Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-09-2007   #36 (mesaj-linki)
ghost_man
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sevgili arkadaşlar,

Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz?

Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki?

İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen.

kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum....

zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #37 (mesaj-linki)
blacklotus
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım,
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala.
valla senide yoruyoz bizimle uğraşıyorsun saol.
ama gene olmuo gene olmuyo
Eski 14-09-2007   #38 (mesaj-linki)

Alıntı:
ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum....

zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww?
Alıntı:
blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
valla senide yoruyoz bizimle uğraşıyorsun saol.
ama gene olmuo gene olmuyo
Alıntı:
..ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.
Tüm zamanların en gizli satırı olamamasının sebebi; konunun ikinci paragrafında yer alıyor olması...
Eski 14-09-2007   #39 (mesaj-linki)
only_1907

hihihi
yok durun ben bıde kardesımı cagırcam o okusun
e ben pc den anlamıorumkı
sadece 7.5 den vazgecemıomusunuz sorusunun yanıtı ıcın uye oldum
tüh bana
kacmayın bi tamammı
döncem
Eski 14-09-2007   #40 (mesaj-linki)
blacklotus

ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.
attım,dier verdiğin dosyayıda system32 nin içine attım,herşey tamam dimi başka yol yok
olmuo gene yaptım herşeyi diyorum
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
7.5 den vazgeçemiyor musunuz, 7.5den vazgeçemiyor musunuz, dinamik baglantı kitaplıgı, dinamik bağlanti kitapliği, dinamik bağlanti kitapliği nerede, dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı,, dinamik bağlantı kitaplığı, dinamik bağlantı kitaplığı bulunamadı, dinamik bağlantı kitaplığı nerde, dinamik bağlantı kitaplığı nerede, dinamik kitaplığında bulunamadı, dnamk baglant ktaplg, indirdiğim msni bulamıyorum, kitaplik nerde, msn indirdim ama nerde bulamıyorum,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09581900 saniyede (52.17% PHP - 47.83% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR