Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 03-04-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Az Önce Okudum Ve de 120 Gun sonra msn hesabı da otomatikmen siliniyor.Tabiki Öncelikle Mail Hesabının Deactive Edilmesi Gerek
Teşk.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-05-2007   #12 (mesaj-linki)
bemus
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
BEN HALA KAPATAMADIM BİLEN VARSA YARDIM ETSİN
Eski 03-06-2007   #13 (mesaj-linki)
xinya
bak kapattım hesap bilgilerinin yanında ayarlar var oraya tıklaryın sonra hemen karşısında hesabı kapat diyo oraya girceksiniz bakalım kaçgün içinde adrsim silincekkk
Eski 09-07-2007   #14 (mesaj-linki)
altinyavuz
Arkadaşlar ilk önce kolay gelsin demek istiyorum.
benim hotmail hesabımda devamlı anlasız türkce olmayan karakterler var. onları bir türlü çözemedim. bunun nasıl yapılacağını bilen varsa bana yardım etsin.
teşekkürler.

altinyavuz@hotmail.com
Eski 19-07-2007   #15 (mesaj-linki)
Ya ewet arkadaşlar olumuyor bana bu konuda yardımcı ola bılen olur çok çok sevınırım dedıgınız gıbı yapıyorum hesap ozetı çıkıyor
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
@hotmailimi silmek istiyorum en kolay hesap silme hotmail bak hotmail deactive hotmail hesabımı silemiyorum hotmail hesabını hemen kapama hotmail.com hesap silme msn hesap bak msn de hesabı kapatmak istiyorum msn deactive msn hesabını hemen kapatma msn hesao sil msn hesap bilgilerine bak msn hotmail bak msn silmek
Konu Araçları

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 106 5 Saat Önce 00:28
Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum masderxxx MSN Teknik Destek/Bilgiler 29 3 Gün Önce 02:17
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 48 2 Hafta Önce 15:01
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 3 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:06
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10552597 saniyede (64.57% PHP - 35.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR