Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 5

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.229 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2005       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük...
Bak HeLe Bir Saate Kaç OLmuş ( 05:43 ) ve Ben Yeni Yatıyorum,, Evet Doğru BiLdin Ben Uyanıp Birde İşe Gideceğim Msn Grin BiLiyorum İşim Zor SöLemene Gerek Yok..!!! Neyse Ben Yatıyorum GünLük.. Kendine Cici Bak,, HeaAaA Unutmadan Seni Sefiyom Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2005       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük Allah hepimizin yardımcısı olsun sallanıp duruyoruz. bugün nasıl geçecek bilmiyorum benden başka herkes sokaklara dökülmüş. Allahım sen bize acı.
Sponsorlu Bağlantılar
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
17 Ekim 2005       Mesaj #43
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
ee günlük bu günde monoton olan hayatımızdan bi gün daha eksildi... bakalım ne kadr ne kdar sürcekk??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük,,
İzmirde Deprem OLdu BiLiyorsundur.. Ebrunun Dediği Gibi ALLAH Hepimizin Yardımcısı OLsun,, 17 Ağustos GeLiyorda AkLıma Töbee Töbee... Neyse GünLük Bugünde Gececiyiz AnLaşılan, Seni Es Geçmek İstemedim BiLion Seferim Seni,, Saten Sende OLmasan Nederdim BiLemiom... Bana Müsade Şimdik Ben As TakıLayım Sağda SoLda Msn Wink KıtLadım Seni YanakLarından..!!!
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #45
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
bak günlük senin adını değiştirdim kafamda senin adın bundan sonra geceli günlük olsunMsn Happy hep geceleri yazıom sana yaws...nese kısa kesiom yatıcam sabah üni. gitcem..
no_fear_ - avatarı
no_fear_
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #46
no_fear_ - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük yaa son bir haftadır hayatımın en güzel günleri ........
aşık olmak çok güzel helede karşılıgı varsa .......
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlük ben geldim yine....
Ankara'daki martıların katili...
Aslında martıları severim ve öldürmem ama bu aralar katil oldugum konusunda iddiaları olanlar var.Beni martı öldürmekle sucluyorlar. Msn Sad Ankara'da martıların olmamasının sebebi benmişim..Neyse bu suclamalardan kendimi kurtarmaya calısıyorum bu sıralar.Görüşürüz daha sonra.Msn Happy
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #48
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
oh bee bugünde atlattım dersleriMsn Grin okadar mutluyumki günlük...gece yine yazıcam bişiler yalnız bırakmam seni merak etmeeMsn Happy Msn Happy Msn Grin
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #49
melish - avatarı
Ziyaretçi
Sewgili günlük bende bir değişiklik yok yine okulu astım Msn Angel
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
18 Ekim 2005       Mesaj #50
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
ee günlük yorucu bir gün daha bitti ve bigün daha eksildi sonunu bilmediğimiz yaşamımızdan...bugün de monotondu herzmanki gibi.. nese ii geceler..