Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-04-2009   #41 (mesaj-linki)
mecbur
Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

wiperone adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim

şimdi

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü
Sorunu aynı şekilde çözdüm. Teşekkürler.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-04-2009   #42 (mesaj-linki)

arkadaşlar çözümü buldum sanki
başlat > çalıştır> winrar yazıp sürücülere bakın orda yabancı dosyalar var copy exe filan diye onları sürücülerden silin sonra bilgisayarın fişini çekin açtığınız da format attın düzeliyor
Eski 09-04-2009   #43 (mesaj-linki)
LARA_

murat41b adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba,

Arkadaslar bu sorundan kurtulmak istiyorsaniz ucretsiz program olan Malwarebytes' Anti-Malware indirin , hem hizli hemde derin tarama yapin , rapordaki sonuclari kaldirin sorunu cozmus olacaktir.

Download adresi : http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

iyi forumlar.

Bende arkadaşın tavsiye ettiği programı kurdum ve sorunum düzeldi , teşekkür ediyorum kendisine , şu illet hatadan kurtuldum sonunda
Eski 16-04-2009   #44 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı

evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim

şimdi

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü

Pcye Format Attım ve bu hatayı vermıstı sıldım tekrar yukledım söylulenlerı denedım olmadı..
Ve tema yukluydu full patch simgeler fln degısık yanı...

abssm.dll dosyasını sildim bu dizinde su anda bı sorun yok arkadaslar...

Herkeze Teşekkurler Yardımları için
Eski 19-04-2009   #45 (mesaj-linki)

Merhaba arkadaşlar nvidia chipset driver kurulu olan arkadaşlarda program ekle kaldırdan nvidia forceware network access manager adlı programa değiştir/kaldır deyip madify seçip next dedikten sonra açılan yerden firewall seçeneklerini kaldırdığımız zaman sorun halledilmiş olur...
Veya program ekle kaldırdan Nvidia internet access manager'i kaldırsanızda olur...
Eski 24-04-2009   #46 (mesaj-linki)
Psychic - avatarı

zpr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NeutralizeR arkadaşım bu hatayı temayı değiştirmeden halletmemiz mümkün değil mi ?
her yolu denedim sorun tema da
zpr:
Messenger a Sag tıkLa
özeLLikLer e tıkLa
en sagda Uyumluluk var . O sekmede "GörseL TemaLarı Devre Dışı Bırak" isimli kutucuğu işaretLe ve tamam a bas.. Sonra hangi temayi istiyorsan onu kullan.

Ayrıca arkada$Lar söyLemeden edemeyeceğim $u siLdiğiniz abssm.dll dosyası WLM kişi Listenizin sakLı tutulduğu serverLa oLan bağlantıyı kurmaya yarıyor. Yani siLerseniz eğer; Yeni birini ekLeyemez , siLemez ayrıca daha önce o bilgisayarda oturum açmamış bi msn ile oturum açamazsınız.

ßenim akLımda ßir fikir var. $u an ßu sorunu aLmayan arkada$Larımızdan ßiri abssm.dll dosyasını rarLayıp ßuraya yükleyeßilir mi? ßizde o dosyayı kendimizinki iLe değiştireLim oLmaz mı ?
Eski 27-04-2009   #47 (mesaj-linki)
SquaLe - avatarı
Windows Live Communications Platform Hatası

Ya arKLar her yazdığınızı denedim ama olmuyor ne olur yardım edin hepsini denedim temyı normal yaptım ama olmuyor birisi püf noktasını biliyorsa söle sin ne olur
Eski 08-05-2009   #48 (mesaj-linki)
oturum açtıktan sonra hata

slmlar.. benim sorunum şu: oturumumu açtıktan sonra aşağı resimdeki gibi hata çıkıyor ve oturumum kapanıyor. ne yapmalıyım?

Eski 09-05-2009   #49 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: oturum açtıktan sonra hata

FatalErr0r adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmlar.. benim sorunum şu: oturumumu açtıktan sonra aşağı resimdeki gibi hata çıkıyor ve oturumum kapanıyor. ne yapmalıyım?

Bu konunun ilk mesajını inceleyin. 1. Sayfa
Eski 13-05-2009   #50 (mesaj-linki)
herrpolat - avatarı

C:\Program Files\Windows Live\Contacts (abssm.dll) dosyasını siliyorsunuz bu kadar...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
communications, çözümü, hatası, live, platform, windows
abssm dll, windows live platform, windows live platform hatasi, windows live platform sorunu, windowslive platform,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 6 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 1 Hafta Önce 22:34
Windows Live Communications Platform Sorunu vechy Arşive Kaldırılan Konular 7 11-01-2009 15:25
Windows Live Messenger Yükleme Hatası empaxcLuB Arşive Kaldırılan Konular 1 11-07-2008 13:56
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06