| | #231 (mesaj-linki) |
SELAM
merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 01:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #232 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #233 (mesaj-linki) |
|
burdamısınız ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 02:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #234 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #235 (mesaj-linki) |
|
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim | |
|
| | #236 (mesaj-linki) | |||||
|
Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var? Forum karışık geldiyse Flash Chat -1- sisteminin teknik destek odasına girebilirsiniz, ordan yönlendirmeyi deneyim...www.msxlabs.org/forum/msxchat.php | |||||
|
| | #237 (mesaj-linki) |
|
şükür öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum bilgisayar kullanmayı pek bilmem ben msn 7.5 istiyorum ama yazdıklarınızdan bişey anlamadım öyle dosya yükle falan anlamam siz bana en başından yavaş adımlarla anlatırken bende yapsam biyandan olurmu
| |
|
| | #238 (mesaj-linki) |
|
yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın
| |
|
| | #239 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #240 (mesaj-linki) |
|
Msn8.1 live nin dakikalarca açılmasını beklemek yerine 7,5 gibi hizli ve arayüzü daha az cpu kullanan bi msn i tekrardan hayata döndürdügünüz icin cafem müsterilerim ve kendi adima tesekkür ediyorum......elinize bilginize sağlık | |
|
![]() |
| Etiketler |
| msn messenger, sürümünden, vazgeçemiyor | eski msn yukle, msn 7 5, msn en eski surum, msn eski surum indir, msn eski surum yukleme, msn messenger 7 5, msnmsgr download, msnmsgr indir, |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 136 | 06-01-2010 18:32 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 64 | 06-01-2010 11:48 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 10:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 15:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 09:04 |