Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Erkekçe
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-06-2006   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Erkekler neden aldatir?

pekı getır bakalım..ben zaten cevremdekılerı katarak yorum yaptım..
allah allah ya nasıl oluyor bu..

erkeklerde bence daha yaygınlastı..önceden bu kadar rastlamazdım acıkcası..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-06-2006   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Öncelikle bu konunun erkek ya da bayan diye ayrılmasına karşıyım. Bence insan neden aldatır olmalıydı.Gruplandırma yapıldığında bayanlar erkeklere, erkekler bayanlara yükleniyor.

Özellikle eşler arasında görülen bu düşündürücü durum coğu zaman ilişkilerin bitmesine neden oluyor, neden aldatıldığını düşünmüyor aldatılan kişi, kimse dörtdörtlük değildir tabiki ama hatayı kabullenmek diye bir şey vardır. Hata üstüne hata karşı tarafı aldatmaya yönlendiriyor bu bir gerçek.

Diğer bir taraftan insan oğlu elinden kaybedene kadar değerini anlamıyor. Elindeyken belirli sebeplerden dolayı karşısındaki kişiden soğuması, umduğu şeyleri bulamaması, ve bunların hepsini başkasının tamamladığını ssanması insanı aldatmaya yönlendiriyor.

En büyük etken ise artık O'nu sevmemesidir....

Kendi düşüncelerim ve aldatmaya yorumum budur.
Şimdi burası bensiz olmazz Ayıp olur ben yazmazsamm zaten bekliyosunuzda beni onun için söze giriyorum..

Şimdi machmood aldatmanın da çeşitleri vardır. Ama aslında bu sorunlar aldatmadanda çözülebilir .

İlk olrak demişsinki Neden aldatıldığı düşünmüyor. Eğerki ALdatılan kadın hata yaptığı için aldatılıyosa bayanlar aynı şekil bunu size yapsın olurmu?? OLMAZ TABi..

Eğerki eş hatalıysa sorunlar konuşularak çözülmeli veya olmadı ortak yol bulunamıyormu konuşur ilişkini veya evliliğini bitirirsin..

En büyük neden sevginin bitmesi. SEvgi bittiyse zaten herşey bitmiştir o ilişkiye neden devam ediyo .. Bitirsin yeni Bİr ilişkiye öle başlasın buda aldatmaya sebeb değil..

Bİde dedinki kaybedince değerini anlıyo insanlar. EVet sizdeki sorun bu iştee Geneliniz sadece Zevk için değişiklik olması için HER GÜN AYNI YEMEK YENMEZ sözündeki fetbayla ALdatıyosunuzz.... Bizimde kızdımıız bu Erkekler aldatıyo sonra gelip özürler bilmemneler.. Ya yapmıcaksın Sevdiğine sadık kalıcaksın Yada yaptın yedin bir haltt sonunu getiriceksinn çekip gidiceksin....
Eski 28-06-2006   #23 (mesaj-linki)

erkek aldatmaz aldatsada bunun adı aldatma deıldır capkınlıkdır hem erkek aldatıyorsa partner ının onu aldatmaya yonlendırmemesı lazım aldatıyorsa partnerının hatasındandır zaten seven erkek olumde olsa ucunda aldatmaz
Eski 28-06-2006   #24 (mesaj-linki)

Kesınlıkle katılmıyorum..tabı cogu suc erkekte ama bayanlarda az değıl..bayan kuyruk sallamasa erkekte gıtmez..
ya gıdende oluyor ama genel olarak konuşursak..
Aldatma oranı ı erkekte daha fazla
Eski 28-06-2006   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Sizler hep bu yüzden kaybediyorsunuz...(Hepiniz değil)

"Erkek işte" dersiniz, herkesi aynı kefeye koyarsınız yargılarsınız çünkü kefenizin ayarı yok

"Erkek işte" diyenlere aşırı antipatim var...Aynı şekilde "Kadın işte" diyenlere de !

Bu söze saygı duyamam.

O sözden öncekilere sözüm yoktur.
Şimdi erkek işte lafını kkullanıyoruz çünkü bize bu genellemeyi yaptırıcak davranışlarda bulunuyo erkekler..

Yapılan bir çok ankette erkeklerin genelde %50 den fazlası hep aldatıyo çıkıyo Hepsi birkezde olsa eşini sevgilisini aldatıyo..

Farklı eşine ve sevdiğine bağlı erkek çok az..

Doğal olarak nedeniyo erkek milleti değilmi Hepsi aynı Hepsi aldatır..

Ki şu noktaya parmak basıcam bide Aldatmak sadece bedensel değil ruhsal değil
Beyinlede olur...

Yani genelde erkekler güzel bayan gördüğündee ya içine düşer yada beyninde 10 bin çeşit senorya yazar. Hatta bazıları vardır güzel bayanı gördümü kamreya çeker Salyasını akıtır işi iyice abartır

Ki siz erkekler bunu çok iyi bilirsiniz Hayır Dİcenizi Biliyorum Ama bunun doğru oldunu biliyosunzz. HEpiniz erkeklerin biras açık giyinmiş bayanlar gördüklerinde için düştüğünü bilirsiniz ve BUNun için eşinizin veya sevgilinizin açık giyinmesini isteemz giydiklerine karışırsınız...

Sonuç olarak erkekler herhalükarda hep altadan ve en ççok aaldatan tarafff

Bunu kabul edinnn..

Alıntı:
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı
erkek aldatmaz aldatsada bunun adı aldatma deıldır capkınlıkdır hem erkek aldatıyorsa partner ının onu aldatmaya yonlendırmemesı lazım aldatıyorsa partnerının hatasındandır zaten seven erkek olumde olsa ucunda aldatmaz
Virtuecat öle bir laf ettinki bukadar saçma olur... Seven erkekde bal gibi aldatıyo

öle yada bölee..

Neden her suçu bayana atıyosunuz... Bİr ilişkide yaşanan sorunlarda 2 tarafında etkisi vardır Ve bu sorunlar erkeklere aldatma hakkını vermes ...
okadar kaldıramıyosa ayrılır ilişkisi bittikten sonra yeni bir ilişkiye başlar..

yapma yaa aldatmak için sebeb değil bunlar lütfen kendinizi ve bizi kandırmaya çalışmayın

Erkekler aldatır en büyük nedeni Egolarını tatmin etmektir...

Son Düzenleyen GusinapsE; 28-06-2006 @ 01:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
aldatılan kadınların hataları, erkek neden aldatılır, erkekler neden aldatılır, erkekler neden ayrılır, erkeklerde aldatma, erkeklerin aldatması, esler neden aldatır, eşler neden aldatılır, neden aldatılır insan, sevginin bitmesi,
Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? Morrigan Kadınca 21 22-09-2008 18:34
Deniz Arcak - Eller Aldatır MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 29-03-2008 20:59
Neden - Neden Nedir - Neden Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 06-02-2008 23:46
İhanet - İhanet Nedir - İhanet Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 25-01-2008 22:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15165210 saniyede (72.12% PHP - 27.88% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz