Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Eski 23-09-2007 #231 (mesaj-linki)
eflatun_eflatun

SELAM

merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz

Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 01:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 23-09-2007 #232 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
eflatun_eflatun adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz
Buyrun, yardımcı olmaya çalışayım

Eski 23-09-2007 #233 (mesaj-linki)
eflatun_eflatun
burdamısınız

ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi

Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 02:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Eski 23-09-2007 #234 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
burdamısınız

ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi
Evet, burdayım... Doğrudan konuya geçelim isterseniz?

Eski 23-09-2007 #235 (mesaj-linki)
eflatun_eflatun
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim

Eski 23-09-2007 #236 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim
Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var? Forum karışık geldiyse Flash Chat -1- sisteminin teknik destek odasına girebilirsiniz, ordan yönlendirmeyi deneyim...

www.msxlabs.org/forum/msxchat.php

Eski 23-09-2007 #237 (mesaj-linki)
eflatun_eflatun
şükür öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum bilgisayar kullanmayı pek bilmem ben msn 7.5 istiyorum ama yazdıklarınızdan bişey anlamadım öyle dosya yükle falan anlamam siz bana en başından yavaş adımlarla anlatırken bende yapsam biyandan olurmu

Eski 23-09-2007 #238 (mesaj-linki)
tunga_20
yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın

Eski 23-09-2007 #239 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı
tunga_20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın
BURAYA tıklayıp WLM 8.1 Final Turkce yi Yükleyerek Otomatik yüklemeden kurtulabilirsiniz

Eski 24-09-2007 #240 (mesaj-linki)
Thehelys
Msn8.1 live nin dakikalarca açılmasını beklemek yerine 7,5 gibi hizli ve arayüzü daha az cpu kullanan bi msn i tekrardan hayata döndürdügünüz icin cafem müsterilerim ve kendi adima tesekkür ediyorum......elinize bilginize sağlık

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
msn messenger, sürümünden, vazgeçemiyor | eski msn yukle, msn 7 5, msn en eski surum, msn eski surum indir, msn eski surum yukleme, msn messenger 7 5, msnmsgr download, msnmsgr indir,
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 136 06-01-2010 18:32
Sigara Kullanıyor musunuz? firstlady Anketler 64 06-01-2010 11:48
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? kompetankedi Anketler 269 08-02-2009 10:26
Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? SeRCaX.TR Bunları biliyor musunuz? 7 03-02-2009 15:48
Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? Blue Blood Karışık Flash'lar/Video'lar 54 22-11-2006 09:04