Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Sitede bulunan msn plus'ı indirip son güncel live messenger'in üzerine kurduğum zaman sürekli olarak bağlantım kopuyor. ( Msn bağlantısı sadece ) ancak msn plus'ı kaldırdığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor. Bunun sebebi plus ile msn live sürüm uyuşmazlığı diye düşünüyorum. bu sorunlar karşılaşmış olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirlermi ?

Teşekkürler.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Bağlantı sorunu ve Messeger Plus versiyon sorunu. Cvp: Bağlantı sorunu ve Messeger Plus versiyon sorunu.

http://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html ve Messenger Plus! Live Final mı kurdunuz?
Eski 02-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu

arkadaşlar bende de aynı sorun var (Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ve Messenger Plus! Live Finalyüklü) yardım ederseniz sevirim şimdiden teşekkürler
Eski 02-03-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu

Alıntı:
burcaksezan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende de aynı sorun var (Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ve Messenger Plus! Live Finalyüklü) yardım ederseniz sevirim şimdiden teşekkürler
Tam olarak Windows Live Messenger sürümünü;
Alıntı:
Windows Live Messenger > Yardım > Messenger Hakkında
ve

Messenger Plus! Live sürümünü;
Alıntı:
Windows Live Messenger > Plus! > About Messenger Plus!... (Messenger Plus! Hakkında...)
belirtir misiniz?

Windows Live Messenger'ın en son sürümü:
Windows Live Messenger 8.1.0178.00

Messenger Plus! Live'ın en son sürümü:
Messenger Plus! Live 4.20.0.262
Eski 02-03-2007   #5 (mesaj-linki)

Windows Live messenger ile Plus 4.01 kurulu idi bende, bugün otomatik olarak kalkmıştı ve kurulmadı, Plus 4.20 Finaşi yükledim problem ortadan kalktı.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
8.1 plus, messenger plus 8.1 download, messenger plus download, messenger plus sorunu, msn live download, msn plus download, msn plus final download, msn plus live 8.1, msn plus live download, msn plus sorun, msn plus sorunları, msn plus sorunu, msn windows live 8.1 plus, windows live messenger plus download, windows live plus download,
Konu Araçları

Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11842704 saniyede (59.36% PHP - 40.64% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR