| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Messenger Plus! v3 sorununu kontrol ediyorum...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
ben bu sizin verdiginiz olayı yaptım çözüldü ama stuff plug çalışmıyo msn patch le reklamları kaldırcam msn 7.5 patchi 8.0 8.5 patch i hiç biri çalışmıyo yada bana script tavsiye edermisiniz live messenger da çalışan sayfa açıp kapattıklarında görebilcegim dogru bilgi veren bir script..
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Hocam yapamasanda bu kadarini bile yapman bizim icin gurur verici ben istemiyorum abi zorlami Live kullanacaz yaa hayret bişi valla...Eklenti olmasada 7,5 de kalacam üstünede MSN tanimam hizsa hiz görüntüyse görüntü en krali | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
ya inanmıyorum ya.. gitti plus, stuff falan .. bu stuff yerine discovery kullansak fayda edermi acaba plus gerekio mu onu kullanmak için.. bi bilginiz varmı arkadaşlar?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Messenger Plus! v3 ve StuffPlug-NG sorunu da çözüldü. Şimdi ilk mesajı düzenliyorum | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||