Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Erkekçe
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-06-2006   #36 (mesaj-linki)
Cvp: Erkekler neden aldatir?

Alıntı:
xcherry adlı kullanıcıdan alıntı
Bir sebep elbette vardir..hic birsey sebepsiz gelismez ben bunu demedim ben bahanesi yoktur dedim..Aldatan kisinin kendine gore bir sebebi vardir ve bundan yola cikarak yapacagini yapar...ama sonucta sevidigi kisiye yapabilcegi en buyuk ihaneti yapmis olur..

Bir insan kendi iradesini kullanarak sevdigini (gerci bu durumda sevgi nekadar vardir bilmiyorum) aldatmis ise benim gozumde tek suclu odur..ve hic bir bahanesi yoktur bu durumda..(sebepleri ayri)..
Bu yazıyı okuyunca aklıma bir seçenek daha geldi. Genel olarak siz bayanlar erkekleri suclu buluyor ve aldatma konusunu onların üzerlerine yakıştırıyorsunuz. Erkek partnerini başka bir bayanla aldatırken, acaba karşısındaki bayan da birilerini aldatmıyor mu ? Erkekler başka bayanlarla ilişki yaşadıkları insanı aldatırken, karşısındaki bayan başka bir ilişki yaşıyor olamaz mı ?

Yani dünden süregelen savunuşum bunun erkek ya da bayan diye ayırt edilmemesi gerektiğidir...

Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı
Aldatmak, bence her insanın doğasında var.. 1inde az diğerinde çok diye 1 kuralı da yok bu işin.. Ayrıca aldatmak sadece partnerlerin 1-1lerine 1 başkası yoluyla mı oluyor ?!
Ya arkadaşların arkadaşlara olan kasıntı halleri ?!
Ebeveynin çocuklarından sakladıkları ?!
Veya çocukların anne-babalarına yalan söylemeleri ?!
Bunlar da aldatma değil mi ?
Erkek mi aldatır sadece kadını ? Kadın da mı aldatıyor erkeğini ?
Yaşam 1 aldatmaca.. Hayal dünyamıza göre şekillendiriyorken yaşantılarımızı, kendimizi de aldatmıyor muyuz bu arada ?
Ve asıl en vahim olanı da bu değil mi, kendimizi bile aldatabilyor olmak ?!
Kendini aldatan, 1 başkasını niye aldatmasınki bu durumda ?!
Kesinlikle katılıyorum fakat konu başlığınca yazılara yön verdik bu yüzden tartıştığımız konu farklıydı. Sen tüm anlamda doğruları yazmışsın.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-06-2006   #37 (mesaj-linki)

Alıntı:
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Kesinlikle katılıyorum fakat konu başlığınca yazılara yön verdik bu yüzden tartıştığımız konu farklıydı. Sen tüm anlamda doğruları yazmışsın.

Konuya genel 1 bakış açısı getirmiştim ReaL Boy.. Rica ederim, utandırma beni..
Sey, hmm, 1 de konuya maydanoz olayım dediydim..
Eski 28-06-2006   #38 (mesaj-linki)

Alıntı:
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Bu yazıyı okuyunca aklıma bir seçenek daha geldi. Genel olarak siz bayanlar erkekleri suclu buluyor ve aldatma konusunu onların üzerlerine yakıştırıyorsunuz. Erkek partnerini başka bir bayanla aldatırken, acaba karşısındaki bayan da birilerini aldatmıyor mu ? Erkekler başka bayanlarla ilişki yaşadıkları insanı aldatırken, karşısındaki bayan başka bir ilişki yaşıyor olamaz mı ?

Yani dünden süregelen savunuşum bunun erkek ya da bayan diye ayırt edilmemesi gerektiğidir...
Sen beni yanlis anlamissin o konuda..eger ilk yazdigim posta bakarsan ben aldatan hangi taraf olursa olsun yazdim (yani bayan/erkek ayrimi yapmadim). Bayanlarda aldatiyor elbette, erkeklere gore orani dusuk olsada..hic bi tarafin bahanesi yok bence eger seni seviyorum diyorsa..aldatamaz.

ve her iki taraf da aldatiyorsa ortada zaten bi iliski kalmamis demektir..herkes kendi yoluna bu noktadan sonra..
Eski 28-06-2006   #39 (mesaj-linki)

çünkü bu güne kadar sevdiiim hiç bi bayan ölümüne aşkı hak etmedi
erkeklerde hepsinin böyle olacağını düşünüo benje çünkü karşısına çıkanların hepsi böle oldukları için ümidi kesiolar haliyle ALdatıolar Bu konuda taraftarım
Eski 29-06-2006   #40 (mesaj-linki)

Alıntı:
DaKick adlı kullanıcıdan alıntı
çünkü bu güne kadar sevdiiim hiç bi bayan ölümüne aşkı hak etmedi
erkeklerde hepsinin böyle olacağını düşünüo benje çünkü karşısına çıkanların hepsi böle oldukları için ümidi kesiolar haliyle ALdatıolar Bu konuda taraftarım
Arkadaşım öcelikle, Amaç sevgi uğruna ölemek değil, uğrunda ölünecek sevgi bulmaktır.

Bunun doğruluğuna kanaat getirdikten sonra kızlar hakkında yaptığın genelleme gerçekliğini kaybediyor. Hem senin "erkeklerde hepsinin böyle olacağını düşünüo benje çünkü karşısına çıkanların hepsi böle oldukları için ümidi kesiolar haliyle ALdatıolar Bu konuda taraftarım" burda aldatma denen bir durum olamaz. Birisinden ayrılıp başka birini bulunca bu aldatma olmuyor heralde
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bayanlarla ilişki, erkeklerin hepsi aldatır mı, erkeğin hayatında kaşıntı neden, kahve kaşinti yapar mi,
Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? Morrigan Kadınca 21 22-09-2008 18:34
Deniz Arcak - Eller Aldatır MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 29-03-2008 20:59
Neden - Neden Nedir - Neden Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 06-02-2008 23:46
İhanet - İhanet Nedir - İhanet Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 25-01-2008 22:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:15Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13087392 saniyede (73.11% PHP - 26.89% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz