| | #181 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Arkadaşlar Bu konuyu Baştan Sona kadar okudum Ve ahmetgns,NeutralizeR arkadaşlarımın verdiği bilgilerden çok faydalandım..ahmetgns arkadaşımın önerdiği profil görüntüle ve messenger görünümü görünüyorsa engellenmemişsinizdir dediği çok doğruydu... Ama dün bir baktımki profil sayfası yine ara yüzünü değiştirmiş Ve ne mesenger görünümü kalmış nede başka bişey...Sayfayı açtığımda şok olduğum için ekrana bakarken yeni arayüzü incelemeye koyuldum ve bikaç deneme yaptım...Ve ben buldum sanırım yine çözümü![]() yanlız bu denemeyi kendi msn den bir tanesinde yaptığımda olmadı bana...Aşağıda yazdığım hiçbir ek profil bilgisi bulunmuyor yazısı çıktı..Ama engellememiştim Sanırım o msn adresimde bir izni kapatmış olmalıyım Nasıl becerdiysem![]() Ama Eski bir msn adresim vardı ve orda bir arkadaşım ekliydi ama o arkadaşım o msn kullanmıyorum diye sanırım, Beni ordan engellemişti...Kullandığım msn İse arkadaşımla görüşüyorum halen Engellendiğim msn den ona baktım Alltaki Not Yazıyordu...[şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor...]Ama şuan konuştuğum msn de ise Aşağıda anlattığım gibi kişiye ait bir takım bilgiler göründü... Yani denedim oldu...Deneyin sizlerde bakalım sonuçlar olumlumu olucak... Şimdi ilk önce Sizi Engellediğini düşündüğünüz arkadaşınızın profil görüntüle bölümüne basın.. Sonra açılan sayfada oturum açın...[Önemli:Her girişinizde oturum açın..Açmadığınızda Engellediğinizi Düşünebileceğiniz Sonuçla karşılaşabilirsiniz] Oturum açtığınızda kişiye ait bilgilerini içeren bir sayfa açılıcak Sol tarafta Ayrıntılar bölümüne tıklayın Açılan Sayfada Orda mutlaka kişi sizi engellemediyse Messenger avatarının altında ona ait bir msn nick yada ufakta olsa bir bilgi yazar...[bazılarının resmi görünmeyebilir yani avatar kısmı boş olabilir,bu sizi engellediği anlamına gelmiyor Profösörüm ya ben ] Ama engellediyse messenger Avatarının Altında şu mesaj yazıcaktır ... hakkında ... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... Arkadaşlar sizlerde bir deneyin bakalım olucakmı.....Valla ben olumlu Sonuç Aldım Umarım Faydalı olmuşumdur...Anlamayan olursa Resimli Anlatımınıda Sunarım Tabi Anlatımım doğruysa ve iyi sonuçlar alınırsa...Eğer Bu yöntemimde Yanılmışsam hepinizden şimdiden özür dilerim...Ben olumlu sonuç alınca burdan çok faydalandığım için benimde Bir faydam dokunsun istedim sadece![]() Kafamı Bulandıran Tek bir pürüz tek bir msn adresimde yaşadım..Dediğim gibi benim bir msn adresimden kendimi engellediğimdede, engeli açtığımdada bu not göründü ... hakkında ... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... ama sanırımki o msn adresimde bir izni kapatmış olmayalım [Bunun sebebinin neyden kaynaklandığınıda bilen varsa söyleyebilir...]
| |
|
| | #182 (mesaj-linki) |
herkese selamlar !!
Arkadaşlar Öncelikle herkese selam ! Engelleme olayıyla ilgili bir şey soracağım umarım bilen birileri çıkar...Bildiğiniz gibi messenger üzerinde engellediğini merak ettiğimiz kişinin isminin üzerine mouse ile sağ tıklayıp "görünüm"den profil dediğimizde karşımıza çıkan kişinin messenger sayfasında "profil ayrıntıları" ve daha sonra "messenger görünümü" ve "web görünümü"nden kişinin bizi engellediğini ya da engellemediğini anlayabilioduk..Ki bu yol bana kalırsa %90 olarak belki de daha fazla doğru çıkmaktaydı.. Ancak bilmem fark eden oldu mu olduysa yardım ederse çok mutlu olurum..bikaç gündür windows live sayfaları yenilendi..sol tarafta "Alan" diye bir yer var oraya tıkladığımızda "profil ayrıntıları"nı göster yine gözüküo ama tıkladığımızda ne messenger görünümü ne de web görünümü var ![]() Bu konu hakkında bilgili birisi çıkarsa çok çok mutlu olurum...şimdiden saolun | |
|
| | #183 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar Öncelikle herkese selam ! Arkadaşlar Öncelikle herkese selam ! Engelleme olayıyla ilgili bir şey soracağım umarım bilen birileri çıkar...Bildiğiniz gibi messenger üzerinde engellediğini merak ettiğimiz kişinin isminin üzerine mouse ile sağ tıklayıp "görünüm"den profil dediğimizde karşımıza çıkan kişinin messenger sayfasında "profil ayrıntıları" ve daha sonra "messenger görünümü" ve "web görünümü"nden kişinin bizi engellediğini ya da engellemediğini anlayabilioduk..Ki bu yol bana kalırsa %90 olarak belki de daha fazla doğru çıkmaktaydı.. Ancak bilmem fark eden oldu mu olduysa yardım ederse çok mutlu olurum..bikaç gündür windows live sayfaları yenilendi..sol tarafta "Alan" diye bir yer var oraya tıkladığımızda "profil ayrıntıları"nı göster yine gözüküo ama tıkladığımızda ne messenger görünümü ne de web görünümü var ![]() Bu konu hakkında bilgili birisi çıkarsa çok çok mutlu olurum...şimdiden saolun ( bu arada yanlışlıkla konu bölümüne yazmışım herkesten özür ...) | |
|
| | #184 (mesaj-linki) | |
Cvp: Arkadaşlar Öncelikle herkese selam ! Alıntı:
Yanlız yukarda bir dip not eklemeyi unutmuşum... Eger engellenmediysek Ayrıntılara tıkladığımızda msn avatarının altında kişisel bir ileti v.b bil bilgi ve hemen altında ise ...hakkında bilgiler ... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... yazısı çıkıyor... *Sanmayınki engellendiniz..yani kısaca engellenmediğinizde yukarda yazdığım iki kısımda görünür... Engellendiğinizde ise sadece msn avatar kısmının altında bu not oluyor... ... hakkında bilgiler ... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... lütfen dene olursa olumlu yada olumsuz düşünceni burda paylaşırsan sevinirim.... | ||
|
| | #185 (mesaj-linki) |
blockkk
Mesajın için teşekkürler öncelikle...bu konuyla benim gibi ilgilenen birisi olmasına sevindim..Denedim ama ancak bundan emin deilim;yani 2 yere de aynısını yazmışsın sanki ;çünkü hakkında yazısı 2 seferde de çıktı ben de..algılayamadım ; kendimde bulunan 2 mevcut msn adresinden deniorum belki ondandır ama bana kalırsa bunun bi yolu olmalı eski versiyondaki çok kolay ve kesinlikle doğru çıkıyordu..Bunda da olmalı ...Umarım buluruz cevabını beklerim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn de engellendıgım, yeni arayüzde engelleyenler, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 28 | 17-11-2008 19:23 |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 25-09-2008 01:26 |
| E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 0 | 31-07-2008 19:45 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||