| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
evt dediklerinizi yaptım kopyalandı fakat bu seferde plus tamamen yok oldu nolur yardımmmmmmmmmmmmmmmm
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
yaw bende nie olmuo herşeyi yaptım. msnmsgr.zipin içindekini attım c-progfiles-msnmessengerin içine msidcrl.zip in içindekini attım system32 ye hemde gene c-progfiles-msnmessengerin içine gene aynı hata gene aynı hata | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
hade tamam ben 7.5 den vazgectım ama daha suraya bı avatar bılem yapamadım yazı dolu heryerrrrrrrr salak dieni vururum ![]() kactı Son Düzenleyen only_1907; 14-09-2007 @ 01:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
MSN Messenger'ın simgesinin saatin yanında görünmediğinden emin olun. Kopyalama işlemlerini yaparken MSN Messenger tamamen kapalı olmalıdır. İlk mesajdaki adımları bir kez daha uygulayın... | ||
|
| | #45 (mesaj-linki) |
oncellikle tesekkür ederim calismaniz icin. msnplus ile ilgili dediklerinizi yaptim fakat plus calismiyor genede.uyumluluk sözlesmesi die bise cikio ondada ileri deyince live plus yüklemeye kalkiyor.Anliyacaginiz plus isini halledemedim onu nasil yapacam bir bilginiz var mi ? | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||