Arama

Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 7

Güncelleme: 1 Aralık 2018 Gösterim: 472.024 Cevap: 233
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #61
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Ben genelde soğukkanlıyım,kendimi hep kötü şeylere karşı temkinlerle beslerim..Buda beni yıkacak kadar beni üzmez,ama evliysem çok üzülebilirim.Ayrıca ben sevdiğim kişiye hizmetimi,isteklerini sınırsız bir şekilde sunan biriyim,eğer buda ona yetmemişse,emeklerimin ve verdiğim değerin boşa olduğu hissine kapılırım ve ilişki biter.Evli değilsem direk sorgusuz sualsiz biter..Konuşarak anlaşarak saygı çerçevesinde biter.Evlenince durum değişir,eğer aldattığı kişiye aşık olmuşsa tamamen biter,ama günü birlik bir aldatmaysada saygım biter artık.Ona daha fazla kadınlık edemem içimden gelmez artık. İlişkinin sonuda iyi gelmez.Sonu ilişki düzelmeyince finish.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:03
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Soru - cevap konusuna dönmese iyi olurdu aslında burası ama elden gitmiş gibi görünüyor konu...

Sponsorlu Bağlantılar
Zaten konu başlığı yeterince açık değil mi ? Herkes bu konu hakkında kendi düşüncesini defalarca yazabilir ama konu içinde soru-cevap olunca hem tartışmaya yöneliyor hem başka yönlere kayıyor.

Erkekler Neden Aldatır ?

Delikanlı erkek aldatmaz ama kıskandırmayı sever.. Msn Cigarette Msn Tongue
AreX - avatarı
AreX
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #63
AreX - avatarı
Ziyaretçi
Erkekler neden aldatır?

a. Seks
Erkeklerin çoğu eşlerini seks için aldatır. Çünkü erkekler rahatlıkla, bir kadına karşı duygusal bir şey hissetmeden seks yaşayabilir. Genellikle uzun süre aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılan erkek, başka kadınlarla da cinsellik yaşamak ister. Çoğu zaman, başkasıyla seks yaparak eşini aldatan erkek, hâlâ eşini seviyordur. Ancak fantezilerini sevgilisiyle gerçekleştirmek ona heyecan verir.

b. Ego
Erkekler kimi zaman da kendi egolarını tatmin etmek için eşlerini aldatırlar. Başka bir kadınla yaşanan seks, erkeğin egosunu tatmin eder. Erkeklerin çoğu ne kadar çok kadınla birlikte olursa, kendine o kadar çok güven duyar.

c. Heyecan
Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.

d. Çünkü yapabilirler
Erkekler aldatır, çünkü bu işi kadınlara oranla çok daha kolay yaparlar. Kadınlar daha duygusaldır ve aldatmak yerine terk etmeyi tercih ederler.

e. Avlanma içgüdüsü
Erkeklerin çoğu sosyal normlar yerine içgüdülerine göre davranırlar. Özellikle genç erkekler kızları avlanmayı bekleyen canlılar olarak nitelendirirler ve kızları elde etmeyi kendilerine hedef olarak belirlerler.

f. Yaşlanma korkusu
Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #64
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Soru - cevap konusuna dönmese iyi olurdu aslında burası ama elden gitmiş gibi görünüyor konu...

Zaten konu başlığı yeterince açık değil mi ? Herkes bu konu hakkında kendi düşüncesini defalarca yazabilir ama konu içinde soru-cevap olunca hem tartışmaya yöneliyor hem başka yönlere kayıyor.

Erkekler Neden Aldatır ?

Delikanlı erkek aldatmaz ama kıskandırmayı sever.. Msn Cigarette Msn Tongue


Machmood öncelikle burda tartışıyoruz,tabiiki soruda sorucaz,ne demek istediğini anlamadım doğrusu:p

Devamlı düşüncelerimizi yazıyoruz zaten,bi kerede soru sormuş arkadaşımız ne olucakki?? Çünkü düşüncelerimizi merak ediyoruz,dolayısıyla neden aldatıyolar diye tartışyoruz görmüş olduğun gibi,aynı kapıya çıkıyo sonuçta..Başka sitelerden kopyala yapıştır yöntemide yapmıyoruz,daha ne yapalım bilmiyorum yaniii...

