MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-03-2009   #21 (mesaj-linki)
kaizer21
Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu

Merhaba,benim çok önem verdiğim bir sorum var,çok şey paylaşıp uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım var,yahoo e-mail yeni arayüz kullanmaya başladı,e-mail sayfasından aynı zamanda chat te yapılabiliyor.E-maillerime bakarken msn den bu arkadaşımın beni listesine eklediğini kabul edip etmediğimi soran bir uyarı sayfacığı açıldı.Benim merak ettiğim bu ekleme yenimi oldu yoksa çok zamandır vardıda yahoo e-mail in yeni özelliği olduğu içinmi aldım bu uyarıyı?Yani bir kişiyi msn e davet ederseniz bu davetiye sonsuza kadar devam edermi yoksa buna cevap vermeseniz iptal olurmu,bir süresi varmı bir davetin?Çok teşekkürler şimdiden.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-03-2009   #22 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kaizer21 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba,benim çok önem verdiğim bir sorum var,çok şey paylaşıp uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım var,yahoo e-mail yeni arayüz kullanmaya başladı,e-mail sayfasından aynı zamanda chat te yapılabiliyor.E-maillerime bakarken msn den bu arkadaşımın beni listesine eklediğini kabul edip etmediğimi soran bir uyarı sayfacığı açıldı.Benim merak ettiğim bu ekleme yenimi oldu yoksa çok zamandır vardıda yahoo e-mail in yeni özelliği olduğu içinmi aldım bu uyarıyı?Yani bir kişiyi msn e davet ederseniz bu davetiye sonsuza kadar devam edermi yoksa buna cevap vermeseniz iptal olurmu,bir süresi varmı bir davetin?Çok teşekkürler şimdiden.
Yahoo! o arayüze uzun zaman önce geçmişti. Ama belki siz bu zamana kadar eski sürümü kullanıyordunuz, ya sizi yeni sürüme geçmeye yeni zorladılar ya da siz yeni geçtiniz. Her ne olursa olsun, bir kişinin sizi ne zaman eklediğini bilemezsiniz. Ancak ilk oturum açışınızda bekleyen bir ekleme durumu varsa, bununla ilgili size bir uyarı gösterilir. O anda bir tercihte bulunursanız o tercih kaydedilir ve bir daha sorulmaz. Ancak tercihte bulunmayıp sayfayı ya da pencereyi kapatırsanız o davet daha sonra sorulmak üzere tekrar beklemeye geçer. Ancak ekleyen kişi Windows Live Messenger aracılığıyla eklediyse burada uyarıyı tekrar tekrar alma gibi bir hatayla karşılaşabilirsiniz. Şahsen bunu yaşamıştım. Ama bu hatanın oluşma ihtimali az, normal olarak yine bir kez uyarı alırsınız. Sonuç olarak davet, cevap verilmediği ya da karşı taraf sizi geri silmediği sürece durmaya devam eder ve siz bir kez cevap verdiğinizde artık o tercih kaydedilir, ve o kişi sizi silip geri ekleyinceye kadar bir daha gösterilmez (sadece Yahoo! ve MSN arasındaki davetlerde geçerli).
Eski 09-03-2009   #23 (mesaj-linki)
kaizer21

Çok teşekkür ederim,benim 2 tane yahoo adresim var,uk uzantılı sonradan türkçe yaptım,biride tr,tr de hala arayüz eski,ama uk yeni olmuş olabilir diye,çünkü hiç dikkatlice bakmadığım için yeni çevirmiş olabilirler arayüzü.Ayrıca bu sorumuda cevaplarsanız minnettar olurum.Bu adrese mail atıyorum ama maillerim geri geliyor,mail adresi 120 gün kullanılmasa bile MSN hala kullanılabilirmi?Yoksa karşı tarafın e-maili deaktif olmuşsa zaten eski bir davetitedir anlamınamı geliyor.Ama msn iptal olsaydı,bu davet hala olmazdı diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
Eski 10-03-2009   #24 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kaizer21 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok teşekkür ederim,benim 2 tane yahoo adresim var,uk uzantılı sonradan türkçe yaptım,biride tr,tr de hala arayüz eski,ama uk yeni olmuş olabilir diye,çünkü hiç dikkatlice bakmadığım için yeni çevirmiş olabilirler arayüzü.Ayrıca bu sorumuda cevaplarsanız minnettar olurum.Bu adrese mail atıyorum ama maillerim geri geliyor,mail adresi 120 gün kullanılmasa bile MSN hala kullanılabilirmi?Yoksa karşı tarafın e-maili deaktif olmuşsa zaten eski bir davetitedir anlamınamı geliyor.Ama msn iptal olsaydı,bu davet hala olmazdı diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
MSN, 120 gün boyunca oturum açılmayan hesapları pasif hale getireceğini ve posta kutusundaki tüm iletileri sileceğini söylüyor ancak bu çok da doğru olmuyor. Benim bir adresim vardı, 120 gün boyunca oturum açmadığım halde hesap hala aktifti. Kaldı ki posta kutusu kapatılan bir hesap ile Messenger'da oturum da açılabiliyor. Messenger'da oturum açma da uzun zaman sonra iptal edilebilir ama posta kutusu ve Messenger'da oturum açılabilmesi birbirini çok bağlamıyor diyebilirim.

