızdan geçmeyen bu durum sizi mutlu edebilir. Bugün yaşamı ilgilendiren ve sizin için önemli olan her konuda gayet mantıklı ve bilinçli kararlar verebilirsiniz. Öncü bir enerjiye sahip olduğunuz için her zaman değişkenlik gösteren siz, kalıcı duygular için start verebilirsiniz. Şans oyunları ve borsa gibi konularda tabiki dikkati elden bırakmadan, atılımda bulunacağınız aktif bir enerjiye sahipsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, kafanız karışık ve engellenmiş hissi içinde olabilirsiniz. Öncelikle öfkeniz ve kızgınlığınızın nedenini bulmanız gerekir. Kendi içinizde, sizi engelleyen ve ileriye doğru adım atmanızı güçleştiren olguları saptayın. Öncelikle kendinizle yüzleşmeyi başarmak zorundasınız. Böylece artık kimsenin yada eksik kaldığınız konuların sizi üzmesi mümkün olmayacaktır. Yaptığınız planların başkalarına bağımlı olmasına izin vermeden gerekirse bazı kişilere gereken engelleri koyarak gücünüzü yeniden kazanmaya çalışın. Sizin zaten başarılı olacağınız konularda başka insanların daha az yorularak yarar sağlanmasına engel koyunuz.

Bugün, kişilik olarak etkinliğinizi ve elinize aldığınız işlerden vazgeçmenize sebep olan insanlardan uzak durmaya çalışın. negatif enerjileriyle sizi zorlamalarına izin vermeyin. Direnç gördüğünüzde enerjinizi yoğunlaştırmaktan vazgeçmeyin. Disiplinli ve ısrarcı davranarak işinize odaklanın. Bir amaç peşinden giderken inatçı ve kararlı olmanın gerekli olduğunu bilin. Değişkenlik göstermeden isteklerinizin sonucunda elde edeceklerinizi düşünün. İçinize kapanmayın ve her zamanki gibi kıpır kıpır bir enerjiyle günü başarılı bir şekilde geçirmeye bakın.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #20
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08.02.2007 Perşembe
Bugün, cazibenizle havanızla herkesi kendinize çekebilecek güce sahipsiniz. Düşünceli ve kibar davranışlarınızla takdir ve beğeni toplayacaksınız. İlişkisi olanlar bugün sevdikleri kişiye veya yaşama karşı enerjik olacaklardır. Bayanlar, ilişkilerinde verimli, eğlenceli ve güzelliklerle dolu, baylar ise karizmatik ve nezaketli davranışlarıyla sevdikleri kişiyle mutlu bir gün geçirmiş olacaklardır. Bugün, görünümüze dikkat etmek, çevrenizdeki etkilemeye çalışmak konusunda, üstünüze yok doğrusu. İsteğiniz huzur ve dengesi kurulmuş bir şekilde günü geçirmek olacaktır. işte bugün bunun tam sırası!

Bugün, konforlu, lüks ve seçkin olan herşeye sahip olmak yada böyle ortamlarda bulunmak isteğiniz yüksektir. Kaliteye önem verir ve kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Hayata pozitif yönden bakacak ruh hali içinde olacaksınız. Aşk ilişkinizde uyum ve güzellikler bulabilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar bugün, herşeyin üstesinden gelerek anlaşma sağlayabilirler. İlişkisi olmayanlarda aşık olma dürtüsü yükselir. Aşka ve şefkate açık halinizle çevrenizi gözlemlersiniz. Sizdeki yumuşaklık ve naziklik birçok kişinin de gözlerinin üstünüzde olmasını sağlayacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar