| | #31 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı neyı neyın ıcıne atcaz ya du ben bıseyler denıcem kafama göre | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
Alıntı:
Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz? ![]() Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki? İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen. | |||
|
| | #34 (mesaj-linki) |
herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım, 31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Çünkü indirdiğiniz msnmsgr.zip dosyasının içindeki msnmsgr.exe dosyasını doğrudan çalıştırmayı deniyorsunuz. Bu dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalamalı ve MSN Messenger'ı her zamanki kısayolundan başlatmalısınız.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 7.5 nasıl, mesenger 7.5, mesenger 7.5 nasıl kullanabilirim, messenger 7,5 nasıl kullanırım, messenger 7.5 nasıl kullanabilirim, messenger 7.5 nasıl kullanırım, msn 7.5 i nasıl kullanırım, msn 7.5 nasıl, msn 7.5 nasıl kullanabilirim, msn 7.5 nasıl kullanırım, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||