Neyse...
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:04
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #65
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Erkekler neden aldatır?
Erkekler birçok sebepten dolayı aldatır,işte bundan ötürü nedenleri didiklenir ama bulunamaz...Çünkü herşeyi irdelerler,anında sıkılırlar,ufacık bişeye gelemezler,kadın ilgi göstermeyince ilgi göstermedi olur,oysaki yanına gidip neyin var hayatım diyede sormazlar bukadarda rahat yetişmişlerdir.Kadın karşısında hakkını savunsa adını dırdıra yorup aldatma bahanelerini hazırlamış olurlar...vs...daha birçok şey...

Erkeklerin aldatma sebebi bir yığın!
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:04
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
23 Temmuz 2006       Mesaj #66
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi

Erkek egosu üzerine...


Erkek için bir kadın üzerindeki iktidarını sarsacak en büyük felaket,o kadının başka bir erkeği seçmesidir.Enteresan olan,erkeğin o kadını seçip seçmediğinin önemi yoktur

Sıcak bir yaz akşamı ılık bir geceye dönüşürken, dostlarımla birlikte İstanbul'a tepeden bakan bir mekanın terasında akşam yemeğimizi yiyorduk.

Eşsiz manzara, iyi bir mönü ile birleşmiş, hepimizin keyfini yerine getirmişti.
Hemen yanımızdaki masada yemek yiyenler bitirip kalkınca, o masaya genç bir çift geldi ve oturdu. Bakışları sık sık tek bir noktaya kilitlenip kalan, dalgın bir delikanlı ile; dudaklarına götürdüğü sigarayı yakmak için çakmağı sigaranın ucuna denk getirmeye çalışırken, üç beş sigarasını da paketinden yerlere döken genç kız, yan masadaki yeni komşularımız olmuşlardı.

Aralarında bir gerginlik olduğu seziliyordu.
Esmer genç kızın aniden yükselen sesi, ister istemez hepimizin dikkatini bu çifte yöneltti.

"Yeter, yeter artık sorma diyorum sana daha ne anlatayım." Genç kız ağlıyordu. Birden bağırmaya başladı. "Evet, yattım, tamam mı yattım
Birbirlerinin yüzüne bakamıyorlar, fakat sıkı sıkı birbirlerinin ellerinden tutuyorlardı...

Gözyaşları, bağınşmalar ve kucaklaşmalar arasında gidip gelen, yüksek tansiyonlu tartışmanın sebebi ortaya çıkmıştı. Genç kız, delikanlıyı başka bir erkekle aldatmıştı. Sevgilisi genç delikanlı ise bu durum karşısında bir taraftan onu aşağılarken, diğer taraftan ona
sevgi göstermeye devam ediyordu.

NEVROTİK ERKEK


Yukarıda anlatılan sahne pek çoğunuza garip gelmiş olabilir. Olayın ortaya konuş şeklini ve çevredeki diğer insanlara (bizlere) verdiği rahatsızlığı bir tarafa koyarsanız, durumun beni pek de şaşırtmadığını söyleyebilirim. Nevrotik erkek egosu işte böyle çalışır.

Erkek aslında daima ve her durumda kendi iktidarının peşindedir. Sahip olduğunu bilmek ister. Diğer yandan herkese ve hepsine de sahip olmak ister. Onu tehdit eden en önemli rahatsızlık, daha önce sahip olduğu bir şey üzerindeki iktidar gücünü kaybetmesidir.

Erkek için, bir kadın üzerindeki iktidarını sarsacak en büyük felaket, o kadının başka bir erkeği seçmesidir. Enteresan olan, erkeğin o kadını seçip seçmediğinin önemi yoktur.

Kadın ilgi ve seçimini o erkeğin dışına kaydırdığında, erkek bunu tehdit olarak algılamaya başlar ve saldırganlaşma potansiyeli taşır. Her erkek kendi saldırganlığını farklı şekillerde ortaya koyacaktır.

Kültürü, alt yapısı ve statüsü, tepkisinin şeklinde farklılıklar yaratabilir. Sosyal olarak daha az gelişmişi, kadını vururken; daha gelişmiş olanı ilişkisini, her saniyesinde bir iğneleme ve aşağılamanın yer aldığı bir öç alma müessesesi haline getirebilir.

