Ziyaretçi
cok güzel bir paylaşım ancak msn her versiyonu için geçerli değil sanırım ben 7.5 da denedim program üzerinde önizleme acılıyor kaplamayı yükle dediğimiz de (sağ üstteki buton) msn penceresi kapanıyor ancak tekrar actıgımızda gif resmimizi msn arka planı olarak göremiyoruz herkeze iyi çalışmalar
Arkadaşlar birşeyi düzeltmek istiyorum bir üst mesajımda versiyondan dolayı fonun değişmedigini söylemiştim ancak değişmedigini sandıgım fon msn ime girdigimde arka plan (kişi listesinde) olarak karsıma cıktı.Buradaki yanılgım bilinen hazır skin programlarından dolayıdır bildiginiz gibi bu tür hazır programları msn arayüzünde çeşitli değişikliklere olanak sağlayabiliyor (butonların yerinin değişmesi,fazla/eksik buton oluşması) kısaca paylaşmış olduğunuz skinner programında msn adresi ve parolanızı yazdığınız panelde herhangi bir değişikliğin olmadıgını görüyoruz bu sebeple ilk etapta programın işe yaramadıgını düşünenler olabilir (benim gibi
) oturum acıldıgında arka planımızı görüyoruz onun haricinde gercek anlamda bir skin değildir biz buna fon diyoruz...İyi çalışmalar
Sponsorlu Bağlantılar
) oturum acıldıgında arka planımızı görüyoruz onun haricinde gercek anlamda bir skin değildir biz buna fon diyoruz...İyi çalışmalar Son düzenleyen ozelkarakter; 12 Ağustos 2007 21:18
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)