Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 34

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.168 Cevap: 446
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Aralık 2008       Mesaj #331
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Nicolaizer adlı kullanıcıdan alıntı

Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum;

Sponsorlu Bağlantılar
bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı.

msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım.

Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır?

Windows Live Messenger 2009 da çıktı artık. Messenger iletişim protokolünde değişiklikler oluyor, büyük ihtimalle bununla bağlantılı bu sorunlar. Şu mesajımda anlattıklarımı MSN Messenger 7.5'e uyarlayarak uygulamayı deneyebilirsiniz:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Nicolaizer - avatarı
Nicolaizer
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #332
Nicolaizer - avatarı
Ziyaretçi
aklıma takılan şu, bu kopyasını oluşturcağımız msnmsgr.exe dosyası, orjinal dosya mı olacak yoksa burdan indirdiğimiz yamalı olan mı?
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Aralık 2008       Mesaj #333
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

aklıma takılan şu, bu kopyasını oluşturcağımız msnmsgr.exe dosyası, orjinal dosya mı olacak yoksa burdan indirdiğimiz yamalı olan mı?

Oturum açabiliyor olduğunuz dosyanın kopyası olacak.
Nicolaizer - avatarı
Nicolaizer
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #334
Nicolaizer - avatarı
Ziyaretçi
maalesef işe yaramadı. Oturum açma ekranı gelen messenger 7,5'un orjinal msnmsgr.exe dosyası. Bunda ordaki işlemleri yaptım. Açmaya çalıştığımda yeni versiyon var onu indirin uyarısını verdi. Aynı işlemleri birde buradan indirdiğim yamalı msnmsgr.exe için denedim ama durum yine aynı yine oturum açma ekranı gelmedi. Başka bir çözümü yok mu acaba? Ben bu hatayı aslında wlm 2009 çıkmadan öncede alıyordum (yani geçen sene). Ama kendi kendine düzeliyordu bazen. Şimdi ise düzelmiyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Aralık 2008       Mesaj #335
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

maalesef işe yaramadı. Oturum açma ekranı gelen messenger 7,5'un orjinal msnmsgr.exe dosyası. Bunda ordaki işlemleri yaptım. Açmaya çalıştığımda yeni versiyon var onu indirin uyarısını verdi. Aynı işlemleri birde buradan indirdiğim yamalı msnmsgr.exe için denedim ama durum yine aynı yine oturum açma ekranı gelmedi. Başka bir çözümü yok mu acaba? Ben bu hatayı aslında wlm 2009 çıkmadan öncede alıyordum (yani geçen sene). Ama kendi kendine düzeliyordu bazen. Şimdi ise düzelmiyor.

Maalesef başka bir çözüm önerisinde bulunamayacağım. Test sistemi hariç MSN Messenger 7.5 kurmayalı çok uzun zaman oldu. Burada anlatıldığı gibi tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Nicolaizer - avatarı
Nicolaizer
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #336
Nicolaizer - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler Neu şimdi farkettim normalde indirdiğimiz msnmsgr.exe dosyası 6,76 MB iken, bazen kendi kendine (nasıl oluyorsa) 6,93 MB oluyor. Bu durumda da benim karşılaştığım hata ortaya çıkıyor. Benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlara tavsiyem burdan yeniden indirip indirdiğimiz dosyanın boyutunun 6,76 MB olduğuna emin olup kendi msnmsgr.exe dosyamızla yeniden değiştirmek. Ben deneme yanılma şeklinde çözerken demek ki boyutlarına dikkat etmemişim. 6,93 MB'lı msnmsgr.exe ile oturum açılamaz, 6,76 MB ile farkında olmadan değiştirmişim demek ki, durum kendiliğinden düzelmiş hep.
knightrider1907 - avatarı
knightrider1907
Ziyaretçi
1 Ocak 2009       Mesaj #337
knightrider1907 - avatarı
Ziyaretçi
Çok teşekkür ederim kardeşim waLLa oldu. bayadır kullanamıyordum. özlemişim. şuanda sorunsuz kullanıyorum. teşekkürler. eline sağlık. 4ever 7.5 Msn Wink
overdoze - avatarı
overdoze
Ziyaretçi
5 Nisan 2009       Mesaj #338
overdoze - avatarı
Ziyaretçi
MSN Messenger 7.5.0324 TR.zip (8.93 MB, 7325 gösterim)
Bu ataç dosyasının linki kırılmış arkadaşlar. Dün indirmiştim bugün indiremedim.
ysf_ - avatarı
ysf_
Ziyaretçi
9 Nisan 2009       Mesaj #339
ysf_ - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı sorunu bende yasadım program ekle kaldırda msn olmadığını halde msn hatasında bilgisayarınızda yüklü olan windows live messenger sürümü yüklemeye çalıştığınızdan daha yeni hatasını uninstall programı yükleyerek çözdüm varolan msnlerin hepsini kaldırdım ve yeniden msn yüklediğimde sorun yaşamamıştım
euphrates - avatarı
euphrates
Ziyaretçi
23 Nisan 2009       Mesaj #340
euphrates - avatarı
Ziyaretçi
7.5 i severim onada razıyım windowsun en eskı surumunden ıyıdır dosya alıp gönderebılırım hiçdeğilse arkadaslar dedıklerınızın hepsını yaptım sildim WLM 2009 her yerden sılmeyı denıyorum gizli dosyalar seçenegı çıkmıyor göster dıyorum bı ekran gıdıp gelıyor gıbı oluyor tekrar gizli dosyaları göstermıyor bilgisayar KURTULAMADIM ! bu WLM 2009'dan Lütfen Yardım Edin Yeni Format Attım 3 Gündür Messengerla ugrasıyorum.
Program Files'tan Sildim
Ekle/kaldırdan Sildim.
Cmd Sistemiyle Sırasıyla Klasörlere Girip Sildim
Res Attım Gene Silmedi 7.5 Setup'a Tıklarken önce kaldırın hatasını verıyor
kafayı yıcem yokmu bunun kesın bı çözumu çaresi ve arkadaslar sayısız guncelleme yaptım servis Pack 3.5 yüklü Msn DunnoMsn Sarcastic
acaba ondan fln mı kaynaklanıyor dıyorum windowsupdateden yaptı guncelleme ıstedı yukledım... DAHA NE YAPABILIRİM BIKTIM ?Msn Mad