Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-12-2006   #6 (mesaj-linki)
Kreacher
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)

Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-12-2006   #7 (mesaj-linki)
emrekocak

bu program 7.5 de kullanılmıyormu ?

çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak

Son Düzenleyen emrekocak; 22-12-2006 @ 01:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 22-12-2006   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
Kreacher adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir
Şimdi tekrar deneyin.

Alıntı:
emrekocak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu program 7.5 de kullanılmıyormu ?

çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak
Söylediğiniz yöntem de forumumuza bulunmaktadır:
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun
Evet bende biliyorum, aynı şeyi yapıyor. Ancak bu programla aynı işlem çok daha basit bir şekilde sorunsuz uygulanabilir diye düşünüyorum. Kolaylık açısından daha kullanışlı buluyorum. Herkes sizin kadar becerikli olmayabilir, değil mi? Ayrıca bu progamda birçok hazır resim var. Yine de yorumlarınız için olumsuz da olsa teşekkürler.

Msn Messenger 7.5'de çalışır ayrıca.

Son Düzenleyen Misafir; 26-12-2006 @ 22:34.
Eski 22-12-2006   #9 (mesaj-linki)
Kreacher

Müthiş oldu... Teşekkür ederim Lady
Eski 27-12-2006   #10 (mesaj-linki)

çok güzel de manualy den kendi resimlerimizi seçtiremiyorum,sadece gift gibi ufak olanlar sağ altta sıkışmış gibi duruyor,ama genede içindeki resimlerde idare eder,teşekkürler...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
arka plan gifler, arka plan gifleri, cvp:skinner 1.2, en güzel msn arka plan resimleri, en güzel rock msn arka planları, msn arka plan resimleri, msn arka plan resimleri kaydet, msn arka plan rock msxlabs, rock arka plan, rock arka plan gif, rock arka plan html, rock arka plan resimleri, rock arkaplanları, rock msn arka plan, sıte arka plan programları,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:17Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13562393 saniyede (48.44% PHP - 51.56% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR