Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #151 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek
Messenger XP altındaki bir uyumluluk kipinde çalışıyorsa Messenger Plus! Messenger ile bütünleşmez. 8.5 sürümünü Messenger Plus! Live ile kullanmaya devam etmek için başka yöntemleri deneyin. Mesela Messenger'ın EXE dosyasının sürüm numarasını en son Messenger sürümü numarasıyla değiştirmek ya da halihazırda böyle değiştirilmiş dosyaları bulmak. Bizim forumda var.

ysn89 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim
Sürüm 8.1 olup Derleme 14.0.8089.0726 olamaz. Muhtemelen sürüm numarası değiştirilmiş bir dosya kullanıyorsunuz ancak yine de Messenger'ın msnmsgr.exe dosyasını Windows XP altında bir kipte çalıştırıyorsunuz. Yukarıda matraxgk'ye verdiğim cevabı okuyun.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Hafta Önce   #152 (mesaj-linki)
Amras_Elanesse - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Burda yazanları uyguladım fakat oturum açmak istedigimde tekrar aynı son sürüme yükselt uyarısını alıyorum.Ne yapmam lazım?
Eski 2 Hafta Önce   #153 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Burda yazanları uyguladım fakat oturum açmak istedigimde tekrar aynı son sürüme yükselt uyarısını alıyorum.Ne yapmam lazım?
Ben de uyguladım ama almadım. 8.5'in msnmsgr.exe dosyasını Messenger 8.5'in yükleme klasörüne koydum ve oturum açabildim. Siz de aynı şeyi uyguladınız mı?
Eski 2 Hafta Önce   #154 (mesaj-linki)
Amras_Elanesse - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben de uyguladım ama almadım. 8.5'in msnmsgr.exe dosyasını Messenger 8.5'in yükleme klasörüne koydum ve oturum açabildim. Siz de aynı şeyi uyguladınız mı?
Benim 8.1 sürümüydü ona göre uyguladım ama sonuç alamadım.
Ben bu plus sevdasından vazgeciyorum.
Messenger'i windows 2000 uyumlulugunda çalıştırıp böyle kullanmaya devam edeceğim.Çok başımı ağrıttı çünkü.
Sizlere çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız.
Saygılar.

Eski 2 Hafta Önce   #155 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Benim 8.1 sürümüydü ona göre uyguladım ama sonuç alamadım.
Ben bu plus sevdasından vazgeciyorum.
Messenger'i windows 2000 uyumlulugunda çalıştırıp böyle kullanmaya devam edeceğim.Çok başımı ağrıttı çünkü.
Sizlere çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız.
Saygılar.

Ben şimdi 8.1 ile de denedim, Plus! da Messenger da düzgün çalışıyor. Acaba sizin 8.1'in yüklendiği klasörde Messenger Plus!'ın yükleyicisi olan msimg32.dll dosyası yok mu? Yoksa, bunu %programfiles%\Windows Live\Messenger klasöründen bulup 8.1'in yükleme klasörüne kopyalamalısınız. Artık bu da olmazsa Plus!'dan vazgeçin derim ben de
Eski 2 Hafta Önce   #156 (mesaj-linki)

yha yanLış bir yere yazdıysam çok özür diLerim ama aciL çözüm buLmam gerekiyordu.. benim sorunum şu:

ben 8.5 kuLLanıyordum, zorunLu günceLLeme istedi, payLaşımLarınız sayesinde o sorunu çözdüm.. sonra msnden bütün kişi Listeme otomatik oLarak saçma sapan iLeti yoLLamaya başLadı msn'im.. o kadar kısa araLıkLarLa yeni pencereLer açıLıp iLeti yazıLıyor ki msni kuLLanamıyorum çıkış yapabiLiyorum zar zor.. sonra dedim böyLe oLmaz siLdim 8.5'i beta yükLedim ama haLa aynı sorun dewam ediyor: acaba burdan indirdiğim Live pLus'La iLgiLi oLabiLir mi bu otomatik iLeti sorunu.. bu arada bu iLetide bir site Linki war, anLamsız virüs gibi bişey.. ne yapmaLıyım 4 gündür msn kuLLanamıyorum deLi oLcam noLur bana yardım edin
Eski 2 Hafta Önce   #157 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

dehLizz_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yha yanLış bir yere yazdıysam çok özür diLerim ama aciL çözüm buLmam gerekiyordu.. benim sorunum şu:

ben 8.5 kuLLanıyordum, zorunLu günceLLeme istedi, payLaşımLarınız sayesinde o sorunu çözdüm.. sonra msnden bütün kişi Listeme otomatik oLarak saçma sapan iLeti yoLLamaya başLadı msn'im.. o kadar kısa araLıkLarLa yeni pencereLer açıLıp iLeti yazıLıyor ki msni kuLLanamıyorum çıkış yapabiLiyorum zar zor.. sonra dedim böyLe oLmaz siLdim 8.5'i beta yükLedim ama haLa aynı sorun dewam ediyor: acaba burdan indirdiğim Live pLus'La iLgiLi oLabiLir mi bu otomatik iLeti sorunu.. bu arada bu iLetide bir site Linki war, anLamsız virüs gibi bişey.. ne yapmaLıyım 4 gündür msn kuLLanamıyorum deLi oLcam noLur bana yardım edin
Sorun Messenger Plus!'tan değil, bir virüs programından kaynaklanıyor, şurada yardımcı bilgiler bulabilirsiniz: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi
Eski 2 Hafta Önce   #158 (mesaj-linki)
Amras_Elanesse - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben şimdi 8.1 ile de denedim, Plus! da Messenger da düzgün çalışıyor. Acaba sizin 8.1'in yüklendiği klasörde Messenger Plus!'ın yükleyicisi olan msimg32.dll dosyası yok mu? Yoksa, bunu %programfiles%\Windows Live\Messenger klasöründen bulup 8.1'in yükleme klasörüne kopyalamalısınız. Artık bu da olmazsa Plus!'dan vazgeçin derim ben de

msimg32.dll dosya var.Birşey sormak istiyorum.Hani zorunlu güncelleştirmede siz eski sürümde kalmak istiyorsanız kurmamız için bir dosya veriyosunuz ya.İçinde iki dosya var çıkartın eskilerinin üzerine yazın diyorsunuz.Ben o dosyayı messengere kopyalıyorum.Buraya çıkart diyorum sadece bir tane dosya çıkartıyor.Ona iki kere tıkladıgımda yeni pencerede onar ve kaldır seçenekleri çıkıyor karşımda,bende onar diyorum.Sonra değişen birşey olmuyor.Windows uyumlulugu kaldırdıgımda gene güncelleme istiyor.Acaba ben mi bir hata yapıyorum?
Eski 1 Hafta Önce   #159 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

msimg32.dll dosya var.Birşey sormak istiyorum.Hani zorunlu güncelleştirmede siz eski sürümde kalmak istiyorsanız kurmamız için bir dosya veriyosunuz ya.İçinde iki dosya var çıkartın eskilerinin üzerine yazın diyorsunuz.Ben o dosyayı messengere kopyalıyorum.Buraya çıkart diyorum sadece bir tane dosya çıkartıyor.Ona iki kere tıkladıgımda yeni pencerede onar ve kaldır seçenekleri çıkıyor karşımda,bende onar diyorum.Sonra değişen birşey olmuyor.Windows uyumlulugu kaldırdıgımda gene güncelleme istiyor.Acaba ben mi bir hata yapıyorum?
Yaptığınız hata değil aslında ancak Messenger, kendi yükleme klasöründe bir değişiklik yapıldığını hissettiği vakit ilk başlatma esnasında değişiklikleri geri almak için kurulumu yenilemeye zorluyor. Sizdeki durum benim karşılaştığım durum gibi değil sanırım ama benziyor. Şöyle yapın:

Forumdan ZIP dosyasını masaüstünüze (veya Messenger'ın yükleme klasörü dışındaki herhangi bir yere) kaydedin. İçindeki dosyaları da yine oraya çıkartın. Esasında msgsres.dll dosyasında yapılmış olan değişikliklerle (a-patch uygulanmış olması, reklamların kaldırılmış olması) ilgilenmiyorsanız sadece msnmsgr.exe dosyasını çıkartmanız yeterli ve belki daha sağlıklı olur. Bundan sonra bu dışarı çıkartılmış olan msnmsgr.exe dosyasını bir şekilde Messenger'ın yükleme klasörüne koyun. Mesela ben kurulumun onarılmasını engellemek için şöyle yapardım: Messenger yükleme klasöründeki msnmsgr.exe dosyasını mesela Belgelerim'in açık olduğu pencereye sürükleyerek taşırdım. Sonra masaüstümdeki değiştirilmiş dosyayı bu sefer yükleme klasörüne sürükleyerek taşırdım. Ve sonra çalışırdı. Çünkü mesela aynı adda dosyayı yenisiyle değiştirmek ya da yeni dosyayı koyabilmek için eski dosyanın adını değiştirmek bilgisayarın hoşuna gitmiyor ve Messenger kurulumunu yenilemeye çalışıyor. Yani tecrübelerim böyle yapmamım gerektiğini göstermişti bana. Gerisi size kalmış ama unutmayın, kurulum yenilenirse orijinal msnmsgr.exe dosyası geri geliyor ve sorun çözülemiyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40