| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
msn live geçmiş iletiler kodlanmış değişik yazım karakterinde çıkıyor. bunları okuyabilirmiyim.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Alıntı:
İleti geçmişi dosyalarını Belgelerim'deki konumundan çift tıklayarak açıyorsanız muhtemelen Internet Explorer'da açılıyordur. Eğer öyleyse açıldıktan sonra Internet Explorer'ın Menülerinden Görünüm>Kodlama kısmından kodlamayı değiştirin. UTF-8, UTF-7, Türkçe (ISO) falan olabilir. Normalde bir de Windows Live Messenger'ın menülerinden Dosya>İleti geçmişi görüntüle'yi tıklayıp kişinizi seçin ve Messenger'ın kendi penceresinde okumayı deneyin. Son Düzenleyen ahmetgns; 01-01-2008 @ 07:25. | ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
kullanıcı adı bilinen bir kullanıcının ileti geçmişine nasıl ulaşılabilinir live messengerda şifresini e kullanıcı adını bildiğim birinin kendi bilisayarımda olmayan ileti geçmişine yani konuşmalarına internet üzerinden nasıl ulaşabilirim acaba. bunlara ulaşılabilecek bir site var mı .ileti geçmişi msn messengerın kullanıldığı bilgisayarda saklanıyor biliyorum ama dışarıdan bir şekilde bu bilgilere şifre ve kullanıcı adı bilinerek ulaşılabilinir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim . | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: kullanıcı adı bilinen bir kullanıcının ileti geçmişine nasıl ulaşılabilinir Alıntı:
| ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
İleti Gecmişi Parola(soru?)
merhaba arkadaslar, sorunum var wındows live 8.5 beta (plus live) kullanıyorum. menü cubugunda plus live sekmesınde bulunan /tercıhler sekmesınde parola istiyor.Şifremi unuttum.İletı gecmısını de sfrelemek ıstıyorum.Fakat sıfreyı unuttugum ıcın her konusmadan sonra sılmek zorunda kalıyorum İletı gecmısı adlı klasoru.Şifreyi nasıl sıfırlayabılırım boyle bırsey var mı? | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 11 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 4 Gün Önce 12:33 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||