Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 21

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.190 Cevap: 446
MaYDaY06 - avatarı
MaYDaY06
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #201
MaYDaY06 - avatarı
Ziyaretçi
Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz..
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Eylül 2007       Mesaj #202
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kocaelispor41 adlı kullanıcıdan alıntı

Peki arkadaslar ben bunu yaptım başarılı sonuc aldım güncellememi istemiyor kullanıyorumda 7.5 merak ettigim konu mSN nin yeni bir sürümü çıktıgında yine güncelleme yapmamı isteyecekmidir cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar Msn Happy

Windows Live Messenger 8.1'i de zorunlu güncelleme kapsamına alırsa Microsoft, evet.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
bulutes adlı kullanıcıdan alıntı

Program çok iyi ellerinize sağlık.. Fakat bilgisayarı her kapatım açtığımda Plus ı tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Çünkü kayboluyor bu konuda ne yapmalıyım?

Bu konuyu inceleyiniz:
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Alıntı
jashua01 adlı kullanıcıdan alıntı

Üstteki ilk yazdığım mesajım tekrar anlatmayayı deneyeyim.Msn kuruyorum exeleri değişiyorum çalışıyor buraya kadar sorun yok plus 3.63 yüklüyorum .dll değişiyorum ondada bi sorun yok ama msni kullanırken durduk yere msn content plus uyarısı geliyor uyarıyı kapatmak için sağ üstündeki çarpı işaretine basıyorum bu kezde ekrana msn content plus activite ekranı geliyor.

İşin en ilginci bu sabah pcde msn adına ne varsa komple sildim msn ile ilgili bişey olmamasına rağmen hala plusla ilgili o 2 uyarı gelmeye devam ediyor.Bende şaştım kaldım bu işe zorla msnlive kullandırcaklar bu gidişle Msn Sad

Sizin bahsettiğiniz Messenger Plus!'la ilgili bir sorun değil. MSN Content Plus ayrı bir yazılımdır. Bu konuyu inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html
https://www.msxlabs.org/forum/msn-goz-kirpmalari-winks/2364-msn-winks-content-installer-adder.html
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/4743-msn-content-adder-v2-0-msne-herseyi-otomatik-kuruyor.html

Alıntı
mstbrk adlı kullanıcıdan alıntı

abi bn msn 7.5e döndüm çok saol ellerine sağlk çok mutluymMsn Happy ama plus'ı yapamadım snn dediklerini yapıorm uyumluluk bilgisi yazıor ona tıklıorum 4.23 sürümünü indiriorr snrada plus yazısı ordan kalkıorr. Abi plusı da halletmek istiorum acbb bu konuyu resimli anlatabilirmisin??

Konunun başına dönüp ilk iki mesajımı okuyunuz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
La Poupée - avatarı
La Poupée
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #203
La Poupée - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum...

Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim..
https://www.msxlabs.org/forum/
jashua01 - avatarı
jashua01
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #204
jashua01 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Evet sorun bundan kaynaklanıyormuş şuanda sorunsuz olarak msn ve plus çalışmakta.
Yardımların için çok teşekkürler...
fbcarlos - avatarı
fbcarlos
Ziyaretçi
17 Eylül 2007       Mesaj #205
fbcarlos - avatarı
Ziyaretçi
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım Msn Grin
MaYDaY06 - avatarı
MaYDaY06
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #206
MaYDaY06 - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum

bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak...
Son düzenleyen MaYDaY06; 18 Eylül 2007 13:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
spk_ghost - avatarı
spk_ghost
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #207
spk_ghost - avatarı
Ziyaretçi
kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p

şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum
Güsel Güsel Geçinioduk

1. Problem
MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio
53017391lz6

2. Problem de
Windows Live Messenger da
belki süre ile alakalıdır
sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor
Saatin yanındal, live simgeside gidio
Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo
Trojan Worm vs düşündüm
fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım
masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işteMsn Grin

Alıntı
MaYDaY06 adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum

bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak...

bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek

msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die
Evet diceksin
eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim
Son düzenleyen spk_ghost; 18 Eylül 2007 21:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
b_ballack13 - avatarı
b_ballack13
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #208
b_ballack13 - avatarı
Ziyaretçi
ben hala plusı yükleyemedim olmuoooooooooooooooooo Msn Mad Msn Mad vallahi sinir oldum Msn GrinMsn GrinMsn Grin: Msn Grin
spk_ghost - avatarı
spk_ghost
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #209
spk_ghost - avatarı
Ziyaretçi
bnm msj arada kaynadı sanırımMsn Tongue
CooLony - avatarı
CooLony
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #210
CooLony - avatarı
Ziyaretçi
Allah razı olsun yav

yaşasın 7.5

kahrolsun live Msn Happy) maili bile bela ki messengerinden ne hayır gorelim Msn Grin