| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)
bu program 7.5 de kullanılmıyormu ? çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak Son Düzenleyen emrekocak; 22-12-2006 @ 01:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Alıntı:
Alıntı:
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun Evet bende biliyorum, aynı şeyi yapıyor. Ancak bu programla aynı işlem çok daha basit bir şekilde sorunsuz uygulanabilir diye düşünüyorum. Kolaylık açısından daha kullanışlı buluyorum. Herkes sizin kadar becerikli olmayabilir, değil mi? Ayrıca bu progamda birçok hazır resim var. Yine de yorumlarınız için olumsuz da olsa teşekkürler. Msn Messenger 7.5'de çalışır ayrıca. Son Düzenleyen Misafir; 26-12-2006 @ 22:34. | |||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Müthiş oldu... Teşekkür ederim Lady | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)
çok güzel de manualy den kendi resimlerimizi seçtiremiyorum,sadece gift gibi ufak olanlar sağ altta sıkışmış gibi duruyor,ama genede içindeki resimlerde idare eder,teşekkürler...
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||