Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Tom And Jerry ...
16 kez oynandı
Hot Models Show
11 kez oynandı
Hannah Montana...
15 kez oynandı
Rock Band Simon
177 kez oynandı
Gatuno In Hall...
9 kez oynandı
Deluxe Game Co...
1 kez oynandı
A Dreamy World...
4 kez oynandı
Pigrace
21 kez oynandı
Yukon Patience
8 kez oynandı
Hong Kong Jigs...
5 kez oynandı
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-10-2005   #11 (mesaj-linki)

Sistem Kurulumu

Geç Uyandım güne alışamadım 24 saat az gelmeye başladı 48 saat olsa daha iyi olurdu günler sistem kurulcak 1 günümü falan alır sanırım msxlabs'a dinç bi kafa ile takılmak isterdim ama işleride aksatmamak lazım bugün çalışma günümüz olsun eksiklerimi sanırım daha sonra tamamlarım ama günler daha uzun olsa veya yaptığım işi daha hızlı bitirsem rahatlarım hadi pc hadi ne yavaş ntfs ye dönüştürüyosun...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-10-2005   #12 (mesaj-linki)

Merhaba günlüğüm

Bu gün hafta sonu ve evdeyim ...
Hava yazdan kalma:... gene sitedeki yazı ve görüşleri okuyor varsa düşüncelerimi yazıyorum da :...
O ne altan.. gözüme 1 olay takıldı ama bir türlü değiştiremiyorum heyhat ( zaten mümkün değil de... hani bir denesek diyordum) bu gün Bu saate kadar yeni kullanıcı kayıdı yok acaba sebep ne...?

Bu arada bu günlüğü okuyan bir vatandaş ekrana bir tık tık yapsa veya ekranı 2 elli ile kavrayıp bir tesyüz sallasa diyorum beeeelki şu kullanıcı Rekoru ( 406 ) takılmıştır da yeni rakkamı gösterir ne dersiniz...?

Size iyi günler bol güneşler vaadimle ayrılıyorum ama yarın gene burdayım .... Çünküüü bu günlüğü çooook seviyorum inanın bu sayfayı açandan da allah razı olsun
Eski 08-10-2005   #13 (mesaj-linki)

Günaydın Günlüğüm...
Bugün Msxlabs da ki İkinci Günüm ....
Bugün Elimden Gelenin en iyisini Hatta Gelmeyeni de Yapmaya Çalışıcam
Duydumki Bugün Açılış Günümüz VARmış Herkesi AÇılış Günümüze Bekliyorum
Eski 08-10-2005   #14 (mesaj-linki)
Börek

ThinkerBeLL Börekler Açacakmış Bana, İftarda Doğrumu Yanındada Çay varmış Geş Ablana Diyo ....

Börekler Açacanmı Bana ThinkerBeLL
Eski 08-10-2005   #15 (mesaj-linki)

Yüksek dozda açlık hissine sahibim...
Cevap Yeni Konu Aç
BizBize / Sanal Günlük Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sanal TV HarmDestroy Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 27-07-2008 19:19
Günlük - Günlük Nedir - Günlük Hakkında Demir YumruK X-Sözlük 2 21-04-2008 20:37
Sanal Gerçeklik ThinkerBeLL Mühendislik Bilimleri 2 27-03-2008 00:45
Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 0 18-12-2007 17:17
Bir Günlük TeKiN42 Sizin Video'larınız 0 19-04-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:12Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13896203 saniyede (68.77% PHP - 31.23% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz