Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2007   #31 (mesaj-linki)
ghost_man
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #32 (mesaj-linki)
only_1907

hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım
sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı
neyı neyın ıcıne atcaz ya
du ben bıseyler denıcem kafama göre
Eski 14-09-2007   #33 (mesaj-linki)

Alıntı:
ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni
Alıntı:
only_1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım
sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı
neyı neyın ıcıne atcaz ya
du ben bıseyler denıcem kafama göre
Sevgili arkadaşlar,

Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz?

Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki?

İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen.
Eski 14-09-2007   #34 (mesaj-linki)
blacklotus

herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım,
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala.
Eski 14-09-2007   #35 (mesaj-linki)

Alıntı:
blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım,
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala.
Çünkü indirdiğiniz msnmsgr.zip dosyasının içindeki msnmsgr.exe dosyasını doğrudan çalıştırmayı deniyorsunuz. Bu dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalamalı ve MSN Messenger'ı her zamanki kısayolundan başlatmalısınız.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
7.5 nasıl, mesenger 7.5, mesenger 7.5 nasıl kullanabilirim, messenger 7,5 nasıl kullanırım, messenger 7.5 nasıl kullanabilirim, messenger 7.5 nasıl kullanırım, msn 7.5 i nasıl kullanırım, msn 7.5 nasıl, msn 7.5 nasıl kullanabilirim, msn 7.5 nasıl kullanırım,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10708690 saniyede (54.44% PHP - 45.56% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR