| | #96 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Mikropçuk_11, bu mesajdan geriye doğru okumaya başla, gönülçelen adlı bir kullanıcının ve ardından benim mesajımı görünce dur, o mesajlar sana istediğin şeyi anlatacak.
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) |
messenger discovery programı sayesinde sizi sileni otomatikman görebiliyoruz
| |
|
| | #98 (mesaj-linki) |
peki daha önce ben sayfamı açankişileri görüyordum stuff programından programı kurdum live plus ama live göremiyorum 7.5 vardı nasıl yapacam yardımcı olurmuusnuz
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) |
StuffPlug eskiden bir Messenger Plus! eklentisiydi, yani önce Plus!'ı yüklemeniz gerekirdi. Şimdi Windows Live Messenger sürümü Messenger Plus! Live'dan bağımsız olarak yüklenebiliyor. Ama bu yeni sürümünde bu özelliği sunmuyor. Dediğin özelliği sunan program MessengerDiscovery Live. Ama artık bu özellik kesin sonuç vermez. Zaten StuffPlug'ın özelliği kaldırmasının sebebi de bu.
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) |
ya arkadaşlar bırakın sizi eklemeyen kişlerin yada tanımadığınız tanıyıpta engelleyen tanımayıpta sizi ekleyip engelleyen sizi tanıyıpta engelleyen kişileri bunlar boş işler ama ben bunları boşuna yazıyorum sanki beni dinleyenmi var ?
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3829 | 4 Saat Önce 19:50 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 132 | 9 Saat Önce 14:57 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 1 Gün Önce 00:40 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 161 | 1 Hafta Önce 15:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||