| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAPTIM...AMA SON İKİ DEVAM ADLI BÖLÜMLER ÇIKMIYOR YARIDM EDERMİSİNİZ ACİLLLLLLLLLLLLLL | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Alıntı:
| ||
|
| | #43 (mesaj-linki) |
ya ben yapamıyorum resimdeiler çıkmıyor acaba yanlış mı yaptım ki
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme https://accountservices.passport.net...&vv=30&lc=1055 Microsoft Passport Network Gizlilik Bildirimi Son Güncelleştirme: Nisan 2005 ![]() | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
s.a benim bi sorum olucak peki bu dogrulanmamıs adresi nasıl kaparız .. yada söyle bisey ben bi domainden bi hosta yönlendirme yaptım o host kapandı adresi dogrulayamadan ben de adresi actım dogrulama maili gönder diyorum bi sayfa cıkıyo dogrulanmamıs adresi hotmailden giris yapmıs gibi ben bu maili nasıl kaparım yada yeniden dogrulama mailini nasıl yollarım bu arada yeni bi host altım mail box a dogrulama maili göndermem lazım gitmiyo bilgi verirsenin sevinirim | |
|
![]() |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 171 | 3 Gün Önce 11:35 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 183 | 4 Gün Önce 00:50 |
| Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 36 | 1 Hafta Önce 13:11 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||