| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
Cevap aslında yeteri kadar açık... Engellendiğinizi microsoft gibi bir şirketin yayınladığı programı internetin sıradan bir sayfasında bulabildiğini düşünmek pekte doğru olmaz herhalde... Eh o zaman çözüm: Bireysel yöntemler...Yani engellediğini düşündüğünüz kişiyi tanıyanlara sormak... Çok ahlaki değil ama illa çözüm çözüm diye diretenlere izleyebilecekleri yol... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenlerAlıntı:
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz. | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenlerAlıntı:
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin. Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3628 | 20 Saat Önce 17:17 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 103 | 1 Gün Önce 02:42 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 491 | 1 Hafta Önce 22:16 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||