Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.232 Cevap: 1.809
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün
İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle güneşe dikkat.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, kendinizi gösterme, insanlar tarafından çekici bulunma ve güçlü bir şekilde ifade etme olanağı bulacaksınız. Görünümünüz, dünyaya yaklaşım tarzınız, genel ruh haliniz her zamanki gibi gösterişli ve kuvvetli olacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizdeki yaşam gücüne hayran olacaklar. Canlılığınız artacak, sağlığınız gayet olumlu, kendinizi ortaya koyma gücünüz mükemmel şekilde artacaktır. Davranışlarda gayet net, kararlı olacaksınız. Cesaretiniz gözle görülür şekilde artacaktır. Bir kral ya da kraliçe edasıyla hareket edecek ve herkesin sizdeki gücü ve sıcaklığı görmesini isteyeceksiniz.

Bugün, benlik duygunuz öyle yoğun ki, ne isterseniz sanki olacak gibi kuvvetli bir güven duygusu ile hareket edeceksiniz. Bağımsız ve kimseye ihtiyacınız olmadığı havasını yaratmak bugün sizin için çok kolay. Yaşamınızda çok istediğiniz bir adımı bugün atacaksınız. Bu sizin için önümüzdeki günlerde bir değişim anlamına gelecektir. Parasal konularda da bugün şans sizden yana. Bütçenizle ilgili bir gelişim sayesinde rahat bir nefes alacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, gündelik işlerinizi yaparken etrafınızdaki insanları sürekli olarak eleştirebilir ve hatalarını yüzlerine karşı hiç düşünmeden söyleyebilirsiniz. Herkesin sizin gibi canlı ve enerjik olmasını bekleyerek, en ufak birşeyde huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Alışverişte ya da uğraştığınız işlerle alakalı danıştığınız kişilerin de yaptıklarını beğenmeniz mümkün değildir, herşeyin en iyisini siz bilirmişsiniz gibi, akıl vermeye kalkabilir, uygulamayanlara da sertçe tepki verebilirsiniz. Doğal olarak insanlar da, agresif davranışlarda bulunduğunuzu söylerek sizden şikayetçi olabilirler. Onlar ne derse desin siz bildiğinizi söylemekten yana olacak ve her fırsatta konuşmaya devam edeceksiniz.

Bugün, oldukça heyecanlısınız. Herşeyi hemence halletmekten yana düşündüğünüz için, sizin gibi olmayan kişiler epeyce zorluk çekeceklerdir. Bu haliniz doğal olarak sağlığınızı etkileyebilir. Bu kadar aceleci davranmanız ufak tefek sakarlıklar yapmanıza neden olabilir. Sizi engellemeye ve böyle yapmamanız gerektiğini söyleyen kişilere de alaylı konuşarak ne kadar atak biri olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Kimi anlarda asabi ve vesveseli, kimi anlarda ise sanki birşey söylememişsiniz gibi karşınızdakinin gönlünü alabilirsiniz. Keskin ve acı sözleriniz başkalarına zarar verebilir. Dikkatli olmaya çalışırsanız büyük bir problem oluşturmayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, kişiliğinizin yaratıcı özelliklerini ve yeni fikirlerinizi dış ortamlarda göstermenizi sağlayacak etkiler altındasınız. Bazı projelerin liderliğine soyunabilirsiniz. Bugün çocuklarla ve otorite konumundaki insanlarla olan ilişkiler daha verimli ve sizi keyiflendirecek şartlarda gelişecektir. Kendinden emin, cesur, çekici ve karşınıza çıkan kim olursa olsun olumlu ilişkiler kuran birisi olacaksınız. Egonuz kontrol altındadır ve gereken yerlerde alçak gönüllü davranabilirsiniz.

Bugün, zihniniz pratik uygulamalar ve detaylar konusunda keskin bir güce sahip. Düşünceleriniz çok derin, kullanışlı, organize ve düşünüp tasarlanmış tarzda olacaktır. Fikirlerinizi öne sürerken kararsızlığa düşmemeye dikkat etmelisiniz. Kesinlik ve doğruluk, düşüncelerinizi uygulamanızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. Olaylarla ilgili gerçekçi ve sağlam düşünmekte fayda var. Konsantrasyon yeteneğiniz son derece keskin ve odaklanmış durumda. Bugün yapılan planların uygulanması pratik ve başarılı. Detaylar son derece iyi tasarlandığından gelecek olan başarı da kesin olacaktır. Gün boyu ciddi ve derinliği olan meseleleri ele almalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, iç dünyanızdaki bencillik, soğukluk ve kimi zaman kaygılı olma hali karşısında dikkatli olunuz. Üzerinizde güvensizlik hali hakim olabilir. Sanki hayalkırıklığı yada engellenmeler karşısında yılgınlık durumunuz var gibidir. Yorgunluk beraberinde yetersizlik duygusu verebilir size. Hedefinize ulaşmak veya kazanmak üzereyken sanki görünmeyen birşey, önem verdiğiniz değerlerinizi sarsıyor gibidir. Bütün bunlar günlük enerjinin yarattığı durumlardır. Bunların ne kadar bilincinde olursanız, mücadele gücünüz o kadar yüksek olacaktır. Geleceğinizi ilgilendiren konularda asla pes etmemeyi ve kendi ruhsal dünyanızdaki kontrol duygunuzu yitirmemeyi özellikle başarmalısınız.

Bugün, resmi kurumlarla olan işlerinizde gecikme ya da terslikler görülebilir. İşlerinizi özellikle öğleden evvel saatlerde bitirmeye özen gösteriniz. Övgü yada alkış duymayı bugün kimseden beklemeyiniz. Başka insanlar sizin öneminizi anlamayıp görmezden gelebilirler. Siz kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Uyumsuzluk özellikle sizden büyüklerle yada pozisyon olarak sizden yüksekte olanlarla aranızda oluşabilir. Asla başarısızlık korkusuna yakalanmadan günü sessiz, sakin fakat yanlız kendinize ve yaptığınız işlere güvenli bakarak bitirmeye çalışınız. Yarınki enerjiniz akşam üzerinden itibaren etkisini gösterecek, kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 06.03.2007 , Salı


Bugün, duygusal konularda kararsız ve sabırsız davranabilirsiniz. Ruhsal olarak inişli çıkışlı tavırlar sergilemeniz sonucu, ilişkinizde de problemler oluşabilir. İçe dönük haliniz çevreniz tarafından şaşkınlıkla karşılanacaktır. Özellikle kendinizden genç insanlarla anlaşmanız mümkün değildir. Bu yüzden, hoşgörülü ve olgun insanlara karşı daha sempatik davranabilirsiniz. Ancak onlar, sizdeki bu garip davranışları algılayarak anlayış gösterebilirler diye düşünebilirsiniz. Ayrıca, tek bir kişiye bağımlı kalmanıza neden olacak herşeyden uzaklaşma meyliniz olacaktır. Günlük bu etki nedeniyle, sağlam ve hiçbir sorun olmayan beraberliğinizde problem çıkmaması adına hareket etmeye özen gösteriniz.

Alışkanlıklarınız çevrenizdeki insanları bugün rahatsız edici bir hal alabilir. Size normal gelen şeyler başkaları tarafından antipatik bulunabilir. Ve bu durum öncelikle ilişkiniz açısından sorun yaratabilir. Eşiniz yada sevgilinizi çileden çıkarabilirsiniz. Kendi arzularınıza olan düşkünlüğünüz bencilliğinizi had safhaya çıkarabilir. Aşk ve romantizm konularında hayalkırıklığı yaşamanız mümkündür. Özellikle ilişkisi olmayanlar, bugün duygusal girişimlerinde pek istedikleri gibi birgün geçirmeyebilirler. Şimdiden buna kendinizi hazırlayarak günü sakin ve bencil davranışlardan uzak geçirmeye çalışmanız faydalı olacaktır.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #78
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 08.03.2007 , Perşembe
burcOzellik

Bugün, ruhsal olarak karmaşık etkiler altındasınız. Kimi anlarda huysuzluk ve alınganlıklar gösterebilir, kimi anlarda ise kendinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle etrafınızdaki insanları çileden çıkarabilirsiniz. Önemli konularda adım atarken herkesin size karşı anlayışlı olmasını beklediğiniz için, bunun aksi şekilde davranan insanlara sertçe tepki gösterebilirsiniz. Ve asıl yapmanız gereken işleri bir kenara koyarak size neden böyle davranıldığını araştırmaya kalkabilirsiniz. Doğal olarak bu arada görevleriniz yarım kalabilir ve siz boş yere zamanınızı tüketmiş olursunuz. Ayrıca gerginliğiniz nedeniyle de kendinizi boş yere üzebilirsiniz.

Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklarınızla ilgili mevzularda bugün oluşabilecek tersliklere hazırlıklı olunuz. Dönüşüm yapmayı düşündüğünüz konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Miras, sigorta, borçlarınızla ilgili bulduğunuz orjinal çözümleriniz başkaları tarafından yetersiz görülebilir. Eşinizin yada ortak iş yaptığınız kişilerin sorunları nedeniyle maddi zorluklar gündeme gelebilir. Kısaca gergin olmanıza neden olacak konularda elinizden geldiğince sakin kalmaya çalışmalısınız. Kıskançlık dürtünüze engel olunuz ve sevdiğiniz kişilere karşı kırıcı olmamaya çalışınız.


MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #79
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 09.03.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, kısa yoldan öğrenmek, hedeflerinize kestirmeden gitmek isteğiniz yoğun olacaktır. Beklemek size göre değildir, sabırsız davranışlar gösterebilirsiniz. İstekleriniz yerine gelmediğinde ise hırçınlaşmanız söz konusu olabilir. Deneyerek öğrenmek isteyecek, elinizle tutmadığınız gözünüzle görmediğiniz herşeyden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Size dayatılan işler yada sorumluluklarınız ağır geleceği için, kendi özgürlüğünüzü herşeyin üstünde görebilirsiniz. Ancak istediğiniz eylemleri yapmak size keyif verecektir. Bunun dışındaki hiçbirşeyin çok fazla önemi olmayacaktır. Deneme yanılma yoluyla öğrenmeyi tercih edeceğiniz için, bu nedenle meydana gelebilecek tersliklere sesinizi bile

Özgürce davranma isteğinizin yüksek olduğu bugün, rakiplerinizle savaşmak ve onları yenmeye çalışmak ve kolayca üste geçmek isteğiniz başkaları tarafından hoş görülmese de bu sizin pek umrunuz olmayacaktır. Hedefinize ulaşmak isterken izlediğiniz yöntemin size göre en doğrusu olduğunu çekinmeden savunabilirsiniz. Nasıl istiyorsanız öyle yaşamaktan hoşlancak, bundan memnun olmayan kişi en sevdiğiniz insan bile olsa onu kırabilirsiniz. Daha anlayışlı ve sakin hareket etmeye çalışmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #80
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
koc


9 Mart 2007 - Bugün

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar