Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.509 Cevap: 1.809
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #61
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu Genel Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar
Koç burcu yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Çekingenlik duygusu ona yabancıdır. Koç burcunun başlıca niteliği, her zaman kesin olmasa da olumlu bir zeka düzeyi ve yüksek beyin kapasitesi göstermesidir. Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret edemez.uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder.

Hayat onlar için heyacanlı bir maceradır. Her yönüyle hayatin tadini çikarmak isterler. Bazilari koçta bencillik niteliklerinin fazla olduğunu düşünürler. Çünkü o, başkalarinin kendi hakkinda ne düşündüğünü, hareketlerinin onaylanip onaylanmadiğini öğrenmeye çalişmaz. Başkalarinin onu bildiğinden şaşirtmasina izin vermez. Koç yaşamin her aninda daima bir meydan okuma davranişlari gösterir.

Koç kendini sinirlanmiş ve başarisi engellenmiş hissettiği anda, koçun içindeki savaşçi tabiat birdenbire canlanir. Bir koça birşeyi beğendirmek zor ve yorucu bir iştir. Bununla birlikte koçun yardimseverliğini reddettiğinizde karşinizda yaralanmiş ve hayal kirikliğina uğramiş bir insan bulursunuz. Çünkü aldirmaz görünmesine rağmen o, aşiri derecede hassas ve duygusaldir. Paylaşma ve yardim teklifinin reddi durumunda tepkisi depresif bir halde içe dönme olabilir, fakat kendini ilkel bir öfke ve kizgin bir hava içine sokar.

Koçlar ivir zivir ile uğraşmayi başkalarina birakir. Devamli yenilik peşinde olma dürtüsünü hayat boyu bastiramazlar. Aksi halde kişiliklerini kaybederler. Açiklik ve dürüstlükleriyle arasira diğer insanlari yaralarlar. Aslinda yaralama düşüncesi akillarindan bile geçmez

Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı,atletik yapılı ve narindir. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.

Koç kadını iş hayatında oldukça hırslı ve idealisttir. Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.

Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır.

Koç Burcu Erkeği

Koç burcu erkeği kendine güvenen, hareketli ve enerjik yapısıyla toplum içinde fark edilir. Otoriterdir ve otorite kurmaktan keyif alır. Dik başlıdır ve hata yaptığında bunu kabul etmek istemez ve bencil davranışlar sergiler.

Koç burcu erkeği özgürlüğüne fazlasıyla düşkündür. Dostları ve arkadaşları için yapmayacağı şey yoktur. İnsanlara yardım etmeyi ve onların sorunlarını paylaşmayı sever. Cömerttir ve maddi anlamda da özgür olmayı sever. Kendi işini kurmak ve yürütmek onlar için çok daha caziptir.Başkalarından emir almaktan hoşlanmaz.

Koç burcu erkeği incindiği zaman oldukça kırıcı olur ve sözünü sakınmaz. Tenkitçidir, sert bir dille eleştirebilir. Ev hayatına ve ailesine oldukça düşkündür, fakat dışarıdaki hayatını da fazlasıyla sever. Bu onun yerinde duramayan hareketli yapısından kaynaklanmaktadır.Daima kendini evinde huzurlu ve rahat hissetmek ister.



MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #62
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 20.02.2007 , Salı
burcOzellik
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, isteklerinizi gerçekleştirme enerjiniz yüksek olacaktır. Adım attığınız her konuda başarı şansı sizden yana olacağı için, güne başlarken olumlu düşünmeye çalışınız. Programınızı iyi bir şekilde düzenleyerek gerçekleştirmek istediğiniz hedefe kitlenirseniz olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygusal konularda her ne kadar sert ve ateşli etkiler altında olsanız da, siz bu enerjiye pek yabancı değilsiniz. Çünkü kararlılık ve cesaret her zaman sizde mevcuttur, işte bugün kendinizi yeni bir adım için yönlendirirseniz başarıyı da yakalamış olursunuz. Görüntünüz yada imajınız da günün etkileri ışığında son derece güçlü olacaktır. Zayıflıklarınızı devredışı bırakacak ve sizi güçlü kılacak herşeye sahipsiniz.

