| | #36 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum.... zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww? | ||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
ama gene olmuo gene olmuyo | ||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
| | #39 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
hihihi ![]() yok durun ben bıde kardesımı cagırcam o okusun e ben pc den anlamıorumkı sadece 7.5 den vazgecemıomusunuz sorusunun yanıtı ıcın uye oldum tüh bana ![]() kacmayın bi tamammı döncem | |
|
| | #40 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız. attım,dier verdiğin dosyayıda system32 nin içine attım,herşey tamam dimi başka yol yok olmuo gene yaptım herşeyi diyorum | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||