Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Anijad
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Sitede bulunan msn plus'ı indirip son güncel live messenger'in üzerine kurduğum zaman sürekli olarak bağlantım kopuyor. ( Msn bağlantısı sadece ) ancak msn plus'ı kaldırdığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor. Bunun sebebi plus ile msn live sürüm uyuşmazlığı diye düşünüyorum. bu sorunlar karşılaşmış olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirlermi ?

Teşekkürler.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Bağlantı sorunu ve Messeger Plus versiyon sorunu.

http://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html ve Messenger Plus! Live Final mı kurdunuz?
Eski 02-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzlğu

arkadaşlar bende de aynı sorun var (Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ve Messenger Plus! Live Finalyüklü) yardım ederseniz sevirim şimdiden teşekkürler
Eski 02-03-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

burcaksezan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende de aynı sorun var (Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ve Messenger Plus! Live Finalyüklü) yardım ederseniz sevirim şimdiden teşekkürler
Tam olarak Windows Live Messenger sürümünü;
Alıntı:
Windows Live Messenger > Yardım > Messenger Hakkında
ve

Messenger Plus! Live sürümünü;
Alıntı:
Windows Live Messenger > Plus! > About Messenger Plus!... (Messenger Plus! Hakkında...)
belirtir misiniz?

Windows Live Messenger'ın en son sürümü:
Windows Live Messenger 8.1.0178.00

Messenger Plus! Live'ın en son sürümü:
Messenger Plus! Live 4.20.0.262
Eski 02-03-2007   #5 (mesaj-linki)
gebreci - avatarı

Windows Live messenger ile Plus 4.01 kurulu idi bende, bugün otomatik olarak kalkmıştı ve kurulmadı, Plus 4.20 Finaşi yükledim problem ortadan kalktı.
Eski 14-03-2007   #6 (mesaj-linki)

bendede Windows Live Messenger'ın en son sürümü:

yüklü ama devamlı kopuyorum baglanıyorum yaklasık olarak 45 sn. sonra kopuyor msn den. nedne acaba ?
Eski 15-03-2007   #7 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

kaybeden adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

yüklü ama devamlı kopuyorum baglanıyorum yaklasık olarak 45 sn. sonra kopuyor msn den. nedne acaba ?
Denetim Masası>Program ekle kaldırdan MSN i onarın. Sorun devam ederse MSN'i ve Plus'ı bilgisayardan kaldırıp tekrar yuklemek sorunu çözebilir. İlk önce denetim masası program ekle kaldırdan kaldırın, sonra da Crogram Files'ın içindeki MSN Live ve Plus klasörlerini silin. Messengeri ve Plus'ı tekrardan kurun.
Eski 15-03-2007   #8 (mesaj-linki)

Messenger Plus! Live 4.20.0.262 yüklü.Ancak msnyi her açışımda plus açılmıyo.sanırım gizli çalışıyor,ve bir çok kez tekrar tekrar yükledim her iki proguda ama sonuc alamadım(gizli çalıştıgını olay bildirimlerinin değişmediğinden anlıyorum.sanırım yani)
her defasında plus progunu kurmam gerekıyo..yardımcı olabılırmısınız..

yardım edecek birileri yokmu?

Son Düzenleyen ahmetgns; 14-08-2007 @ 23:56.
Eski 15-03-2007   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Bilgisayarınızda hangi güvenlik yazılımları yüklü? Onları geçici olarak kapatıp kaldırma/yükleme işlemi yaptıktan sonra bir değişiklik oluyor mu?
Eski 15-03-2007   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarınızda hangi güvenlik yazılımları yüklü? Onları geçici olarak kapatıp kaldırma/yükleme işlemi yaptıktan sonra bir değişiklik oluyor mu?
avast,kaspersky ve nod da denedim teker teker ve ayrıca pc den silip boş iken denedim ama sorun devam etti..üstüne üstlük format atırdım ama yine aynı sorun devam ediyor anlayamıyorum bir türlü(2 bilgisayarım var her ikisindede aynı sorun var)..şu an kaspersky 6 yüklü,teşekkür ederim ilgin için..
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger plus sorunu, msn plus download, msn plus sorun, msn plus sorunları, msn plus sorunu,
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40