Messenger'daki kişi ekleme davetlerinin nasıl çalıştığını hala çözemedim. Mesela bir kişi sizi eklemese bile Windows Live sayfalarından sizi Messenger'a eklemiş gibi davet gönderebiliyordu. Bunu görmüştüm. Bu yüzden hesap Messenger'da oturum açılamayacak şekilde kapatılsa bile onun eskiden göndermiş olduğu davet hala etkin olabilir. Nitekim yıllar önce beni ekleyen ve daha sonra hesap kapatıldığı için kendim tekrar kayıt yaptırabildiğim bir Windows Live adresi beni hala eklemiş görünüyor Bu yüzden ekleme daveti almanız, o adresin mutalaka hâlâ kullanılan bir adres olduğu anlamına gelmez. Ancak adrese e-posta gönderilememesi, o adresin sahibinin artık o adres ile Messenger'da bile oturum açmadığını gösteren bir işaret olabilir.
Eski 06-04-2009   #25 (mesaj-linki)

sonnefes34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam bılgın ıcın tesekkur ederım ama bır kac farklı bılgısayardan denedım olmuyor sımdı yenı bır hesab alıyorum ve sorunluk msn yı eklıyorum yenı hesapta onlıne gozukuyo ama sorunlku msn de bır hareket yok yenı hesaptan sorunlu hesaba bısey yazdıgım zaman hemen konusma penceresı acılıyor ve orda bu kısı lıstenızde degıl eklemek ıcın burayı tıklayın yazıyor tam aksıne sorunlu hesabtan bırısını ekledıgım zaman ekledıgım kısıde hemen felanca kısı sızı ekledı dıye bır uyarı cıkıyo msn 9 surumundede aynı sorunum var cok ugrastım komple kaldırıp yenden kurdum msn yı ama sorunum gıderılmedı
aynı sorun bende de oluyor
Eski 10-05-2009   #26 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı

msnem kısı eklemıyor ne yapmam gerekıyor
Eski 10-05-2009   #27 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı

adem4449 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msnem kısı eklemıyor ne yapmam gerekıyor
Biraz daha açık anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız. BURAYI inceleyin.
Eski 16-05-2009   #28 (mesaj-linki)
CyBerLoRd - avatarı
listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?

Merhaba arkdaşlar elimde bir liste var düz bir liste alt alta yazılmıştır.bunu nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?
Eski 16-05-2009   #29 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?

CyBerLoRd adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkdaşlar elimde bir liste var düz bir liste alt alta yazılmıştır.bunu nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?

Örnek.txt dosyası (Not Defteri)

Kod:
<?xml version="1.0"?>
<messenger>
  <service name=".NET Messenger Service">
    <contactlist>
      <contact type="1">xxx@hotmail.com</contact>
</contactlist>
  </service> 
</messenger>
Eski 16-05-2009   #30 (mesaj-linki)
CyBerLoRd - avatarı
Cvp: listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Örnek.txt dosyası (Not Defteri)

Kod:

<?xml version="1.0"?>
<messenger>
  <service name=".NET Messenger Service">
    <contactlist>
</contactlist>
  </service> 
</messenger>
<contact type="1"></contact>
2000 gibi birşey bu
mesala
xxx@msn.com
yyy@msn.com

ben bunlara elimle sürekli <contact type="1"></contact> bu kodu koyarsam 2 günü mü alır bunun otamatik yapma gibi bi olayı yok mu ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ekleme, kişi, listesi, msnde, sorunu
kisi ekleme sorunu ve cozumu, windows live kisi ekleme sorunu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 19-10-2009 00:26
Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 7 17-06-2009 08:50
Msn live kişi listesi sorunu akin1 Arşive Kaldırılan Konular 2 16-08-2008 20:06
MSN Plus Kişi Listesi esert100 Arşive Kaldırılan Konular 1 05-08-2008 13:11
MSN'de Göz Kırpması Gönderme Sorunu otuzdokuz MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 21-01-2007 17:18