Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-07-2006   #11 (mesaj-linki)
!!!!gencadam!!!!
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
Cevap aslında yeteri kadar açık...
Engellendiğinizi microsoft gibi bir şirketin yayınladığı programı internetin sıradan bir sayfasında bulabildiğini düşünmek pekte doğru olmaz herhalde... Eh o zaman çözüm: Bireysel yöntemler...Yani engellediğini düşündüğünüz kişiyi tanıyanlara sormak... Çok ahlaki değil ama illa çözüm çözüm diye diretenlere izleyebilecekleri yol...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-07-2006   #12 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.
Eski 16-07-2006   #13 (mesaj-linki)
Alıntı:
custom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.
Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.
Eski 16-07-2006   #14 (mesaj-linki)
Alıntı:
L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.
ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.
Eski 16-07-2006   #15 (mesaj-linki)
Alıntı:
custom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.
Kisisel Ayarlar > Gizlilik
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin.
Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
beni msn den silenler msn den beni silenler msn den benı sılenler msn den silenler msn den silenler ve engelleyenler msn den silinenler msn den sİlenler msn den sılenler msn engelleyenler programı msn mi engelleyenler msn mi silenler msn mı engelleyenler msnden beni silenler msnden benı engelleyenler msnden silenler
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3628 20 Saat Önce 17:17
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 103 1 Gün Önce 02:42
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 491 1 Hafta Önce 22:16
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 2 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:56
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10686588 saniyede (54.92% PHP - 45.08% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR