Arama

MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu - Sayfa 6

Güncelleme: 7 Eylül 2012 Gösterim: 220.506 Cevap: 221
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bana yardım edin lütfn benm msn yeni sürüm 9.0 beni ekleyen kişiler msn açtığımda otamatik olarak gelmiolar e posta bölümünde ağınıza katılın denen birsey var orda gözüküolar kabul etsemde benm kişi listeme eklenmiolar birde sildiğim kişiyi tekrar ekleyince kişi listeme eklenmio bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseninz sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2009       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam benim eklediğimi kişi kabul ediyor onda kabul etmesi gözükmesine rağmen bende bir türlü gözükmüyor. Yardım edebilcek kimse yok mu.
Sponsorlu Bağlantılar
gfb01 - avatarı
gfb01
Ziyaretçi
27 Ekim 2009       Mesaj #53
gfb01 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Selam benim eklediğimi kişi kabul ediyor onda kabul etmesi gözükmesine rağmen bende bir türlü gözükmüyor. Yardım edebilcek kimse yok mu.

aynı sorun bendede war
kerimak - avatarı
kerimak
Ziyaretçi
27 Ekim 2009       Mesaj #54
kerimak - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Genel bi sorun bu yakşlaşık 15 gündür var ve henüz herangi bi çözüm yada açıklama yok!!
kerimak - avatarı
kerimak
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #55
kerimak - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Evet, birkaç gündür bu sorun mevcut. Daha fazla bilgi edindiğimizde paylaşacağız.

adminim bulamadınmı bu konuda birşey Msn Confused
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Ekim 2009       Mesaj #56
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kerimak adlı kullanıcıdan alıntı

adminim bulamadınmı bu konuda birşey Msn Confused

Hiçbir eklentinin kurulmadığı, herhangi bir yamanın uygulanmadığı Messenger sürümlerinde birkaç hesabı ekleyip sileceğim uygun bir zamanda. Sorun devam ettiği takdirde Messenger sunucularından, hizmetinden kaynaklanan bir sorun olduğunu açıkça söyleyebiliriz. Bu durumla ilgili Windows Live Support'a ulaşılabilir ancak genel bir sorun olduğu için onlar düzeltene kadar yapılacak pek bir şey görünmüyor şu noktada.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bendede var aynı sorun yeni adres açtım 120 kişi ekledim iki gündür kimse kabul etmedi gözüküyordu bugün baktım online olan arkadaşlar var neden eklemedin yazdım listesinde olduğumu söyledi ama msn plusta listesinde değilsiniz yazıyorbi çözümü yokmu bunun ??
saliha_19 - avatarı
saliha_19
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #58
saliha_19 - avatarı
Ziyaretçi
mrb benm bilgisayarıma format atıldıktan sonra ekledğim kişiler cevrımdısı gözüküyor iletişim kuramıyorum bana yardımcı olurmusunuz bu sorunu nasıl cözebilrimçekle kaldırdan kaldırıp tekrar ekledm ama olmadı yine aynı sorun yardımcı olursnız memnun olurum.şimdiden tşkler..
saliha_19 - avatarı
saliha_19
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #59
saliha_19 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Hiçbir eklentinin kurulmadığı, herhangi bir yamanın uygulanmadığı Messenger sürümlerinde birkaç hesabı ekleyip sileceğim uygun bir zamanda. Sorun devam ettiği takdirde Messenger sunucularından, hizmetinden kaynaklanan bir sorun olduğunu açıkça söyleyebiliriz. Bu durumla ilgili Windows Live Support'a ulaşılabilir ancak genel bir sorun olduğu için onlar düzeltene kadar yapılacak pek bir şey görünmüyor şu noktada.

benim sorunumu nie kimse takmıo yha Msn ConfusedMsn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2009       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
ne karşımda ki beni ekleyebiliyor.ne de ben onu ekleyebiliyorum..
kesin bir çözüme ihtiyacım var.ilgilenirseniz ço sevinirim.