Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-03-2007   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

demir_acar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
avast,kaspersky ve nod da denedim teker teker ve ayrıca pc den silip boş iken denedim ama sorun devam etti..üstüne üstlük format atırdım ama yine aynı sorun devam ediyor anlayamıyorum bir türlü(2 bilgisayarım var her ikisindede aynı sorun var)..şu an kaspersky 6 yüklü,teşekkür ederim ilgin için..
Kurulum esnasında sponsor program yüklemeyi seçmiyorsunuz, değil mi?

Plus!'ı kaldırdıktan sonra aşağıdaki kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar kurulum yapın. Güvenlik programlarının Plus!'ın çalışmasını engellemeleri, Plus!'ın bazı dosyalarını silmeleri ya da işletim sisteminizin gerekli güncellemelere sahip olması (Service Packs) bu soruna neden olabilir.
Alıntı:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Patchou
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Patchou
Son olarak, sisteminizde SweetIM ya da SmileyCentral yazılımları yüklü mü? Eğer bu yazılımlar mevcutsa, Plus! ile uyumlu olmadıkları için kaldırılmaları gerekmektedir. Program Ekle veya Kaldır listesinden SweetIM/Smiley Central kaldırıldıktan sonra, Windows Live Messenger da kaldırılmalı ve C:\Program Files\MSN Messenger klasörü silinmelidir
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-03-2007   #12 (mesaj-linki)

çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü. tekrar teşekkürler..
Eski 26-03-2007   #13 (mesaj-linki)
numan

selam arkadaslar)
ya ben messenger live 8,1,0178 i yani son versiyonu kullanıyom ayrıca plus 4,20 yi yukledım pc ye ama pc yi her yeniden açtıgımda plus messenger live den ayrılıyo yapıstırmak ıçın plus ı yeniden kuruyom kafayı atlatacak kadar sınır oluyorum ya neden sureklı bağlı kalmıyor bu plus anlamıyorum aslında her ıkısını de yenıden kurmayı denemekten bıktım bıryerde nasıl hata yapıyorum sınırden artık analız edemıoyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun saygılar sunarım hepınıze selamlar
numan....)
Eski 26-03-2007   #14 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

numan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaslar)
ya ben messenger live 8,1,0178 i yani son versiyonu kullanıyom ayrıca plus 4,20 yi yukledım pc ye ama pc yi her yeniden açtıgımda plus messenger live den ayrılıyo yapıstırmak ıçın plus ı yeniden kuruyom kafayı atlatacak kadar sınır oluyorum ya neden sureklı bağlı kalmıyor bu plus anlamıyorum aslında her ıkısını de yenıden kurmayı denemekten bıktım bıryerde nasıl hata yapıyorum sınırden artık analız edemıoyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun saygılar sunarım hepınıze selamlar
numan....)
Plus Live yüklerken kurulum sırasında sponsor program ile kur seçeneğini işaretlemeyin. Zira bazı güvenlik yazılımları bunun için Plus'ın kurulumunu eksik yapıyor/yapmıyor.. Bunun dışında işletim sisteminizi, kullandığınız güvenlik yazılımını, MSN versiyonunu yazarsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz..

Ya da SweetIM kuruluysa, Plus!'la uyumlu olmadığı için kaldırmalısınız.
Eski 26-03-2007   #15 (mesaj-linki)
nilsufers - avatarı
Messenger'ı kaldırmak

Windows Live Messenger'ı eklentileriyle birlikte tamamiyle bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
Eski 26-03-2007   #16 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger'ı kaldırmak

nilsufers adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'ı eklentileriyle birlikte tamamiyle bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Diğer eklentileri de Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırabilir, kaldırdıktan sonra C:\Program Files\ altındaki klasörlerini silebilir, \Belgelerim\ klasörüne de onlarla ilgili herhangi bir dosyanın olup olmadığını anlamak için göz atabilirsiniz.
Eski 12-04-2007   #17 (mesaj-linki)
yagmur84

live messenger 8.1 msn plus 4.20 yüklü
ancak live messengerda msn plus görünmüyo yardımcı olurmusunuz lütfen çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmuyo olmuyo
Eski 12-05-2007   #18 (mesaj-linki)
gozyaslari
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu

demir_acar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bendede Windows Live Messenger'ın en son sürümü:
Windows Live Messenger 8.1.0178.00

Messenger Plus! Live'ın en son sürümü:
Messenger Plus! Live 4.20.0.262 yüklü.Ancak msnyi her açışımda plus açılmıyo.sanırım gizli çalışıyor,ve bir çok kez tekrar tekrar yükledim her iki proguda ama sonuc alamadım(gizli çalıştıgını olay bildirimlerinin değişmediğinden anlıyorum.sanırım yani) her defasında plus progunu kurmam gerekıyo..yardımcı olabılırmısınız..
aynı sorun bendede var yardım edin
Eski 12-05-2007   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

yagmur84 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live messenger 8.1 msn plus 4.20 yüklü
ancak live messengerda msn plus görünmüyo yardımcı olurmusunuz lütfen çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmuyo olmuyo
gozyaslari adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorun bendede var yardım edin
Cevaplandı:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post470390
Eski 12-05-2007   #20 (mesaj-linki)
gozyaslari

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kurulum esnasında sponsor program yüklemeyi seçmiyorsunuz, değil mi?

Plus!'ı kaldırdıktan sonra aşağıdaki kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar kurulum yapın. Güvenlik programlarının Plus!'ın çalışmasını engellemeleri, Plus!'ın bazı dosyalarını silmeleri ya da işletim sisteminizin gerekli güncellemelere sahip olması (Service Packs) bu soruna neden olabilir.
Son olarak, sisteminizde SweetIM ya da SmileyCentral yazılımları yüklü mü? Eğer bu yazılımlar mevcutsa, Plus! ile uyumlu olmadıkları için kaldırılmaları gerekmektedir. Program Ekle veya Kaldır listesinden SweetIM/Smiley Central kaldırıldıktan sonra, Windows Live Messenger da kaldırılmalı ve C:\Program Files\MSN Messenger klasörü silinmelidir
ya bendede swett im var onu silicem inşallah duzelir sinir oldum bu kadar ugrascaydım plusu ben icat ederdim neyse tsk arkadaslarrr saolun
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
messenger plus acilmiyor, msn plus acilmiyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40