Bugün, hareket özgürlüğüne sahipsiniz. Açık sözlü ve direkt davranmanız başkaları tarafından ne kadar cesaretli olduğunuzu düşündürecektir. Girdiğiniz her ortamda giyiminizle, tavırlarınızla ve kendinize olan güveninizle beğeni kazanacaksınız. Size bakanlar parlayan bir ışık göreceklerdir. Canlı ilişki kurma tarzınız ve istediğinizi elde etmenizi sağlayan inatçılığınızla size hayır denmesi mümkün olmayacaktır. Öğrenmeniz gereken tek şey sabırdır. Çünkü o kadar istek dolusunuz ki, sizi yolunuzdan alıkoyacak bir güç kesinlikle olamaz. O nedenle olumlu ve sonucu faydalı olan işlere yönelmelisiniz. Bu enerjiyi içinizde biriken öfke adına kullanırsanız, gerçekten zarar verici şeyler yapabilirsiniz. Kin, nefret veya gereksiz ihtirasla hareket ederek zarar verecek girişimlerden ve uzlaşmazlıklardan uzak durunuz.


the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #63
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Koç;

koc


21 Şubat 2007 - Bugün

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.



MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #64
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 21.02.2007 , Çarşamba
burcOzellik

Bugün, mesleğinizle ilgili konularda son derece kontrollü, çalışkan ve işinizi en düzgün şekilde yapmanızı sağlayacak bir enerjiyle dolusunuz. Fiziksel olarak canlı oluşunuz yüzünüze de yansıyacaktır. Kendinizi zinde ve huzurlu, stresten uzak hissedebilirsiniz. İçgüdüsel arzularınızı bilinçli bir şekilde yönlendirme gücünüz olacaktır. Sizi tanımayan bazı kişiler sinirli olarak görebilirler. Bunun sebebi hızlı ve çevik davranmanız olabilir. Neşeli ve iyimser halinizle, hayatı güzel yönden görmenizi sağlayacak bugünkü enerjiler altında cömert ve koruyucu bir tabiata sahip olacaksınız. Doğal olarak bu durumda, iş ortamınızdaki arkadaşlarınızla da ilişkileriniz gayet olumlu gelişecektir.

Bugün, yaşamınızdaki bazı değişimleri gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Özellikle aksayan ve çoktandır geçerliliğini yitirmiş bazı kişilerle alakalı kararlar alabilirsiniz. Yenilik yapmak ve yeni bir oluşum içine girmek niyetindesiniz. Cana yakınlığınızla gönülleri kolaylıkla kazanabilir, yardımseverliğinizle çevrenizdeki insanların takdirini kazanabilirsiniz. İdealleriniz adına start vermeniz gerektiğini biliyorsunuz. Yeni bir oluşum içinde yer almanız teklif edilebilir. Bu sizin mesleki olarak ta daha iyi bir pozisyona gelmenizi sağlayacaktır. Şevk ve heyecan dolusunuz. Bu sayede sorumluluklarınız artacağı gibi geleceğinizi de garanti altına almış olacaksınız.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #65
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
KOÇ BURCU (21 Mart - 19 Nisan)
koc
Özel hayatınız mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığınız için sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye dikkat edin. Üzerinizdeki iş stresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde, karşınızdaki insanı üzebilirsiniz. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları, iş yaşamınızı da karartıyor. İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #66
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 23.02.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, zamanı en iyi şekilde kullanarak gündelik işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Sağlığınızın yerinde olması sizin için en önemli olgu haline gelecektir. Günlük işlerinizde enerjik ve moralli olmanın önemini gayet iyi bildiğiniz için, kendinizi üzüntü ve depresif düşünce tarzınızdan uzak tutmaya özellikle dikkat edin. Bugün, ev içi ya da iş hayatınızla ilgili koşuşturmalarda molalar vermek, beslenme düzeninizi yeniden gözden geçirmek gereği duyarsınız. Aldığınız gıdalara özen gösterir ve uygun diyet için araştırmada bulunabilirsiniz. Temizlik ve titizlik konusunda azamı bir çaba sarfedebilirsiniz. Hijyeninize her zamankinden daha fazla odaklanabilirsiniz.


Bugün, idare ettiğiniz her konuyla alakalı sahiplenme ve değer bilme yönünüzde yoğunluk vardır. Sizi riske sokacak eylemlerden uzak durarak huzurunuza önem verirsiniz. Zihninizi ve bedeninizi zinde tutmak isteği içinde olduğunuzdan kimsenin sizi üzmesine ve sinirlendirmesine izin vermemelisiniz. Ağır sorumlulukarınızı, eğer iş hayatında iseniz verimli kişilerle çalışarak, evdeyseniz pozitif insanlarla görüşerek hafifletebilirsiniz. Yaşam adına kimseden emir almadan yada bir başkası istediği için yolunuzdan dönmeden, gerekirse her türlü mücadeleyi de vermeniz gerektiğini biliniz. Yolunuzu aydınlık kılacak inancınızı asla kaybetmeyiniz
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #67
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 24.02.2007 , Cumartesi
burcOzellik

Bugün, her konuda meraklı, araştırmacı ve herşeye karşı ilgili olacaksınız. Duygularınızı her türlü yolla dile getirmek isteyeceksiniz. İsterseniz telefonla isterseniz yada yüzyüze iletişimde bulunacağınız birgün olacaktır. Kültürel konularda da kendinizi geliştirme enerjisine sahipsiniz. Merak ettiğiniz herşeyle ilgili bilgi toplamak, bunları çevrenizle paylaşmak ya da öğretmek amacı taşıyabilirsiniz. ayrıca bugün esprili ve çocuksu bir ruh hali içinde davranışlar gösterebilirsiniz. Herşeyi komik yönüyle ele almak ve taklit yeteneğinizle girdiğiniz ortamlarda insanların dikkatinden kaçmanız mümkün olmayacaktır. Gündelik rutin şeylerden ziyade daha aktif olmak isteği içinde olduğunuzdan oturduğunuzu pek gören olmayacaktır.

Bugün, hem zekanızı hem de bilgi kapasitenizi uygulayacağınız hobilerle uğraşmak için de etkin enerjiniz var. Bulmaca yada değişik hobilerle uğraşarak kendinizi oyalayabilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkarak sevdiğiniz kişiyle biraraya gelebilirsiniz. Ona olan duygularınızı hareketlerinizle belli edebilirsiniz. kimileriniz bugün, aileleriyle biraraya gelerek başlarından geçen ilginç şeyleri onlara anlatabilirler. Bugün yakın çevrenizdeki insanları merak ederek hatırlarını sorabilir, komşularınızla iyi bir iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi o denli güzel ifade edeceksiniz ki, bugün düşüncelerinizi kolaylıkla kabul ettirebilir hatta istediğiniz kişiyi yönlendirebilirsiniz.

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #68
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 25.02.2007 , Pazar
burcOzellik

Bugün, kendiniz için neyin gerekli olduğunu düşünecek ve mutluluğunuz adına yeni bir karar alacaksınız. Artık bazı gerçekler su üstüne çıkmaya başladı. Birşeyler yapmalı ve fırsatları en kısa zamanda değerlendirmelisiniz. Duygu dünyanızdaki isteklerinizi de yoluna koymak gerektiğini biliyorsunuz. Yeni başlayan bu heyecana ne zamandır ihtiyacınız vardı. artık bir düzene geçmenin vakti gelmiş bulunuyor. Hem iş hem de aşkla ilgili herşeyi yerli yerine oturtmalı. Belki doğanıza aykırı ama, bu seferki gelişmeler hayatınıza başka bir pencereden bakmanızı sağlayacak gibi gözüküyor. Yaşanmalı ama kolayca bıkmamalı, hissetmeli ama sıkılmamalı diye düşüneceksiniz.


