| | #1 (mesaj-linki) | |
| Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)Skinner 1.2 1-) Programı kurun ve calıştırın... MSN'de kişiler bölümünüzdeki arka planı değiştirmenize yardımcı olan basit bir program. ![]() 2-) Sol taraftaki Listede'ki kategorilerdeki resimlerden bir tanesini seçin ve Set As Skin deyin. ![]() Aşağıdaki resimde gördüğünüz şekilde kişiler bölümünün arka planı değişecektir. ![]() Bilgisayarınızdan bir resim seçmek için ise Options > Manualy Set a Skin'e tıklayıp bilgisayarınızdan bir resim seçin. ![]() ![]() Not: Alternatif olarak aşağıdaki bağlantıyı izleyerek de kişiler bölümünün arka planını değiştirebilirsiniz, (Programsız!): http://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/3707-msn-kisiler-b-l-m-nde-istediginiz-resmi-koyun.html . Son Düzenleyen Hi-LaL; 09-01-2008 @ 22:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değişimi)
gösterilen şekilde yapmama rağmen benim bilgisayarımdan resim seçmiyo,yüklemiyo | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değişimi)
Manualy Set a Skin'e tikladiktan sonra bilgisayarinizdan bir resim secip tamam'a tiklayin. Sectiginiz resmin önizlemesi cikacaktir. Ardindan Set as Skin'e tiklayin. Arka planinizin degistigini göreceksiniz. Not: Messenger'inizi kapatmaniza gerek yoktur. Kisi listenizin oldugu pencere acikken arka planinizi degistiriyorsaniz, o pencere kapanacaktir kendiliginden. Sistem tray'de messenger simgesine cift tiklayarak tekrar actiginizda arka planiniz degismis olacaktir. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)
güell kardeşim ama data dosyasına ulaşıp içine skinlere biz istediğimizi koymamız mümkün olamaz mı
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bu program 7.5 de kullanılmıyormu ? çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak Son Düzenleyen emrekocak; 22-12-2006 @ 02:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun Evet bende biliyorum, aynı şeyi yapıyor. Ancak bu programla aynı işlem çok daha basit bir şekilde sorunsuz uygulanabilir diye düşünüyorum. Kolaylık açısından daha kullanışlı buluyorum. Herkes sizin kadar becerikli olmayabilir, değil mi? Ayrıca bu progamda birçok hazır resim var. Yine de yorumlarınız için olumsuz da olsa teşekkürler. Msn Messenger 7.5'de çalışır ayrıca. Son Düzenleyen Blue Blood; 26-12-2006 @ 23:34. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Müthiş oldu... Teşekkür ederim Lady | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
çok güzel de manualy den kendi resimlerimizi seçtiremiyorum,sadece gift gibi ufak olanlar sağ altta sıkışmış gibi duruyor,ama genede içindeki resimlerde idare eder,teşekkürler...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Border Arkaplan (Web Sayfaları için) - Arkaplan Resimleri | Blue Blood | Enteresan Resimler | 92 | 05-09-2009 09:00 |
| MSN Durum Değiştirici | boys_yaralı | Diğer MSN Messenger Programları | 37 | 29-08-2009 20:16 |
| Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 04-03-2009 02:53 |
| Kozmik Mikrodalga Arkaplan Işıması (Kozmik Fon Radyasyonu) | virtuecat | Uzay Bilimleri | 1 | 21-11-2007 12:48 |