| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğuPlus!'ı kaldırdıktan sonra aşağıdaki kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar kurulum yapın. Güvenlik programlarının Plus!'ın çalışmasını engellemeleri, Plus!'ın bazı dosyalarını silmeleri ya da işletim sisteminizin gerekli güncellemelere sahip olması (Service Packs) bu soruna neden olabilir.
| |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu
çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü. tekrar teşekkürler.. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar )ya ben messenger live 8,1,0178 i yani son versiyonu kullanıyom ayrıca plus 4,20 yi yukledım pc ye ama pc yi her yeniden açtıgımda plus messenger live den ayrılıyo yapıstırmak ıçın plus ı yeniden kuruyom kafayı atlatacak kadar sınır oluyorum ya neden sureklı bağlı kalmıyor bu plus anlamıyorum aslında her ıkısını de yenıden kurmayı denemekten bıktım bıryerde nasıl hata yapıyorum sınırden artık analız edemıoyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun saygılar sunarım hepınıze selamlar numan.... )
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğuYa da SweetIM kuruluysa, Plus!'la uyumlu olmadığı için kaldırmalısınız. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Messenger'ı kaldırmak
Windows Live Messenger'ı eklentileriyle birlikte tamamiyle bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger'ı kaldırmak
Diğer eklentileri de Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırabilir, kaldırdıktan sonra C:\Program Files\ altındaki klasörlerini silebilir, \Belgelerim\ klasörüne de onlarla ilgili herhangi bir dosyanın olup olmadığını anlamak için göz atabilirsiniz. | |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
live messenger 8.1 msn plus 4.20 yüklü ancak live messengerda msn plus görünmüyo yardımcı olurmusunuz lütfen çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmuyo olmuyo | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||||||
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post470390 | |||||||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu neyse tsk arkadaslarrr saolun
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, uyumsuzluğu, windows |
| messenger plus acilmiyor, msn plus acilmiyor, |
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |