Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 4

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.276 Cevap: 1.418
eda - avatarı
eda
Ziyaretçi
15 Ekim 2005       Mesaj #31
eda - avatarı
Ziyaretçi
ayyyyy... çok sıkıcı bi gündü yaa.. ama birazdan arkadaşlarla dışarı çıkıcaz... Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
caglayannet - avatarı
caglayannet
Ziyaretçi
15 Ekim 2005       Mesaj #32
caglayannet - avatarı
Ziyaretçi
BİR GÜN DAHA BİTİYOR VE BİR GÜN DAHA YASLANIYOZ.BUGUN HER ZAMANKİ GİBİ AKIP GECTİ BUGÜN İLK İŞ CAFEDEN CIKINCA EVE GİDİP YATMAK.........
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2005       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Neden hersey bu kadar rutin..? Neden hersey ve herkes aynı.. ? Neden benim duygularım her zamankinden daha yogun bu sıralar .. ? Sıkılıyorum sanırım gitgide yaşamaktan.Artık zevkli olan hiç bir sey kalmadı sanırım hayatta..Aslında düşünmüyor degilim sorun bende mi diye.Belkide hayatın güzel yanlarını göremedigimden bana sıkıcı geliyordur yaşamak.Zamanımın cogunu nette gecirdigimden mi bu rutinlik,sıkıcılık acaba..?
Her sonbahar bu gibi duyguları yasıyoum aslında,hep bir durgunluk...Hep bir sıkıcılık sarar içimi sonbaharda..Belkide kışın gelmesini,havanın soguyup herkesin bir yerlere kapanmasını sıkıcı buluyorum..Üşümeyi istemiyorum ama bundan kacamıyorumda..Neden hep bahar adına şarkılar cogunluktadır diye düşünmüşümdür..Neden hep yaz aşkları diye adlandırılırda,kış aşkları diye bir sey hatırlanmaz fazla..
Bana göre sonbahar aşkları daha agır gelir insana..Hem soguk hemde aşkı taşıyamaz insan..Msn Grin
Bu kadar bunalım yeter.Hava soguk olmasına ragmen sıcak kanlıyımdır.Msn Happy Soguk bütün bedenime hakim olsada kanıma söz geciremezler..Kaynar devamlı kanım..Msn Tongue
Ve sana son sözüm günlük...Allah'ından bulasın..Msn Tongue
Saygılar..Msn Grin
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #34
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
Bugün kılpayı maslakta bulunan opetteki patlamadan kurtuldum...5dakka sonra geçseydim maslaktan büyük ihtimal yaralıların arasında olurdum yada hasar gören araçlardan biri benimki olurdu.. Allah'a şükürler olsun sağsalim ewimdeyim...

Yaralananlara acil şifalar...
Son düzenleyen djwerrt; 16 Ekim 2005 00:17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük,, Sana "SevgiLi" Demeyeceğim Kusuruma Bakma Daha Samimi OLaLım İstiyorum Ben,, Bak HaLen Saatin Kaçı OLmuş Ben Ayaktayım, HeLe Bir Sor Niye..??? Hayır İşin Kötü Yanı Gecenin Bu SaatLerinde Birde DavuLcunun O Kart Sesini Çekiyorum, Herif Utanmasa Hip Hop Müzik EşLiğinde MiLLeti Sahura KaLdıracak... Uyuyamıyorum GünLük ve Uyumak İstiyorum..
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #36
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
bak günlük sabah oldu hala pc başındayım... ama sıkılıorumm..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük
bugün başıma gelenler şunlar:

1- Yaşlı bir teyze oğluna deli raporu çıkarmamı istedi. teyzeyi burdan deli raporu çıkmayacağına ikna edene kadar ben deli çıkıyordum. ( hemen araştırayım deli raporu çıkartıyorsak kendime bir tane çıkartayım.)

2- bir bey kendininde eşininde sigortası olmadığı halde 2 yaşındaki çocuğunun sigorta kaydı olduğunu idda etti. bende ona çocuk nerde çalışıyor dedim.( çalışma yaşı bayağı düşmüş anlaşılan)

3-bir delikanlı bana beşyüzbinlirayı gösterip bu ne kadar ediyor dedi . ne dediğini anlamadığım için bana kızdı.

4- bir bayan müşteri bana bisküvi ikram etti oruçluyum diyince hep oruç hep oruç kaç gün sürüyor bu dedi. ( dini konularda biraz bilgisizmi acaba?)

5- buradaki erkek arkadaşlardan biri hamile olduğunu söylüyor . bir kız arkadaşı dizine dokununca dizinden hamile kalmış nurtopu gibi bir oğlan doğuracakmış. (demekki erkekler dizinden hamile kalıyor dizlere dikkat edelim )

şimdilik bu kadar günlük gelişmelerden seni haberdar ederim.
lebis - avatarı
lebis
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #38
lebis - avatarı
Ziyaretçi
bende sıkıldım günlük ya ne yapmamı öneryoswun keşke dilin olsada karşılıklı dertleşsek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2005       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa Günlük..
Bugün de Hİç Geçmedi Sanki Çok Acıktım Ben ve Nikotin Krizim Tuttu Yine,, Ezana da Az KaLdı GünLük Yemek KokuLarı Burnuma GeLiyorrr,, GeL Sana Yemek IsmarLayayım HıIıIı Ne Dersin GünLük..??? Msn Wink
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
17 Ekim 2005       Mesaj #40
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
eweeet günlük daha senle yazışalı 2 gün oldu... 1. gün uyumuodum bugün de uyumuom işteeee... yarın sabah kalkıp bide üni.'ye gitcem yaws... bzim tayfada olmasa hiç çekilmez walla ...nese mecburen uyurum birasdan.. hade sana eyi gecelerMsn Happy