Arama

Çevrimdışı Durumda İletileri Alamama Sorunu

Güncelleme: 3 Şubat 2010 Gösterim: 5.021 Cevap: 4
deli_yureq - avatarı
deli_yureq
Ziyaretçi
22 Aralık 2008       Mesaj #1
deli_yureq - avatarı
Ziyaretçi
Messenger live'da oturum açtığımda msn'im kapalıyken bana gönderilen çevrimdışı iletileri alamıyorum. Araçlar-seçenekler-iletilerde
'oturum açtığımda otomatik olarak çevrim dışı iletilerimi göster' seçili olmasına rağmen 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. 2 haftaya kadar bi problem yoktu.
Sponsorlu Bağlantılar
nasıl çözerim bu sorunu arkadaşlar? yardımlarınızı bekliyorum
nfakesi1o - avatarı
nfakesi1o
Ziyaretçi
30 Ocak 2009       Mesaj #2
nfakesi1o - avatarı
Ziyaretçi
Yha aynı problem bnde de var ve çok kötü bi durum Hea Msn Disappointed Biri bi yardım etse !!!
Sponsorlu Bağlantılar
kimsinsen - avatarı
kimsinsen
Ziyaretçi
24 Mayıs 2009       Mesaj #3
kimsinsen - avatarı
Ziyaretçi
Benim gmail uzantılı msn adresime çevrimdışıyken mesaj gönderenlerin mesajlarını okuyamıyorum.Ne yapmalıyım?
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
25 Mayıs 2009       Mesaj #4
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Merhaba. Bu tür problemler msn programının versiyonunundan kaynaklanacağı gibi, bazı bağlantı sorunları nedeniyle de oluşabiliyor. Herhangi bir ayar yapmaya gerek kalmadan bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir. Eğer aradan geçen belirli bir sürede sorun düzelmediyse, kullandığınız MSN programını güncel bir MSN versiyonu ile güncelleyiniz.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lütfen yardım edin msn de çevrimdışı ileti alamıyorum iletilerde oturum açtığında ç.dışı ileti alma kutucuğu işaretli pc dede sorum yok başka bi msn açıldığında ilti alınıyor yardımlarınızı bekliyorum ACİLLLLLLL