| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz..
| |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |||||
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu http://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html MSN Winks/Content Installer/Adder MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) | |||||
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum... Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim.. http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php | |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |||||
Yardımların için çok teşekkürler... | |||||
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım | |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak... Son Düzenleyen MaYDaY06; 18-09-2007 @ 14:50. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum Güsel Güsel Geçinioduk 1. Problem MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio ![]() 2. Problem de Windows Live Messenger da belki süre ile alakalıdır sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor Saatin yanındal, live simgeside gidio Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo Trojan Worm vs düşündüm fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işte ![]() bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die Evet diceksin eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim Son Düzenleyen spk_ghost; 18-09-2007 @ 22:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
ben hala plusı yükleyemedim olmuoooooooooooooooooo vallahi sinir oldum ![]() ![]() : | |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
bnm msj arada kaynadı sanırım | |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
Allah razı olsun yav yaşasın 7.5 kahrolsun live ) maili bile bela ki messengerinden ne hayır gorelim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |