Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı
Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)

Skinner 1.2

MSN'de kişiler bölümünüzdeki arka planı değiştirmenize yardımcı olan basit bir program.
1-) Programı kurun ve calıştırın...

2-) Sol taraftaki Listede'ki kategorilerdeki resimlerden bir tanesini seçin ve Set As Skin deyin.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz şekilde kişiler bölümünün arka planı değişecektir.

Bilgisayarınızdan bir resim seçmek için ise Options > Manualy Set a Skin'e tıklayıp bilgisayarınızdan bir resim seçin.

Not: Alternatif olarak aşağıdaki bağlantıyı izleyerek de kişiler bölümünün arka planını değiştirebilirsiniz, (Programsız!):
http://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/3707-msn-kisiler-b-l-m-nde-istediginiz-resmi-koyun.html

.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip Skinner 1.2_msx.zip (1.34 MB, 5615 gösterim)

Son Düzenleyen Hi-LaL; 09-01-2008 @ 22:57.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değişimi)

gösterilen şekilde yapmama rağmen
benim bilgisayarımdan resim seçmiyo,yüklemiyo
Eski 27-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değişimi)

villien adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
gösterilen şekilde yapmama rağmen
benim bilgisayarımdan resim seçmiyo,yüklemiyo
Az önce Windows Live Messenger (8.0) 'da denedim ve arka planim sorunsuz degisti.
Manualy Set a Skin'e tikladiktan sonra bilgisayarinizdan bir resim secip tamam'a tiklayin.
Sectiginiz resmin önizlemesi cikacaktir. Ardindan Set as Skin'e tiklayin. Arka planinizin degistigini göreceksiniz.

Not: Messenger'inizi kapatmaniza gerek yoktur. Kisi listenizin oldugu pencere acikken arka planinizi degistiriyorsaniz, o pencere kapanacaktir kendiliginden. Sistem tray'de messenger simgesine cift tiklayarak tekrar actiginizda arka planiniz degismis olacaktir.
Eski 15-12-2006   #4 (mesaj-linki)
seyransalih
Cvp: Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici)

güell kardeşim ama data dosyasına ulaşıp içine skinlere biz istediğimizi koymamız mümkün olamaz mı
Eski 15-12-2006   #5 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

seyransalih adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
güell kardeşim ama data dosyasına ulaşıp içine skinlere biz istediğimizi koymamız mümkün olamaz mı

datalar ile yada Programın kodlarıyla oynamanıza gerek yok.

Zaten Program istediğiniz bir resmi koymanızada olanak veriyor..
Eski 22-12-2006   #6 (mesaj-linki)
Kreacher

Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir
Eski 22-12-2006   #7 (mesaj-linki)
emrekocak

bu program 7.5 de kullanılmıyormu ?

çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak

Son Düzenleyen emrekocak; 22-12-2006 @ 02:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 22-12-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Kreacher adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba, bu çok güzel bir özellik ama linki tıklıyorum, kaydet penceresi çıkıyor...Aç dediğimde windowsun dosyayı açamadığını web'ten ya da bilgisayardan dosya seçmem gerektiği mesajını alıyorum. Nedeni nedir
Şimdi tekrar deneyin.

emrekocak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu program 7.5 de kullanılmıyormu ?

çok güzel birşey ama gereksiz. C:program files/Messenger dosyasına istediğiniz bir Gif resmini koyup adını lvback yaparsanız o resim msn inizde gözükür.tabii msn den çıkış yaptıktan sonra.lvback ı deıl küçük L olacak
Söylediğiniz yöntem de forumumuza bulunmaktadır:
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun
Evet bende biliyorum, aynı şeyi yapıyor. Ancak bu programla aynı işlem çok daha basit bir şekilde sorunsuz uygulanabilir diye düşünüyorum. Kolaylık açısından daha kullanışlı buluyorum. Herkes sizin kadar becerikli olmayabilir, değil mi? Ayrıca bu progamda birçok hazır resim var. Yine de yorumlarınız için olumsuz da olsa teşekkürler.

Msn Messenger 7.5'de çalışır ayrıca.

Son Düzenleyen Blue Blood; 26-12-2006 @ 23:34.
Eski 22-12-2006   #9 (mesaj-linki)
Kreacher

Müthiş oldu... Teşekkür ederim Lady
Eski 27-12-2006   #10 (mesaj-linki)
bingbang - avatarı

çok güzel de manualy den kendi resimlerimizi seçtiremiyorum,sadece gift gibi ufak olanlar sağ altta sıkışmış gibi duruyor,ama genede içindeki resimlerde idare eder,teşekkürler...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Border Arkaplan (Web Sayfaları için) - Arkaplan Resimleri Blue Blood Enteresan Resimler 92 05-09-2009 09:00
MSN Durum Değiştirici boys_yaralı Diğer MSN Messenger Programları 37 29-08-2009 20:16
Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 04-03-2009 02:53
Kozmik Mikrodalga Arkaplan Işıması (Kozmik Fon Radyasyonu) virtuecat Uzay Bilimleri 1 21-11-2007 12:48