Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 13

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.814 Cevap: 1.418
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #121
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
günlük nbr ya.. PLaYY nereye gidio anlamadım hoşçakal falan demiş.sanda bişi dememişMsn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
ben okdar karışığım ki.. adeta med cezir yaşıorum.. gel gitlerdeyim.. Allah bana yardım etsin herşeyin yolunda gitmesini sağlasın.. yine eski mutluluğuma kavuşayım..

nese sonra yine gelicem unuttuğumu sanma beni ok?
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
23 Kasım 2005       Mesaj #122
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Sevgili günlük.Sınavlar başladı ve çalışmak zorundayım
Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
bilinmezden insan - avatarı
bilinmezden insan
Ziyaretçi
28 Kasım 2005       Mesaj #123
bilinmezden insan - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bu gün kendimi hiç iyi hissetimiyorum dün komşunun getirdiği ısırgan otlu pideyi yediğimden beri bir garip oldum zehirlendim mi ne başım çatlıyor yaşlanıyormuyum ne yediklerim bile dokunmaya başladı
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #124
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük

uzun zamandır yokdum günlük kusura bakma ne anlatsam bilmem yani anlatacakda pek bişe yok .. canım sıkkın bıkmışşş usanmış bi halim var sanki neden onuda bilmiyorum hayırlısı diyeyim seni ihmal etmeme ye çalışıcam günlükçüğüm görüşrüz..
misi - avatarı
misi
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #125
misi - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük bu gün ve son bir kaç gündür çok sıkıcı günler geçiriyorum.bu monotonluktan bıktım artık işim ve bu site de olmasa kafayı yerim heralde
hacialimizrak - avatarı
hacialimizrak
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #126
hacialimizrak - avatarı
Ziyaretçi
işte böyle,hayatı kaaale almayacaksın. sen onunla değil o seninle uğraşacak. eğer herşeyi kafaya takarsan evin yolu bulunmaz.Seninde kafanı şişirdik günlük ama neyse sen alışıksındır
DEsssT16 - avatarı
DEsssT16
Ziyaretçi
2 Aralık 2005       Mesaj #127
DEsssT16 - avatarı
Ziyaretçi
bugün doğum günümdü ailem ve aRdın dan aRkadaşlaRım süpriz doğum günü paRtisi hazırlamış çok güzeldi..bu günü asla unutamayacağım.. Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2005       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sana derdimi anlatmaya, yazmaya gelirken artık utanıyorum..O kadar sorumluluk yükledim ki sana...Haksızlık yaptıgımı düşünüyorum..Aslında burada durup saatlerce yazmak, içimi dökmek isterdim ama olmuyor, yapamıyorum...Üzgünüm...
muhlise - avatarı
muhlise
Ziyaretçi
5 Aralık 2005       Mesaj #129
muhlise - avatarı
Ziyaretçi
Yine ağlamaklı yaptılar beni.. Ben bu insanlara kendimi nasıl anlatacağım. Çekmedim hiiçbişeyden bu cahillikten çektiğim kadar.. Amca'ya anlatmaya çalıştım sorunu ama anlamak istemiyor; kendi kör kuyusunda gördüğü aydınlığın tek gerçek olduğunu sanıyor!.. Üzgünüm, Telekomla birlikte beni de mahkemeye verecekmiş.. Ne diyeyim ki; Elinden geleni ardına koymasın. Allah akıl-fikir versin!! Bana da dayanabilecek güç ve sabır...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2005       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS. NEYSE KENDiMDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER