| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
Merhaba,benim çok önem verdiğim bir sorum var,çok şey paylaşıp uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşım var,yahoo e-mail yeni arayüz kullanmaya başladı,e-mail sayfasından aynı zamanda chat te yapılabiliyor.E-maillerime bakarken msn den bu arkadaşımın beni listesine eklediğini kabul edip etmediğimi soran bir uyarı sayfacığı açıldı.Benim merak ettiğim bu ekleme yenimi oldu yoksa çok zamandır vardıda yahoo e-mail in yeni özelliği olduğu içinmi aldım bu uyarıyı?Yani bir kişiyi msn e davet ederseniz bu davetiye sonsuza kadar devam edermi yoksa buna cevap vermeseniz iptal olurmu,bir süresi varmı bir davetin?Çok teşekkürler şimdiden.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
Çok teşekkür ederim,benim 2 tane yahoo adresim var,uk uzantılı sonradan türkçe yaptım,biride tr,tr de hala arayüz eski,ama uk yeni olmuş olabilir diye,çünkü hiç dikkatlice bakmadığım için yeni çevirmiş olabilirler arayüzü.Ayrıca bu sorumuda cevaplarsanız minnettar olurum.Bu adrese mail atıyorum ama maillerim geri geliyor,mail adresi 120 gün kullanılmasa bile MSN hala kullanılabilirmi?Yoksa karşı tarafın e-maili deaktif olmuşsa zaten eski bir davetitedir anlamınamı geliyor.Ama msn iptal olsaydı,bu davet hala olmazdı diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme SorunuMessenger'daki kişi ekleme davetlerinin nasıl çalıştığını hala çözemedim. Mesela bir kişi sizi eklemese bile Windows Live sayfalarından sizi Messenger'a eklemiş gibi davet gönderebiliyordu. Bunu görmüştüm. Bu yüzden hesap Messenger'da oturum açılamayacak şekilde kapatılsa bile onun eskiden göndermiş olduğu davet hala etkin olabilir. Nitekim yıllar önce beni ekleyen ve daha sonra hesap kapatıldığı için kendim tekrar kayıt yaptırabildiğim bir Windows Live adresi beni hala eklemiş görünüyor Bu yüzden ekleme daveti almanız, o adresin mutalaka hâlâ kullanılan bir adres olduğu anlamına gelmez. Ancak adrese e-posta gönderilememesi, o adresin sahibinin artık o adres ile Messenger'da bile oturum açmadığını gösteren bir işaret olabilir.
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı
msnem kısı eklemıyor ne yapmam gerekıyor
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı
| |||||
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?
Merhaba arkdaşlar elimde bir liste var düz bir liste alt alta yazılmıştır.bunu nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?
Örnek.txt dosyası (Not Defteri) Kod:
<?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact type="1">xxx@hotmail.com</contact>
<contact type="1">xxx@hotmail.com</contact>
</contactlist>
</service>
</messenger>
| |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: listeyi nasıl msn kişi listesi yapabilirim ?2000 gibi birşey bu mesala xxx@msn.com yyy@msn.com ben bunlara elimle sürekli <contact type="1"></contact> bu kodu koyarsam 2 günü mü alır bunun otamatik yapma gibi bi olayı yok mu ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ekleme, kişi, listesi, msnde, sorunu |
| kisi ekleme sorunu ve cozumu, windows live kisi ekleme sorunu, |
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 08:50 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |
| MSN'de Göz Kırpması Gönderme Sorunu | otuzdokuz | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 21-01-2007 17:18 |