Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2007   #41 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

evt dediklerinizi yaptım kopyalandı fakat bu seferde plus tamamen yok oldu nolur yardımmmmmmmmmmmmmmmm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #42 (mesaj-linki)
blacklotus

yaw bende nie olmuo
herşeyi yaptım.
msnmsgr.zipin içindekini attım c-progfiles-msnmessengerin içine
msidcrl.zip in içindekini attım system32 ye hemde gene c-progfiles-msnmessengerin içine
gene aynı hata gene aynı hata
Eski 14-09-2007   #43 (mesaj-linki)
only_1907

hade tamam ben 7.5 den vazgectım
ama daha suraya bı avatar bılem yapamadım
yazı dolu heryerrrrrrrr
salak dieni vururum

kactı

Son Düzenleyen only_1907; 14-09-2007 @ 01:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 14-09-2007   #44 (mesaj-linki)

Alıntı:
Güncelleme 3: MsgPlusH.dll dosyası tekrar güncellendi. Aşağıdaki resimde gösterdiliği gibi Messenger Plus! menülerinde sorun yaşayanlar, lütfen ekteki MsgPlusH.zip dosyasını yeniden indirip kopyalama işlemini tekrarlasınlar.
Hala yüklemede sorun yaşayanlar;

MSN Messenger'ın simgesinin saatin yanında görünmediğinden emin olun. Kopyalama işlemlerini yaparken MSN Messenger tamamen kapalı olmalıdır. İlk mesajdaki adımları bir kez daha uygulayın...
Eski 14-09-2007   #45 (mesaj-linki)
spadina

oncellikle tesekkür ederim calismaniz icin.

msnplus ile ilgili dediklerinizi yaptim fakat plus calismiyor genede.uyumluluk sözlesmesi die bise cikio ondada ileri deyince live plus yüklemeye kalkiyor.Anliyacaginiz plus isini halledemedim onu nasil yapacam bir bilginiz var mi ?
Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:24Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11793590 saniyede (45.47% PHP - 54.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR