| | #151 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu | |
|
| | #152 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu
Burda yazanları uyguladım fakat oturum açmak istedigimde tekrar aynı son sürüme yükselt uyarısını alıyorum.Ne yapmam lazım? | |||||
|
| | #153 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #154 (mesaj-linki) | |||||
Benim 8.1 sürümüydü ona göre uyguladım ama sonuç alamadım. Ben bu plus sevdasından vazgeciyorum. Messenger'i windows 2000 uyumlulugunda çalıştırıp böyle kullanmaya devam edeceğim.Çok başımı ağrıttı çünkü. ![]() Sizlere çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız. Saygılar. | |||||
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu | |
|
| | #156 (mesaj-linki) | |
yha yanLış bir yere yazdıysam çok özür diLerim ama aciL çözüm buLmam gerekiyordu.. benim sorunum şu:ben 8.5 kuLLanıyordum, zorunLu günceLLeme istedi, payLaşımLarınız sayesinde o sorunu çözdüm.. sonra msnden bütün kişi Listeme otomatik oLarak saçma sapan iLeti yoLLamaya başLadı msn'im.. o kadar kısa araLıkLarLa yeni pencereLer açıLıp iLeti yazıLıyor ki msni kuLLanamıyorum çıkış yapabiLiyorum zar zor.. sonra dedim böyLe oLmaz siLdim 8.5'i beta yükLedim ama haLa aynı sorun dewam ediyor: acaba burdan indirdiğim Live pLus'La iLgiLi oLabiLir mi bu otomatik iLeti sorunu.. bu arada bu iLetide bir site Linki war, anLamsız virüs gibi bişey.. ne yapmaLıyım 4 gündür msn kuLLanamıyorum deLi oLcam noLur bana yardım edin | |
|
| | #157 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi | |
|
| | #158 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğumsimg32.dll dosya var.Birşey sormak istiyorum.Hani zorunlu güncelleştirmede siz eski sürümde kalmak istiyorsanız kurmamız için bir dosya veriyosunuz ya.İçinde iki dosya var çıkartın eskilerinin üzerine yazın diyorsunuz.Ben o dosyayı messengere kopyalıyorum.Buraya çıkart diyorum sadece bir tane dosya çıkartıyor.Ona iki kere tıkladıgımda yeni pencerede onar ve kaldır seçenekleri çıkıyor karşımda,bende onar diyorum.Sonra değişen birşey olmuyor.Windows uyumlulugu kaldırdıgımda gene güncelleme istiyor.Acaba ben mi bir hata yapıyorum? | |
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğuForumdan ZIP dosyasını masaüstünüze (veya Messenger'ın yükleme klasörü dışındaki herhangi bir yere) kaydedin. İçindeki dosyaları da yine oraya çıkartın. Esasında msgsres.dll dosyasında yapılmış olan değişikliklerle (a-patch uygulanmış olması, reklamların kaldırılmış olması) ilgilenmiyorsanız sadece msnmsgr.exe dosyasını çıkartmanız yeterli ve belki daha sağlıklı olur. Bundan sonra bu dışarı çıkartılmış olan msnmsgr.exe dosyasını bir şekilde Messenger'ın yükleme klasörüne koyun. Mesela ben kurulumun onarılmasını engellemek için şöyle yapardım: Messenger yükleme klasöründeki msnmsgr.exe dosyasını mesela Belgelerim'in açık olduğu pencereye sürükleyerek taşırdım. Sonra masaüstümdeki değiştirilmiş dosyayı bu sefer yükleme klasörüne sürükleyerek taşırdım. Ve sonra çalışırdı. Çünkü mesela aynı adda dosyayı yenisiyle değiştirmek ya da yeni dosyayı koyabilmek için eski dosyanın adını değiştirmek bilgisayarın hoşuna gitmiyor ve Messenger kurulumunu yenilemeye çalışıyor. Yani tecrübelerim böyle yapmamım gerektiğini göstermişti bana. Gerisi size kalmış ama unutmayın, kurulum yenilenirse orijinal msnmsgr.exe dosyası geri geliyor ve sorun çözülemiyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, uyumsuzluğu, windows |
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |