Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.264 Cevap: 1.773
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #31
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - İkizler

ikizler
Sponsorlu Bağlantılar


21 Şubat 2007 - Bugün

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.




damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #32
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
İkizler BURCU (21 Mayıs- 21 Haziran)
ikizler
Sponsorlu Bağlantılar
İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğiniz iş fırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak

NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #33
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
İkizler Burcu
22 Mayıs - 22 Haziran


ikizlerbsmallmw5


TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Hava, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka
Özelliğiniz: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emeliniz: Gazetecilik, yazarlık
Amacınız: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar Sözcüğünüz: Süreklilik
Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak
Uğurlu gününüz: Çarsamba
Uğurlu sayılarınız: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşınız: Akik ve inci
Uğurlu renkleriniz: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu çicekleriniz:
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığınız müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar
Olası hastalıklarınız: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Terazi, Kova
İyi anlaştığınız burçlar: Yengeç, Aslan, Koç, Boğa
Kötü anlaştığınız burçlar: Başak, Yay
Ne iyi ne kötü: Akrep, Oğlak, Balık
Başarılı olacağınız meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis.
Son düzenleyen NihLe; 24 Şubat 2007 10:25
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 24.02.2007 , Cumartesi


Bugün, sizin için son derece aktif ve hareketli enerjiler mevcut. Duygularınız ile düşünceleriniz arasında tek bir uyuşmazlık olmayacaktır. Ne hissediyorsanız bunu rahatlıkla ifade edeceksiniz. İletişim kurma yeteneğiniz sayesinde etkileme gücünüz de yüksek olacaktır. Dış görüntünüzdeki çocuksu ifade ile yaşınızdan daha genç göstereceksiniz. Bu size her girdiğiniz ortamda şirinlik ve sempati kazandıracaktır. Fikir alışverişinde bulunmayı ve yapıcı tartışmalar yapmaktan zevk alacaksınız. Meraklılığınız sayesinde bilgi dağarcığınız genişleyecektir. Bugün duygusal olmaktan ziyade daha mantıklı bir bakış açısıyla günü değerlendirecek ve hüznün getirdiği durgunluktan uzak duracaksınız.

Bugün, giyim tarzınızdan hareketlerinize kadar herşeyinizle kıpır kıpırsınız. Yaşamınızla ilgili bir konuda yeni bir karar alabilirsiniz. Ve başlangıç enerjinizin yüksek oluşu bu konuda başarılı olmanızı sağlayacaktır. bugün bayan burç mensupları çekici, dışadönük, sosyal ve neşeli, baylar da konuşkan ve hareketli enerjilere sahip olacaklardır. Başka insanların sorunları karşısında hemence çözüm bulacak ve bir konunun aydınlatılmasında etkin rol oynayacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, sürprizlerle dolu heyecan ve aktivitenin yoğun olarak hissedileceği enerjilere sahipsiniz. Yerinizde duramıyacaksınız. Değişik bir şeyler yapmak ihtiyacı içindesiniz. Bireysel olarak hareket etmekten yanasınız. kimseye uymak yada birilerinin programına dahil olmak yerine spontan olarak hareket edip, yüreğiniz nereye götürüyorsa oraya gitmek taraftarısınız. Üstünüzde sorumlulukların ağırılığı olmadan, yorgunluğunuzu atmak ve sıradışı birşeyler yapmak isteyebilirsiniz. Belki sevdiğiniz bir kişiyi de alarak kısa bir yolculuk yapabilir yada kendi başınıza bir yere gidip eğlenebilirsiniz. Serbestçe gönlünüzce değerlerdirmeye bakınız.


Bugün, kendinizi şımartılmayı bekleyen çocuklar gibi hissedebilirsiniz. Değişik giyinmek, değişik bir saç şekli yada giyim tarzınızla herkesi etkilemek niyetindesiniz. Konuşmak dinlemek öğrenmek ve merak ettiğiniz konularda araştırma yapmak ta size iyi bir fikir gibi gelebilir. Ama her ne olursa olsun bol bol aktivite içermeli ve sizi bir yere bağımlı kılmamalı. İyimserliğiniz de bugün gayet yerinde. Şimdi olan bazı şeyleri moraliniz düzgünken düşünmek daha mantıklı olabilir. Biraz uzak kalmanın her ikiniz için de iyi olacağını düşünerek onu aramamaya çalışabilirsiniz. Kararlısınız. Bugün ne olursa telefonları açmak yok. Herkes kendince ne yapmak istiyorsa yapmalı.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #36
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İkizler- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, evlilik ve ilişkilerle alakalı konularda daha ciddi düşünecek ve geçmişi sorgulayacaksınız. Zihniniz gayet berrak, disiplinli ve gerçekçi düşünmeden yana olacaktır. Artık abartılı sözlere ve vaadlere aldırmamanız gerektiğini biliyorsunuz. İşittiğiniz her sözün altında yatan gerçekleri irdeleme zamanı. Geçmişle alakalı yaşadığınız ilişkileri süzgeçten geçirmek bugünün faaliyetleri arasında. Güçlü bir konsantrasyonla olayları ele alacaksınız.

Bugün, detayları asla gözden kaçırmadan ne istediğinizi kafanızda tam olarak oturtacaksınız. Siz azimli, makul ve yoğun tarzda düşündüğünüzde gerçekleri de açık bir şekilde algılayabilirsiniz. Hayale kapılmadan ham olarak elinizde tuttuklarınıza bakınız. Ve bugünkü enerjilerinizden yararlanarak sabit ve temeli sağlam yeni kararlarınızı uygulamaya başlayınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 27.02.2007 , Salı


Bugün, parasal konularda daha dikkatli adımlar atmak niyetindesiniz. Zor durumda kalmamak için temkinli olmak gerektiğini biliyorsunuz. Ne zamandır istediğiniz ve almayı düşündüğünüz şeyle alakalı bugün gelecek habere bile pek önem vermeyeceksiniz. Ne kadar indirimde olsa da almamak en iyisi diye düşüneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız para sıkıntıları aklınıza geldikçe, tamamen sizden kaynaklanan maddi sıkıntılarınız olduğunun siz de farkındasınız. Enerjik kimliğinizle istedğiniz bir şeyi hemen elde etmekten yana olduğunuzdan şimdi bunu yaparak ilerde pişman olmak istemiyorsunuz. Kısaca parayı sahiplenmekten ve harcamaktan yana bugün çok temkinli olacaksınız.

Bugün, ailenizi ilgilendiren maddi bir konuda canınız sıkılabilir. Elinizden gelen yardımı yapamamak sizi üzebilir. Böyle bir durumda karşınızdaki kişinin durumunu en iyi anlayan kişilerden birisi sizsiniz. çünkü bunu kaçkez siz de yaşadınız. Onunla konuşarak durumunuzu anlatabilir ve elinizden geldiğince manevi destek sunabilirsiniz. Beklediğiniz para haberinin gecikmesi canınızı sıkmakta. Eğer böyle bir müjde gelirse ilk olarak ona yardım edeceğinizden bahsetmeniz yerinde olacaktır. bugün kendi arzularınıza düşkünlükten ziyade içinde bulunduğunuz şartların gerektirdiği şekilde yaşamaktan yanasınız. çünkü ne yapsanız da içinizde isteklerin susması mümkün olmuyor. O nedenle iradeli olmaktan yanasınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, dostlarınız, arkadaşlarınızla olan aktiviteniz ön planda olacaktır. Onlarla biraraya gelerek güzel bir organizasyona evsahipliği yapabilirsiniz. Ya da yakın bulduğunuz bir arkadaşınızın mutlu gününde bütün dostlar biraraya gelerek hoş bir gün geçirebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir adım atabilir, ileriye dönük idealleriniz için harika bir gelişme yaşayabilirsiniz. Geleceğinizle alakalı bir iş için bir dostunuz tarafından gelecek bir haber de, size kendinizi keyifli hissettirecektir.

Bugün, duygusal olmaktan ziyade, arkadaşlık duygusunun ön planda olacağı, biriyle tanıştırılmanız gündeme gelebilir. Bu sizden büyük biri olabilir. Sizi dinlemesi, size yaklaşım tarzı ve davranışları sizin de ona karşı hayranlık duymanıza neden olacaktır. Finansal bir konuda bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir ve bu konudaki tavrınız arkadaşınızın takdirini kazanmanıza neden olacaktır. Modern ve son derece lüks olan şeylere tutkunuz gelişir. Bugün bir teknolojik ürün satın alabilirsiniz. Veya size böyle bir hediye sunulabilir. İlerici aydınlık dolu fikirler geliştirirsiniz. Bugün dünyaya hümanist bir şekilde yaklaşacak ve tüm insanları sevgiyle kucaklayacaksınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar