| | #116 (mesaj-linki) |
istemedigim adresleri nasil silerim
arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz. benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler | |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
Cvp: istemedigim adresleri nasil silerim Alıntı:
| ||
|
| | #118 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum ![]() şimcik şöyle oluyor ![]() ama anlatamazsam kusura bakmayın emı.. sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra, kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır. HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR..... YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR....... | |
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
| ||
|
| | #120 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msn adresi engelleyenler, msn adresimi nasıl silerim, msn adresini engelleyenler, msn de beni silip engelleyenler, msn de engellendim mi, msn de engellendimmi, msn de kişileri nasıl silerim, msn engellendim mi, msn silip engelleyenler, msnde engellendim mi, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 171 | 4 Gün Önce 11:35 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 506 | 4 Gün Önce 22:39 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 183 | 5 Gün Önce 00:50 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 4 Hafta Önce 20:13 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||