Bugün, bazı insanları kırmadan üzmeden veda etmeli diye düşünebilirsiniz. Her alanda yenilenmeye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Sizi güçlü kılarak zayıflıklarınızdan kurtaran herşeye kapınız açık. Hoşlanmadığınız yada size zevk vermeyen herşeyi devre dışı bırakarak hayatınızdan çıkaracak bir enerji hissedebilirsiniz. Bu taze gelişimin size bahar gibi ışıltılar katacağını biliyorsunuz. Duygusal istekleriniz ile kişisel düşüncelerinizin uyumlu olduğu bugünden itibaren yeni bir dönemi başlatacaksınız. Kısa bir süredir içinizde bir şeyin uyandığını hissetmek bile size heyecan veriyor. Bunu mutlaka yaşamalısınız. Kim ne derse desin umrunuzda olmayacaktır
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #69
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Koç- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, aşk ilişkinizle alakalı mevzularda sahiplenici ve koruyucu tarzda davranacaksınız. Çocuk gibi ilgiye ve korunmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yeri geldiğinde her tür nazınızı çekecek, yeri geldiğinde en ciddi konularda size destek olacak kişiyi istiyorsunuz. Aldanmak yada aldatılmaktan uzak bir beraberlik istiyorsunuz. Bunun illa ciddiyete dönüşmesi de gerekmiyor. Yeterki düzenli ve güvenilir olsun diye de düşünebilirsiniz. Aradığınız herşeyden önce güven duymak olacaktır.

İlişkisi olanlar, bugün sevdikleri kişinin herşeyiyle yakından ilgilenmek isteyeceklerdir. Sorunlarını dinleyecekler ve beraberlikleri hakkında güzel kararlar alacaklardır. Evli olanlar ise çocuk konusunu bugün tekrar gündeme getirebilirler. Maddi gücünüz yerinde olduğunda bunu düşünmeye karar verebilirsiniz. Bugün herşeyinizi iyi niyetli gözlerle değerlendireceksiniz. Güzel bir gün olacağını belirterek keyfini çıkarmanızı öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 27.02.2007 , Salı


Bugün, duygusal konularda kendinizi doyumsuz hissedebilirsiniz. İç dünyanızdaki karmaşık durumlar keyifsizlik verebilir. Yaşadığınız her ne ise bugün ne olursa olsun size yetmediğini düşünebilirsiniz. Aslına bakarsanız duygusal güvenceniz yerinde olmasına rağmen, sizin kişiliğinizin bunlarla yetinmesi mümkün değil gibi. Çünkü sürekli heyecan istiyorsunuz, birşey elde edildiği zaman bu duygunuz azalıyor gibi. Yeniden keşfetmek yeniden peşinden koşmak size daha fazla haz veriyor gibi. Güne uyandığınız anda da bu duyguları yoğun bir şekilde hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu nedenle de bugün duygusal olmayı reddedebilirsiniz. Kendinizi özgür hissetmek isteğiniz yoğun olacaktır.

Bugün, alışkanlıklarınız diğer insanları rahatsız edebilir. Sizin tavırlarınızdaki agresiflik bazıları için tuhaf olabilir. Sizi gergin ve uzlaşmaz bir kişi olarak görmeleri mümkündür. Aslında siz de böyle düşünmelerinden memnun gibisiniz. Kimseyle bir diyalog içinde olmak gibi bir niyetiniz yok. Ölçüsüz davranmak ve canınız ne istiyorsa onu yapmak istiyorsunuz. Sizi antipatik bulmalarını düzeltmek konusunda tek bir adım atmaya niyetiniz yok. Umrunuzda değil gibi. Somurtkan ve yargı yeteneği zayıf bir
şekilde öylesine takılmak ve başta para olmak üzere hiçbir sorunla da uğraşmak istemiyorsunuz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar