MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-09-2007   #21 (mesaj-linki)
taner600
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

bu hesabı kapatamıyorum arkadaşlar bana yardım edin nasıl olacak bu iş yw
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-10-2007   #22 (mesaj-linki)
KENCISii - avatarı

30 geçmeden hesabı açsam tekrar devam edeblrmiyim
hani belki d epişmam olmuşmmdur
Eski 14-10-2007   #23 (mesaj-linki)
hellboys - avatarı

KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
30 geçmeden hesabı açsam tekrar devam edeblrmiyim
hani belki d epişmam olmuşmmdur
Edebilirsin...
Eski 18-10-2007   #24 (mesaj-linki)
asmin

Ben hotmail hesabimi kapamam lazim ama sizin yazdiginiz gibi yapinca direk hesab bilgilerim cikiyor acaba leive oldugu icinmi öyle bilgisi olan varsa bana acil yardim edebilir mi?
Eski 21-10-2007   #25 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

asmin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben hotmail hesabimi kapamam lazim ama sizin yazdiginiz gibi yapinca direk hesab bilgilerim cikiyor acaba leive oldugu icinmi öyle bilgisi olan varsa bana acil yardim edebilir mi?
Konunun ilk mesajını tekrar okursan iyi olur. Mesajı yeni düzene göre düzenledim.
Eski 02-11-2007   #26 (mesaj-linki)
s.ramo - avatarı

Ya arkadaşlar ben giriyorum verdiğiniz siteye hep yükleniyo diyor bir türlü o bölümü açmıyor başka çaresi varmı bunun

ya arkadaşlar benim soruma cevap yazan yokmu siz hesap bilgilerinize rahat olarak girebiliyormusunuz.Ben gremiyorum hep yükleniyo diyo öyle kalıyo ne olur çare???

Son Düzenleyen ahmetgns; 03-11-2007 @ 10:45.
Eski 03-11-2007   #27 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

s.ramo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya arkadaşlar ben giriyorum verdiğiniz siteye hep yükleniyo diyor bir türlü o bölümü açmıyor başka çaresi varmı bunun

ya arkadaşlar benim soruma cevap yazan yokmu siz hesap bilgilerinize rahat olarak girebiliyormusunuz.Ben gremiyorum hep yükleniyo diyo öyle kalıyo ne olur çare???
Başka bir bilgisayarda deneyebilirseniz caféde maféde, orada deneyin. Veya kendi bilgisayarınızda Firefox ya da Opera gibi başka bir web tarayıcısı varsa, onlarla açmaya çalışın. Bilgisayarınızda başka bir hesabın Hesap sayfasına girmeyi denediniz mi? Bence bunu da deneyin.
Eski 04-11-2007   #28 (mesaj-linki)
DreamLiKe - avatarı

Selamün AleyKüm . Benım msn adresim başka bi uzantıya sahip uzunn bi zaman oldu onu acalı hesap bilgisi falann bilmiyorum sadece şifresi war peki bu nasıl kapanacaK aynı durum başka uzatılı adres içind egecerlimi bana bu konuda yardım edersenizz sewinirim tşkler.
Eski 07-11-2007   #29 (mesaj-linki)
nazi_35

ben bu yöntemi uyguladım ama
daha halen kapanmadı girebiliyorum?
nerde yanlış yaptım acaba?? teşekkürler şimdiden
Eski 08-11-2007   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DreamLiKe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamün AleyKüm . Benım msn adresim başka bi uzantıya sahip uzunn bi zaman oldu onu acalı hesap bilgisi falann bilmiyorum sadece şifresi war peki bu nasıl kapanacaK aynı durum başka uzatılı adres içind egecerlimi bana bu konuda yardım edersenizz sewinirim tşkler.
O adresinizle http://account.live.com adresinde oturum açın (bu adres farklı bir adres değil, herkes bu adresten giriyor) ve ilk mesajda anlatıldığı gibi hesabınızı kapatın. Bu kapattığınız hesap o adresle kullandığınız Windows Live Hesabıdır, ama sizin o e-posta adresini almış olduğunuz alan adından o e-posta adresini tamamen kapatmayı istiyor olabilirsiniz, ama bunu o alan adının sitesine gidip oradan yapacaksınız. Örnek: ornek@mynet.com diye bir adresiniz varsa MYNET'e Hoşgeldiniz adresinden oturum açıp, oradan o hesabı kapatmalısınız. Ama bu ikinci aşamayı yapmasanız bile, birinci aşamayı yaptığınızda Windows Live Hesabınız kapatılmış olur.

nazi_35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bu yöntemi uyguladım ama
daha halen kapanmadı girebiliyorum?
nerde yanlış yaptım acaba?? teşekkürler şimdiden
Yaptığınız yanlış tekrar oturum açmaya çalışmanızdı. Şimdi hesabınızı tekrar kapatın ve bir daha o adresinizle oturum açmayın. En azından 4 ay sonra deneyin, bakın bakalım hesap kapanmış mı kapanmamış mı? Çünkü
Alıntı:
Hesabınızı Kapatın

Windows Live Hotmail hesabınızı devre dışı bırakmak için Hesabı kapat'ı tıklatın. Tüm depolanmış iletiler kalıcı olarak silinir ve gelen e-postalar geri çevrilir.

E-posta adresiniz hesabınızı kapattıktan sonra 120 gün süreyle korunur. Bu süre sonunda, başka kişiler için kullanılır olabilir.

Hesabınızı kapattıktan sonra yeniden etkinleştirmek için, 120 gün içinde oturum açın.
yazıyor. Yani muhtemelen sizin Microsoft uzantılı bir adresiniz var ve Windows Live Hotmail hesabınız bulunduğundan hesabınızı kapattığınız halde size 120 gün süreyle geri dönme şansı sunuyor. Dediğim gibi siz 120 gün bekleyin.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hotmail bak, hotmail deactive, hotmaillere bak, msn deactive, msn hotmail bak,
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 57 2 Gün Önce 18:58
Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB aorgun Arşive Kaldırılan Konular 32 23-06-2008 15:57
Msn hesabı gözükmüyor yardım romeo_21 Arşive Kaldırılan Konular 1 15-05-2008 21:15
Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı yüksel2 Din/İlahiyat 0 17-03-2008 22:32