Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Erkekçe
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-07-2006   #101 (mesaj-linki)
TheGrudge
Cvp: Erkekler Neden Aldatır - İhanet Eder?

Erkek neden aldatır?
Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür.
Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu kabul edilir. Bunun haksız bir şöhret olduğu da söylenemez. Ama bunun gerekçeleri nedir? Peki erkek neden aldatır...? İşte cevaplar...

" O oradaydı..."
Bazı erkekler için "bugün ve burada" olayı çok önemli. Erkeklerin çoğu ne yazık ki kararı hızlı ve ani verip, yaptıklarının sonucunu düşünemiyor. "Yaşandı, bitti" psikolojisi çok yaygın ama ne kadar geçici bir duygu olsa da sonuçta yanlış adım atılıyor. Tesadüfen ayaklarına gelen bir şansı hiç bir erkek reddetmez. Kadın avına çıkmış olmasa da, seksi bir teklife kimse hayır demez.
" Sarhoştum "
Erkeklerin aldatma sebepleri arasında alkolün rolü hiç de küçümsenecek gibi değil. " aldatmayı asla düşünmüyordum ama arkadaşlarımla bir partiye katıldığımda bardaki kızlardan biri bana kafayı takmıştı. Onu geri çevirmedim ama eğer sarhpş olmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Bir kere hata yaptım ama bu hatayı tekrarlamak istemiyorum".
" Nasıl olsa bitecekti..."
Bazı erkekler için aldatma ilişkinin iyi gitmediğinin işareti. "Kız arkadaşımı aldattım mı ? Demek ki onu gerçekten sevmiyorum ve hemen o ilişkiyi noktalıyorum."
"Aldatmak mı, çok doğal..."
Bazı erkekler aldatmayı çok doğal karşılıyorlar."Erkeklerin cinsel açıdan değişik tecrübeler yaşamaya ihtiyaçları var. Bundan doğal bir şey var mı?" "Macera yaşamayı seviyorum..."
Yalanlar, gizli buluşmalar, gün ortasında hızlı seks kaçamağı... Bu tür olayların bambaşka bir heyecanı var ve bu heyecan yasak aşklara özgü. Yasak aşk yaşayan erkeklerin çoğu inanılmaz, başka bir olayda asla bulunmayan bir duygudan bahsediyorlar. "İlk adım atıldıktan sonra, arkası kendiliğinden gelir ve ilişkini mahvetmeden duramazsın". "Çünkü farkına varmıyor"
"Arkadaşlarımdan biri eve bir kadın getirmişti ve onunla yataktayken kız arkadaşı onları yakaladı. Arkadaşım durumu çok kolay kurtardı. Rakip firmanın bazı sırlarını elde edebilmenin tek yolunun o kadının yatağından geçtiğini anlatıp, sevgilisini aslında kendini feda ettiğine inandırdı". Bu işi yapabilen erkekler kadınların ruhunu çok iyi tanıyorlar. Aldatılan bir kadın asla bunu kabul etmek istemiyor ve gerçek yerine en uçuk yalanları bile yutmaya hazır oluyorlar.

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 29-07-2006 @ 20:14. Sebep: http://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/298-site-ve-forum-kurallari.html#post1041 / Madde 3

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-07-2006   #102 (mesaj-linki)

1 şarkıda işittim, şöyle diyordu :
Erkeksin diye illa aldatman mı gerek ?
Eski 30-07-2006   #103 (mesaj-linki)

amann aladatan erkek kendine güvensizdir ve kendini ispatlamak için ihanet eder. Bunu bu kadar düşünmeye gerek yok
aldatan erkek erkek değildir. erkeklik o şekilde olmaz
Eski 01-08-2006   #104 (mesaj-linki)
by_gecemavisi

erkekler aldatmaz katılmıyorum ben buna kızlar aldatıyor
Eski 04-08-2006   #105 (mesaj-linki)
Çapkınlık ve Global Kriz...

Çapkınlık ve Global Kriz

Kadir Çöpdemir, "Çapkınlık" üzerine sorulan bir soruya şöyle bir cevap veriyor. :-)

Bayan: Merhaba Kadir bey, ben Mehtap. Avukatım. Size sorum şu: Erkekler çapkınlıktan neden vazgeçmiyor?

Kadir Çöpdemir: Şimdi Mehtap Hanım, hadiseye şu açıdan bakalım, diyelim ki biz çapkınlıktan vazgeçtik, her birimiz birer tane kadına adapte olduk, ne olacak o vakit?

Ne süslenmenize gerek kalacak, ne şık giyinmenize, ne hamarat olmanıza? Çünkü bizi kendinize bağlamak için bi çabaya gerek kalmayacak. Kozmetik sanayi çökecek, tekstil ve moda sektörü bitecek, otomobil satışları duracak, işsizlik artacak, global kriz çıkacak...

Gördüğünüz gibi hadisenin açılımları global krize kadar varıyor. Böyle de bilimsel çözümleme yapan bir insanım. Ama isterseniz konuyu baş başa bi yemek yerken de konuşabiliriz. O zaman detay da veririm hadise hakkında?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
aladatan erkek, erkekler neden çapkınlık eder, ihanet neden edilir, kadir copdemir erkek capkin olmasa,
Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? Morrigan Kadınca 21 22-09-2008 18:34
Deniz Arcak - Eller Aldatır MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 29-03-2008 20:59
Neden - Neden Nedir - Neden Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 06-02-2008 23:46
İhanet - İhanet Nedir - İhanet Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 25-01-2008 22:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12916708 saniyede (72.62% PHP - 27.38% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz