Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-01-2008   #116 (mesaj-linki)
istemedigim adresleri nasil silerim

arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-01-2008   #117 (mesaj-linki)
Cvp: istemedigim adresleri nasil silerim

Alıntı:
hedergecti adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler
Maalesef hayır. Onların da sizi listelerinden silmiş olmaları gerekiyor.
Eski 30-01-2008   #118 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum
şimcik şöyle oluyor
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......
Eski 30-01-2008   #119 (mesaj-linki)

Alıntı:
alis14 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum
şimcik şöyle oluyor
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......
Evet bu yöntem yüzde yüz olmamakla birlikte çoğu zaman % 99 ihtimalle doğru sonuçlar veriyor. Ve daha önce de bu konu altında anlatılmıştı. % 1'lik yanlış sonuç verme ihtimali var dedim, neyden kaynaklandığını da siz bulursanız sevinirim, bana anlattırmayın, uzun hikaye.
Eski 31-01-2008   #120 (mesaj-linki)

Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn adresi engelleyenler, msn adresimi nasıl silerim, msn adresini engelleyenler, msn de beni silip engelleyenler, msn de engellendim mi, msn de engellendimmi, msn de kişileri nasıl silerim, msn engellendim mi, msn silip engelleyenler, msnde engellendim mi,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 4 Gün Önce 11:35
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 4 Gün Önce 22:39
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12756109 saniyede (62.46% PHP - 37.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR