MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-03-2009   #1 (mesaj-linki)
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası

Arkadaşlar 2 gündür bende 84cc0020 isimli hata var. Kişi listeniz kullanılabilir durumda değil diyor aynı zamanda.Biri bana yardımcı olabilir mi ?? Eğer konu önceden acılmıssa adminlerden özür dilerim !!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-03-2009   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası

Windows Vista
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\User\Windows Oturum Adı\ Contacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Windows XP
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.

Oturum Açamazsanız Tekrar Belirtin.
Eski 12-03-2009   #3 (mesaj-linki)

teşekkür ederim ,yazdıklarınızı uygulayınca acabildim oturumu sonunda !!
Eski 04-04-2009   #4 (mesaj-linki)
supooo - avatarı

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows XP
  • C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.

Bende ne yazıkki gizli klasörlere girilmiyor gizli klasörleri göstere tıklatıp tamam dedikten sonra tekrar gösterme seçeneği otomatik olarak işaretleniyor hiçbir türlü girilmiyor. WLM 2009 u yükledikten sonra böyle oldu bunun bir çözümü varmı acaba
Eski 08-04-2009   #5 (mesaj-linki)

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows XP

Contcacts ve Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ bu dediğin dizinleri göremiyorum gizli dosyaları ne kadar göster desemde yok olmuyor?

Eski 14-04-2009   #6 (mesaj-linki)

arkadaşlar ben hepsini denedim hala devam ediyor o hata
açmıyor msn oturum
ne yapmalıyım
Eski 14-04-2009   #7 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı

supooo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende ne yazıkki gizli klasörlere girilmiyor gizli klasörleri göstere tıklatıp tamam dedikten sonra tekrar gösterme seçeneği otomatik olarak işaretleniyor hiçbir türlü girilmiyor. WLM 2009 u yükledikten sonra böyle oldu bunun bir çözümü varmı acaba
WLM 2009 Yükledikten Sonra Olduysa, 8.5'i Kaldırıp mı Yüklediniz ?

ffix adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Contcacts ve Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ bu dediğin dizinleri göremiyorum gizli dosyaları ne kadar göster desemde yok olmuyor?

Sen En İyisi MSN'yi Kaldır Tekrar Kurun.
1.Adım
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
2.Adım ( MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurabilirsiniz )
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
3. Adım ( WLM 2009)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Tekil Mesaj - MsXLabs

aliss32 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben hepsini denedim hala devam ediyor o hata
açmıyor msn oturum
ne yapmalıyım
Hangi MSN Sürümü Kullanıyorsunuz Onuda Belirtmemişsiniz. WLM 2009 Kullanıyorsan Aşağıdaki Deneyin.

1.Adım
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
2.Adım ( MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurabilirsiniz )
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
3. Adım ( WLM 2009)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 16-04-2009   #8 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı

iyi tamam guzelde arkadaslar 8.5 yuklenmıyor daha yeni sürümü var diyip 2009 versıyonuna mecburen evet dedırtıyor mecburen 2009 versıonunu kullanıyoruz kaldırıp tekrar 8.5 kurulmuyor öyle olsaydı eger 8.5 i kullanır ona devam ederdım ...

aynı hatayı bende yasıyorum su anda cont... girdim giriliyor klasörde bısey yok zaten fakat gizli dosyaları göruntulemıyor o klasör icersınde local.... çıkmıyor...

Bugun bu 2009 yuzunden 5 kere Msn'i Sildim Yükledım Gına Geldi ARtık Yokmu Buun Bir baska Çözumu ?

tşkrler...
Eski 17-04-2009   #9 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

euphrates adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi tamam guzelde arkadaslar 8.5 yuklenmıyor daha yeni sürümü var diyip 2009 versıyonuna mecburen evet dedırtıyor mecburen 2009 versıonunu kullanıyoruz kaldırıp tekrar 8.5 kurulmuyor öyle olsaydı eger 8.5 i kullanır ona devam ederdım ...

aynı hatayı bende yasıyorum su anda cont... girdim giriliyor klasörde bısey yok zaten fakat gizli dosyaları göruntulemıyor o klasör icersınde local.... çıkmıyor...

Bugun bu 2009 yuzunden 5 kere Msn'i Sildim Yükledım Gına Geldi ARtık Yokmu Buun Bir baska Çözumu ?

tşkrler...

Uygulayın.
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Öncelikle vereceğim linkten programı (
Windows İnstaller Cleanup Utility ) indirin ve kurun. Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

Windows Installer Cleanup Utility paketini şimdi karşıdan yükle.

Windows İnstaller Cleanup Utility için ekren görüntüsü

Sonra ekte verdiğim Windows Live yükleyici indirin ve açın. İlgili adımları takip ederek WLM 2009 'u bilgisayarınıza sorunsuz olarak yukleyebilirsiniz. Yüklemede herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Windows installeri yüklemeniz gerekiyor. Windows İnstaller yüklemek için TIKLAYIN.
Eski 20-04-2009   #10 (mesaj-linki)
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Çözüm Aranıyor

MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatasıiçin bi çözüm aranıyor daha önce belirtilen olmuyor çünkü Contcacts die bi klasör yok orada bunu içerisindeki dosyaların silinmesi söleniyordu...

Şu anda msn açılmıyor kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda deil ..... hatası veriyor
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
84cc0020, 84cc0020 hata kodu, 84cc0020 hatası, 84cc0020 msn hatası, hata kodu 84cc0020,
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 180 1 Gün Önce 16:04
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 34 3 Gün Önce 12:34
MSN Hata Kodu 810003c1 Windows Live Messenger Hatası Fuchs_Saqo MSN Teknik Destek/Bilgiler 4 23-05-2009 15:29
MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası asii genç MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 19-09-2007 12:55
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06