Erkek egosu enteresandır. Kadının arzulanır olduğunu bilirken ona kendisinin sahip olmasını bir ego tatmini olarak algılar. Buradaki tehlikeli sınır, kadının da bir başkasıyla ilgilenebilmesi halidir ki, bu kabul edilemez!

Kadının gidebileceğini bilmesi ama gitmeyeceğinden emin olması, erkeğin hem tutkusunun devam edeceği, hem de huzurlu olacağı neredeyse tek durumdur, ilişkilere bir baksanıza, huzur arttıkça, heyecan kayboluyor ama heyecanın yüksek kaldığı ilişkilerde ise pek huzur bulunmuyor.

Yazının başındaki olaya geri dönersek; bu ilişkinin bu çerçevede orta ve uzun vadeli devamını pek olası görmüyorum. Erkek, tekrar tekrar sevgilisine yaşadığı olayın detaylarını sorarak, kendi egosunu yaralamaya devam ediyor.

Yaşanılanlarla ilgili her detayı bilmek isteyerek, kızın kendi gözünde gittikçe daha fazla devalüe olmasına, aşağılanmasına gayret ediyor olur. Bu durumdaki erkekler, kadına sahip olamadıklarını hissettikçe, onun yaşadığı incitici olayın detaylarına sahip olmaya çalışırlar.

Sonunda da, kimi zaman ağlar ve yalvarır, kimi zaman öpüp koklar, kimi zaman da küfredip saldırırlar. Çoğunlukla da hepsini birden sırayla yaparlar.

Her ilişkinin her durumda kurtulabilme ihtimali vardır, yeter ki insanlar kendilerini eleştirebilme yetisini kaybetmesin. Hepinize iyi haftalar..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:06
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
28 Temmuz 2006       Mesaj #67
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi

Aldatıldığınızın resmidir!


Seviyorsunuz, o da sizi sevdiğini söylüyor. Ama ortada bazı gariplikler var! Bazı söylediklerinin birbirini tutmaması, sık sık ortadan kaybolması sizi "Acaba aldatılıyor muyum?" paranoyalarına sürüklüyor. Bunlar bazen gerçekten paranoya olabilir, amaaaaa... Ne yazık ki sıklıkla bu tür göstergeler aldatıldığınızın resmidir!!!!
Önceden muhabbetinin kendisini ne kadar sıktığından bahsettiğini arkadaşına, ablasına, kuzenine vs yaptığı ziyaretler sıklaşmışsa,

Telefonu olur olmaz yerde teknolojiyi yakalayamayıp, sık sık kapsama alanının ta dışına çıkıyorsa,

Ortada hiçbir şey yokken "Kendimi dinlemek için biraz yalnız kalmak istiyorum" deyip duruyorsa,

Evde bulduğunuz kadın eşyalarının maziden bir esinti (!) olduğunu söyleyip, anlamsızca sırıtmaya başlıyorsa,

Ne olduğunu devlet sırrı gibi sakladığı ama "mutlaka yapması gereken bir iş"i olduğunu söyleyip, buluşma gününüzü ertelemeye kalkıyorsa,

Tabii ki sizi seviyor ama söylemek yerine göstermeyi tercih ettiğini söylüyorsa ama sevgisini gösterecek hiçbir şey yapmıyorsa,

Sık sık erkek arkadaşlarıyla birlikte olacağını, hatta onlarda kalacağını söylüyorsa ve yatıya kalacağı arkadaşının telefonunu vermemekte direniyorsa,

Eski sevgilisiyle şimdi sadece "çok iyi dost" olduklarını iddia ediyorsa ve onunla sizden sık görüşüyorsa,

Telesekreterindeki notta ağlayan bu "eski sevgili-yeni dost" kadın, "Arıyorum arıyorum, neredesin canım benim?" diyorsa,

Tanıştığınız arkadaşları sizi çok sevip, "Ya boşver bu adamı, iyidir hoştur da sana yaramaz" diyorlarsa,

Geçmişteki aşkları silmesinin çok duyarlı! bir insan olduğu için kolay olmadığını belirtiyorsa,

Onun evinde romantik bir gece planladığınızda aniden annesinin geleceğinin tuttuğunu ve henüz sizi onunla tanıştırmaya hazır (!) olmadığını söylüyorsa,

Onu tesadüfen eski sevgilisinin çocuğuyla gördüğünüzde, bunun sadece çocuğa duyduğu masum sevgiden ileri geldiğini söylüyorsa,

Saat 24.00'de evinize dönerken, o da hemen eve gidip uyuyacağını söylüyor ama saat 01.00'de aradığınızda evde yoksa,

Evde bulduğunuz fotoğrafların annesinin genç kızlık fotoğrafları olduğunu pişkinlikle söylüyorsa ve fotoğrafın arkasındaki tarih 2000 ise,

Evdeki kadın parfümünün unisex olduğunu iddia ediyorsa,

Saç fırçasının üzerinde ne ona ne de size ait olmayan saç tellerine rastladıysanız ve o bunların ısrarla kime ait olduğunu bilmediğini söylüyorsa,

Sırtındaki tırnak izlerinin, kendi kendini kaşırken olmuş olabileceğini söylüyorsa ve tırnakları kısacıksa,

Siz evindeyken gelen telefonlara bakmamaya ya da kısa konuşmalarla kapatmaya çalışıyorsa,

Hatta çalan kapıyı bile önce delikten iyice bakıp, korka korka açıyorsa ya da açmıyorsa,

Ve bir gün hiç tanımadığınız bir kadın çıkagelip, sevgiliniz olduğunu sandığınız adamın yıllardır sevgilisi olduğunu belgelerle (!) kanıtlıyorsa,

Aldanmayın, hiç kendinizi kandırmayın, bal gibi aldatılıyorsunuz!

b
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:06
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Temmuz 2006       Mesaj #68
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi

Aldatma işin içindeyse tek celsede biter


Herkesten kendimiz gibi olmalarını istiyoruz bu bizim tabiatımızda var.Erkek arkadaşımızıda heran kahin gibi görmek istiyoruz,isteklerimizi tahmin edip harekete geçmelerini...Burda sadece erkeklere suç atılmaz zaten,biz bayanlar çok tuhaf şeyleriz zaten,bunlara isyandan erkeklerde kendilerine yol çizer olmuştur,çünkü net değiliz anlaşılamıyoruz...

Biz kadınlara çok ilgi gösterince "aman bu kadarda olmaz boğuldum yani..", hiç ilgi göstermese "ya neden böyle davranıyo acaba benden hoşlanmıyomu??" gibi duygulara kapılan yaratıklarız..Hiç bişeyde net değiliz,doğallık çok az kadında var..mesela hemen kendimi sıkıştırayım aralarına.. Doğal,rahat,net olduğumuzda karşımızdakine olduğumuz gibi duygularımızı aksettirirsek,bide kendimize ve karşımızdakine saygı duyarsak ilişkinin ömrüde uzar,ne istediğimizide biliriz.Erkekler kahin değildir bayanlar...

Bazen yorgun olabiliyolar,sorunlarını içlerine atabiliyolar,biz gibi çataçat konuşamaybiliyolar,ruh halleri her erkeğin farklıdır.. Ne istediğimizi erkeğimize yansıtmalıyız,ona ilgiyi hatta arada şefkati üzerinden eksik etmemeliyiz..

Erkekler neden aldatır???bu hep bayanların suçuda değil beyler!!(çoğu kez karşılıklıdır tabi)Ama erkeklerde sanki aldatmaya bahane ararlarmış gibi arkadaş!Yani başka tadları tadmak için bir bahane adeta..Karşındakini suçlayıp aldatmaya kalkışmak...Aslında bay-bayan farketmiyo bu konuda.Yani bize neler oluyo?Erkekler neden sabırlı değil? Kızlarımızda çok bozuldu,adamın yapmayacağı varsada zilli şahsiyetler tarafındanda baştan çıkarılıyo,evlilikler dağıtılıyo,bazı kızların sırf heyecan olsun diye başkoydukları yanlış ilişkiden dolayı..işte burda aldatma konusunu geçtik,insanlık kavramımızı kaybettik ona yanıyorum,neyse,önceden söylediğim söz geldi aklıma,erkekler kadınlara oranla daha zayıftır,akılları çelinebiliyo,kadın şeytandır bunada kim hakvermezki...?

Neyse erkekler her çiçekten bal alamazlarsa gözleri açık gidecektir,(bazıları bu konunun dışındadır)...Msn Wink
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:08
TheGrudge - avatarı
TheGrudge
Ziyaretçi
29 Temmuz 2006       Mesaj #69
TheGrudge - avatarı
Ziyaretçi

Erkek neden aldatır?


Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür.
Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu kabul edilir. Bunun haksız bir şöhret olduğu da söylenemez. Ama bunun gerekçeleri nedir? Peki erkek neden aldatır...? İşte cevaplar...

" O oradaydı..."


Bazı erkekler için "bugün ve burada" olayı çok önemli. Erkeklerin çoğu ne yazık ki kararı hızlı ve ani verip, yaptıklarının sonucunu düşünemiyor. "Yaşandı, bitti" psikolojisi çok yaygın ama ne kadar geçici bir duygu olsa da sonuçta yanlış adım atılıyor. Tesadüfen ayaklarına gelen bir şansı hiç bir erkek reddetmez. Kadın avına çıkmış olmasa da, seksi bir teklife kimse hayır demez.

" Sarhoştum "


Erkeklerin aldatma sebepleri arasında alkolün rolü hiç de küçümsenecek gibi değil. " aldatmayı asla düşünmüyordum ama arkadaşlarımla bir partiye katıldığımda bardaki kızlardan biri bana kafayı takmıştı. Onu geri çevirmedim ama eğer sarhpş olmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Bir kere hata yaptım ama bu hatayı tekrarlamak istemiyorum".

" Nasıl olsa bitecekti..."


Bazı erkekler için aldatma ilişkinin iyi gitmediğinin işareti. "Kız arkadaşımı aldattım mı ? Demek ki onu gerçekten sevmiyorum ve hemen o ilişkiyi noktalıyorum."

"Aldatmak mı, çok doğal..."


Bazı erkekler aldatmayı çok doğal karşılıyorlar."Erkeklerin cinsel açıdan değişik tecrübeler yaşamaya ihtiyaçları var. Bundan doğal bir şey var mı?" "Macera yaşamayı seviyorum..."
Yalanlar, gizli buluşmalar, gün ortasında hızlı seks kaçamağı... Bu tür olayların bambaşka bir heyecanı var ve bu heyecan yasak aşklara özgü. Yasak aşk yaşayan erkeklerin çoğu inanılmaz, başka bir olayda asla bulunmayan bir duygudan bahsediyorlar. "İlk adım atıldıktan sonra, arkası kendiliğinden gelir ve ilişkini mahvetmeden duramazsın". "Çünkü farkına varmıyor"
"Arkadaşlarımdan biri eve bir kadın getirmişti ve onunla yataktayken kız arkadaşı onları yakaladı. Arkadaşım durumu çok kolay kurtardı. Rakip firmanın bazı sırlarını elde edebilmenin tek yolunun o kadının yatağından geçtiğini anlatıp, sevgilisini aslında kendini feda ettiğine inandırdı". Bu işi yapabilen erkekler kadınların ruhunu çok iyi tanıyorlar. Aldatılan bir kadın asla bunu kabul etmek istemiyor ve gerçek yerine en uçuk yalanları bile yutmaya hazır oluyorlar.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:09 Sebep: Sayfa düzeni
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
3 Ağustos 2006       Mesaj #70
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime

Çapkınlık ve Global Kriz



Kadir Çöpdemir, "Çapkınlık" üzerine sorulan bir soruya şöyle bir cevap veriyor. :-)
Bayan: Merhaba Kadir bey, ben Mehtap. Avukatım. Size sorum şu: Erkekler çapkınlıktan neden vazgeçmiyor?

Kadir Çöpdemir: Şimdi Mehtap Hanım, hadiseye şu açıdan bakalım, diyelim ki biz çapkınlıktan vazgeçtik, her birimiz birer tane kadına adapte olduk, ne olacak o vakit?

Ne süslenmenize gerek kalacak, ne şık giyinmenize, ne hamarat olmanıza? Çünkü bizi kendinize bağlamak için bi çabaya gerek kalmayacak. Kozmetik sanayi çökecek, tekstil ve moda sektörü bitecek, otomobil satışları duracak, işsizlik artacak, global kriz çıkacak...

Gördüğünüz gibi hadisenin açılımları global krize kadar varıyor. Böyle de bilimsel çözümleme yapan bir insanım. Ama isterseniz konuyu baş başa bi yemek yerken de konuşabiliriz. O zaman detay da veririm hadise hakkında?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 12:10
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ

Benzer Konular

2 Temmuz 2019 / Morrigan Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar