Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-02-2008   #41 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAPTIM...AMA SON İKİ DEVAM ADLI BÖLÜMLER ÇIKMIYOR YARIDM EDERMİSİNİZ ACİLLLLLLLLLLLLLL
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-02-2008   #42 (mesaj-linki)

Alıntı:
MyLove adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAPTIM...AMA SON İKİ DEVAM ADLI BÖLÜMLER ÇIKMIYOR YARIDM EDERMİSİNİZ ACİLLLLLLLLLLLLLL
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 04-03-2008   #43 (mesaj-linki)

ya ben yapamıyorum resimdeiler çıkmıyor acaba yanlış mı yaptım ki
Eski 05-03-2008   #44 (mesaj-linki)

https://accountservices.passport.net...&vv=30&lc=1055

Microsoft Passport Network Gizlilik Bildirimi

Son Güncelleştirme: Nisan 2005

Eski 15-03-2008   #45 (mesaj-linki)

s.a benim bi sorum olucak peki bu dogrulanmamıs adresi nasıl kaparız ..
yada söyle bisey ben bi domainden bi hosta yönlendirme yaptım o host kapandı adresi dogrulayamadan ben de adresi actım dogrulama maili gönder diyorum bi sayfa cıkıyo dogrulanmamıs adresi hotmailden giris yapmıs gibi ben bu maili nasıl kaparım yada yeniden dogrulama mailini nasıl yollarım
bu arada yeni bi host altım mail box a dogrulama maili göndermem lazım gitmiyo
bilgi verirsenin sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hotmail hesabı doğrulama, hotmail hesabımı kapatmak istiyorum, hotmailde adres silme, microsoft hesabımı silmek istiyorum, msn adresi kapamak, msn adresi kapatma silme, msn adresi silme kapatma, msn adresimi nasıl kaparım, msn adresimi silmek istiyorum, msn silmek istiyorum,
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 3 Gün Önce 11:35
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 4 Gün Önce 00:50
Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum masderxxx MSN Teknik Destek/Bilgiler 36 1 Hafta Önce 13:11
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11830401 saniyede (53.53% PHP - 46.47% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR