Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 22

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 471.850 Cevap: 233
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
3 Temmuz 2010       Mesaj #211
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Kadın olmasa erkekler aldatma denen şeyi yaşamazdır.mutlak baştan cıkaracak bir kadın aldatmaya mealli bir erkek olacak ama yinede her taşın altında hatun vardır abi Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Kroot - avatarı
Kroot
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #212
Kroot - avatarı
Ziyaretçi
bi erkegın bi kadını aldatması ıcın bır cok sebeb var dır ...
bunlardan bır kacı tatmın edılememe duygusu .. erkegın monotanluktan sıkılması gibi nedenler bence bızler bu konularda haklıyız .. bır kadının aldatması boyle dusunulemez tabii ...
Sponsorlu Bağlantılar
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #213
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Hayır ben şöyle birşey demek isterim erkeğin aldatması imkansızdır ama kadın bunu zoraki kılar işten yorgunca birşekilde adam evine geliyor gelirken kadın bazen hoşgeldin demeden şunu yaptınmı bunu yaptınmı nerde kaldın evde oturursun söylenmeye başlar gereksizce laflar etmeye başlar ve ister istemez evden uzaklaşmak ister ya eve geç gelir yada uyumak için ilk önce eşinin uyumasını bekler. Tamam yoldan geçen bayanlara bakıyoruz bakmayan erkekte yoktur sanmıyorum aynı şey kadın içinde geçerlidir. Bir kadın brad pitt , david bonearaz , Robert pattirson ve tom cruse gibi bir adam geçse bakıyor. Erkekte kıskanır kadında kıskanır. Erkeğin şöyle bir huyu vardır her nekadar dediğin mantıklı olsada benim için değil ve bildiğini okur en azından Türk erkekleri böyledir sabit fikirli insanlardır. O yüzden Türk kadını erkeğinin huyuna gitmesi gerekir ha varmıdır karaktersiz erkekler çoktur sen iç karını aldat çocuğunun eşinin rıskını başka yerde ye olmaz tabi o. Ama erkeğin içini ısıtanda kadın soğutanda kadın zaten erkek ilgiye muhtaçtır kadın erkeğe ilgi verdiği sürece bu duygu aşka dönüşür sevmeye dönüşür. Kadınlarında problemi şudur acaba eşim aldatiyormudur. Bir bayan arkadaşımla sohbet ediyorum diyorum ki; kadınlar cok farklı karakterleri her nekadar değişik olsada huyları birbirine benzer erkekleri kötü olarak tanımlarlar. Sonra sordum akabinde erkekleri niye kötü olarak tanımlıyorsunuz ? diye iyi erkeklerde var ama onlarda arada kaynıyor diye bir cevap aldim. Acaba biz kadınlara bu şekilde baksak bize soğuk baktıkları gibi o zaman aldatmamamız nekadar mümkün olur ?
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #214
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Arahan saydığın nedenler genel olanı yani bir çok nedeni vardır kıskançlık şu bu o yapan birini bul eden birini bul demeleri. Erkeğin istediği bambaşka karakteri güçlü olan bir erkek sadece başka kadınlarla birlikte olmak için aldatır karakteri güçsüz olan bir erkek yattığı kadına aşık olur. Bizim elimizin kiri kadının ağnındaki kara lekesi biz elimisi yıkar çıkıp gideriz ama kadın bunu yapamaz. Ama bende sadakat veririm hiç bir kız arkadaşımı aldatmışlığım yoktur . Hani biraz yazdıklarım acımasız olarak gelsede sizin tabirinizle insancıl olmayan diğer varlıklar olarak gözünüzde olsamda şuan olan durum budur. Ama tek döneceğimiz yer evimizdir. Hiç bir kadın aldatilmayı hak etmez ama kendisi bunu hak ederek kazanır. Benim bir arkadaşım vardı eşinin dediğini yapardı değer gösterirdi haftada 2 gün yemeğe götürür dışarda gezdirirdi hafta sonu tüm gününü eşiyle geçirirdi işte evinde eşine eşi birtakım farklılıklar gösterdi arkadaşim aldatmaya başladı bir gün geldi evine eşi diyor beni aldattın falan filan adamın dediği tek laf şu üç kuruşluk kadınları kıskanmada sana üç kuruşluk değer vermiyim. İşte gerektiğinde bukadarda acımasız olabiliyoruz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #215
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aldatan kız yada erkek hiç farketmez bencildir.. çünkü sadece kendisini düşünüyodurr.. başkasına yönelten faktörler vardır. ama buna çözüm bulmaya çalışmadan çaba sarfetmeden yönelme yanlıştır. ayrıca ilişkiye son vermek yerine aldatmak ne olouyoo anlamış değilimm.
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #216
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
ben yalan sölemedim ama bana zorla yalan söylemeye itildim bizimde bir sınırmız var siz ayh yapan birini bul eden birini bul işte oraya gitme buraya gitme diye evdeki kedi muamelesi yaparsanız elinizden kaçırırsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #217
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
parası ve cesareti olan her erkek aldatmaya meyillidir
hele birde karısının ona aşık olduğundan ona ihanet etmeyeceğinden emin ise aldatıp aldatmaması iradesine kalmıştır.
erkekler nedense özgürlüklerine kadınlara göre daha düşkündür yani bir erkeği eşi ve çocukları ile misafirliğe gitmektense 2 erkek arkadaşı ile saatlerce muhabbet etmek daha cezbeder. eğer butür özgürlükleri sözle bile olmasa toplumsal psikolojik baskı ile evli erkek evinin dışında kalamaz arkadaşları ile yan odada bile saatlerce eşinden uzak kalamaz, kişisel bişeyler yapamaz olguları ile karşılaşırsa daralır, bilinçaltı etkilenir, elindekileri göremeyip özgürlüğünün tetiklediği isteklere yönelir..
sıkmamak gerek aşırı , kadın eşine güveniyorsa arada bir serbes bırakabilmeli korkmadan, ama kadınların hepsi dışardaki diğer kadınları potansiyel avcı olarak ve rakip olarak değerlendirdikleri için adeta bir at gibi dizginlerini sıkı sıkı tutarlar kocalarının. buda kocanın yöneten değil yönetilen olduğunu hissetmesine ve kendine güven arayışına girmesine sebep olur..
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #218
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
aldatmayan erkek genellikle iki tiptir birisi siz kapris yapmadığınız sürece sizi seviyor ve dinliyorsa ikinciside hiç bir şekilde onun umrunda olmadığınızı düşündürüyorsa.


Parası ve cesaretinin yanı sıra can sıkıntısı içinde yapılan var yani sevgilinizi bir şekilde kızdırıp kavga etmişinizdir. oda gidip aldatir belki pişmanlık duyar ama sizin yaptığınız strese karşi çokta umrumdaydi diyip devam eder.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2011       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence erkeklerin aldatmasi illaki evinde sorun var manasina gelmiyor..bazi erkekler evinde hersey yolunda gittigi halde esini aldatabiliyor.benim gordugum kadariyla cevremde erkegin maddi durumu iyi ise daha rahat adim atiyor,cunku imkanlari zaten musait ..ingilterede bulunuyorum ve esini aldatanlarin %70 esi duydugu zaman,kalkipta gayet rahat bi sekilde evet yaptim ama bak o ayri evinde seni hic bisey etkilemiyor halan daha seninle evimle ilgileniyorum diyebiliyorlar..bence bayanda erkekde bunu yapiyor,ha bakarsak erkegin aldatmasi bayana gore belki daha fazlaMsn Wink
perimasalı - avatarı
perimasalı
Ziyaretçi
8 Nisan 2011       Mesaj #220
perimasalı - avatarı
Ziyaretçi
hem erkek hemde kadın yasadığı evlilikten tatmin olamassa aldatır.belki pişmanlık duyar.bence bu durumda yapılması gereken hemen ayrılmayı düşünmek değildir.kadın veya erkeğe 1 sans daha verilmelidir.(eğerki aldatan erkek artık eşini istemiyorsa kadının ısrar etmesi anlamsızdır.aynı sekilde nadirende olsa kadın aldatmıs ve eşini istemiyorsa ısrar edilmemelidir).
birde erkek aldatınca kadın mecburiyetten ilişkiye devam edior ve erkeği affediyor ama kadın aldatınca namus davası oluyor veya kadına 1 sans daha verilmiyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.

Benzer Konular

2 Temmuz 2019 / Morrigan Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar