Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-02-2007   #1 (mesaj-linki)
EnCoY
Webcam Sorunu

Arkadaslar merhaba windows live mesenger 8 kullanıyordum uyarı verdid bir üst sürümü var güncellemek istermisiniz diye ok dedim yükledim ama o andan itibaren msn de kameralı görüşme yapmak istediğim şahısların hiçbirinden cam alamadım yani onlar beni görüyor ben onları göremiyorum bağlanıyor diyor ama bağlanamıyor.Sonra tekrar live mesenger 8 i kurdum yine bir değişiklik olmadı yine aynı bundan nasıl kurtula bilirim acaba ?

yokmu bir çözüm yolu acaba ?

Son Düzenleyen virtuecat; 10-02-2007 @ 15:24.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-02-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Webcam Sorunu

Alıntı:
EnCoY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar merhaba windows live mesenger 8 kullanıyordum uyarı verdid bir üst sürümü var güncellemek istermisiniz diye ok dedim yükledim ama o andan itibaren msn de kameralı görüşme yapmak istediğim şahısların hiçbirinden cam alamadım yani onlar beni görüyor ben onları göremiyorum bağlanıyor diyor ama bağlanamıyor.Sonra tekrar live mesenger 8 i kurdum yine bir değişiklik olmadı yine aynı bundan nasıl kurtula bilirim acaba ?

yokmu bir çözüm yolu acaba ?

webcam ı sıstemınızden kaldırıp tekrar kurun ve messenger a tanıtın

Eski 10-02-2007   #3 (mesaj-linki)
EnCoY

bakın resim çektim şöyle oluıyor.arkadasım bbaşkasnadan cam alıp cam acabiliyor ama bana gelince benim cam onda sorunsuz çalışıyor bveni görüyor oda bana atıyor ki bu bir kişide değil listemdeki herkeste aynı şey oluyor .... ben onları göremiyorum onlada bağlantı kuruldu diyor bende ise wep cam destekleyen diyor ve hala yüğklüyor gibi görünüyor... işte resim

Eski 06-10-2007   #4 (mesaj-linki)
webcam sorunu acil yardim

vista ultimate kullaniyorum,webcam da karsi tarafi bi turlu goremiyorum,baglaniyor diyor ve durduruluyor,goruntulu konusma yapmaya calisincada durum ayni, format attim,windows guncellemesi yaptim,msn 8.5 i sildim 8.1 yukledim degismedi .asagidaki hata raporunu veriyor:

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: msnmsgr.exe
Uygulama Sürümü: 8.5.1288.816
Uygulama Zaman Damgası: 46c4d9a2
Hata Modülü Adı: StackHash_1703
Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 00000000
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 08f2b5ed
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 1703
Ek Bilgiler 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
Ek Bilgiler 3: 1344
Ek Bilgiler 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e

Gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?lin...clcid=0x041f

cok lazim tesekkurler simdiden
Eski 10-10-2007   #5 (mesaj-linki)

arkadaslar ben bu sorunu ege universitesi agina baglandigimdan beri yasiyorum, vistayi kaldirdim xp kurdum ayni sorun devam etmekte, ag la ilgili bir durum olabilir mu bu,webcam kullanimini engelleyebilirlermi acaba
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn cam sorunu, msn de webcam sorunu, msn kamera sorunları, msn web cam sorunu, msn webcam sorunları, msn webcam sorunu, web cam sorunu, webcam sorun, webcam sorunları, webcam sorunu,
Webcam Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) NoRanynn Diğer MSN Messenger Programları 46 9 Saat Önce 22:45
MSN WebCam Recorder Tigin Diğer MSN Messenger Programları 97 1 Hafta Önce 11:47
Webcam Satın Almadan Önce NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 8 11-03-2007 01:16
WebCam Misafir Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 21-02-2007 22:51
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12194300 saniyede (54.31% PHP - 45.69% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR