| | #31 (mesaj-linki) | |
| wlm'ye yeni kişi ekleme (ekleyememe) problemi
bununla ilgili bi başlık var okudum ama orda sorun çözülmemiş askıda kalmış bende yeni başlık açiyim dedim. sorunumu kısaca anlatmam gerekirse, kişi ekleden yeni bi kişi eklediğimde yaklaşık bir dk kadar eklemeye çalıştıktan snra hizmet şu anda kullanılmıyor tekrar kullanıma açıldıında ekleme işleminiz tamamlanacaktır sizin bir şey yapmanız gerekmemektedir gibi bi şey sölüo ama hizmet bi türlü açılmı ve ben de doğal olarak yeni kişi ekleyemiyorum. bu tarz bi sorunu olan ya da bu sorunun çözümünü bilen birileri var mı acaba aranızda??? ![]() | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
Arkadaşlar size yalvarıyorum.Lütfen yardımcı olun.Çıldırmak üzereyim.Beni birisi eklediğinde bana uyarı gelmiyor.Ben eklediğimde ise eklediğim kişiye uyarı gelmiyor.Bu sıkıntıyı yaklaşık 1 yıldır halledemedim.Msn 7.5,Msn 8.0,Msn 8.5 ve Msn 9.0'da aynı sorunları yaşadım.Şu an Msn 8.5 kullanıyorum.Fakat hiç kimseyi ekleyemiyorum.Ve arkadaşımda çevrimiçi gözüküorm bn ama o bn de çevrimdışı gözüküo.Bana ileti gönderebiliyor.Bn de ona gönderebiliorm.Kişi listenize ekleyin dio yukarda ama zaten var bnm kişi listemde.Lütfen yardımcı olun.Lanet olasıca şu MSN yüzünden çıldırmak üzereyim.
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| ÇÖZÜLEMEYEN KİŞİ EKLEME PROBLEMİ
sorunumu kısaca anlatmam gerekirse, kişi ekleden yeni bi kişi eklediğimde yaklaşık bir dk kadar eklemeye çalıştıktan snra hizmet şu anda kullanılmıyor tekrar kullanıma açıldıında ekleme işleminiz tamamlanacaktır sizin bir şey yapmanız gerekmemektedir gibi bi şey sölüo ama hizmet bi türlü açılmıyor ve ben de doğal olarak yeni kişi ekleyememiş oluyorum. tekrar eklemek istediğimde bu kişi zaten var diyor, o kişiyle konuşma penceresi açmak istediğimde ise web sayfası açılıyor konuşma penceresi değil :s bu tarz bi sorunu olan ya da bu sorunun çözümünü bilen birileri var mı acaba aranızda??? | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
SLM ARKADAŞLAR SON 1 HAFTADIR BENİ EKLİYOLAR BENDE EKLİYOM AMA KİŞİLER LİSTEME GELMİYO HA GELENLERDE VARR AMA GELENLEREDE MSJ ATMAK İSTEDİGİMDE BENİ GELEN POSTA KUTUSUNA GÖNDERİYO KARŞIDAKİ KİŞİ BENİN ONLANY OLARAK GÖRÜYO VE YAZIYO BANA MSJ GELİYO OAZMAN BENDE YAZIYOM ADAMA AMA HALA BENİM MSNDE KAPALI OLARAK GÖRÜNÜYO VE BEN YAZIŞTIM SAYFAYI KAPATIP AÇAMAYA ÇALIŞTIMDA GENE BENİ POSTA KUTUSUNA YÖNLENDİRİYOO AMA O ANDA BANA ADAMA MSJ ATIYO BEN GENE YAZMAYA DEVAM EDEBİLİYOM NASIL İŞ ANLAMADIM SON 1 HAFTADIR EN AZ 100 KİŞİ EKLEDİM EKLEDİLER AYNI DEGİŞEN HİÇ BİŞEY OLMADI HEPSİ BENDE KAPALI KONUMDA VE BEN KAPALI OLARAK MSJ ATMAK İSTEDİMDE BENİ POSTA KUTUSUNA YÖNLENDİRİYO BEN DİGER KİŞİLERDE AÇIK KONUMDAYIM BUNUN CVBNI BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIMMM
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||
yardımınız bkliyorum şimdieen tşkler saygılar PROFESYONEL AŞIK... !!!
| |||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
yaw arkadaş msn 9 da kişi listesini nasıl bulacaz gelmiyor
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende msn 9.0 war ama oturum açtığımda 'arkadaşınız yok, arkadaş eklemek için şuraya basın gelio ' oydaki 8.0 da bir sürü arkadaş war bi yardımcı olun nasıl düzelticem
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Msn Kişi Ekleme Problemi
Arkadaşlar ben msn topludan bir arkadaşımı ekledim. Bu arkadaşım beni her durumdayken görüyor fakat ben onu çevrimdışı olarak görüyorum. Forumlarınızda çözümü aradım 1 tek bunu buldum > MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Ama buda işe yaramıyor. Ben eklediğim kişiyi engellesem bile engellenmiş simgesi çıkmıyor. Ve üzerine çift tıkladığımda konuşma penceresi yerine direkt e-mail yönlendiriyor. Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi engellesem dahi engelleme simgesi gözükmüyor. ![]() ![]() http://img233.imageshack.us/i/adszuz.jpg/ Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden Teşekkürler, Elinize Bileğinize Sağlık. | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorunum da msn güncellemesinden sonra kişi listem kayboldu.okuldaki bilgisayarımda herhangi bir sorun yok listem görünüyor ama evdeki bilgisayarda kişi listesi yok " henüz kişi listenizde kimse yok " yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |||||
MERHABA; Windows Live Messenger 9.0 YÜKLEDIM FAKAT LİSTEMDE ARKADAŞLARIMIN HİÇBİRİ YOK BUNUN ÜZERİNE ARKADAŞLARIMA TALEP GÖNDERMEME RAGMEN VE ONLARIN BANA TALEP GONDERMESINE RAGMEN MALESEF NE BENIMKI NEDE ONLARINKI BANA GELIYOR NE YAPMALIYIM ? KIMSEYI EKLEYEMIYORUM | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| ekleme, kişi, listesi, msnde, sorunu |
| msn 9 kisi ekleme, msn arkadas ekleme sorunu, msn de kimseyi ekleyemiyorum, msn ekleme talebi gelmiyor, msn kisi listesine eklemiyo, |
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 08:50 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |
| MSN'de Göz Kırpması Gönderme Sorunu | otuzdokuz | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 21-01-2007 17:18 |