Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 37

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.224.949 Cevap: 380
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #361
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm bi arkadaş beni engellemişşş. ona ileti gönderemiyodummm engeli kaldırdığındada ileti gönderemedimmm....kişi listemde ekli .ama arkadaş oturumu açtığında hep çevrimdışı gözüküyooo yardım lütfenn!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #362
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir şeyi anlamadım resim kutusu derken neyi kastediyorsunuz acaba????
Sponsorlu Bağlantılar
ApokalipsE - avatarı
ApokalipsE
Ziyaretçi
18 Ekim 2010       Mesaj #363
ApokalipsE - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger Essentials 2011'de Engellen yada Silenleri Nasıl Görüyoruz ?
Önceden seçenekler>gizlilik kısmından görebiliyorduk ama yeni msn de kişi listemizi göremiyoruz..
Konu hakkında bilgisi olan varmı ?
Meow - avatarı
Meow
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #364
Meow - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn plus kullanan arkadaşlar profilde sağ tıklayıp en altta msn plus özellikleri sekmesini tıkladıktan sonra kişi bilgisi sekmesini tıklayıp kişinin listesinden olup olmadığınızı açılan pencerenin altında yazıyor zaten...ben arkadaşımın msn sinden kendimi silmedim engelledim şu dediğimi kendi msnmde yaptım kişinin listesinde değilsiniz yazdı en altta...oysa engellemiştim...

Bunun kesinlikle dogru olmadigini soyleyebilirim..Cunku bu kisinin listesinde degilsiniz yaziyor ama listesindeyim Msn Happy Mumkun degil yani olmamam ve baktik zaten yan yana hani gozumle gordum yani listesinde oldugumu ama yine de listesinde degilsiniz yaziyor.. Sanirim msnle ilgili bir hata soz konusu emin degilim..

Alıntı
karasahin76 adlı kullanıcıdan alıntı

bubawalla bende bi yerde okumuştum denedim silen kişileri gösteriyor Msn pencerenizden
1- Araçlar (Tools)
2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın.
3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin.

İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir.

1 - Arkadaşlarımızın yazdığı yukarıda ki bölümden sadece ve sizi silenleri veya sizin sildiklerinizi görürsünüz , engelleyenleri anlayamazsınız

2 - değişik sitelerde msn adresi ve şifreni girip engelleyenleri göstermez bu işlemde sadece yukarıda anlatıldığı gibi ve size yutturulmaya çalışılıyor , ayrıca msn şifrenizi de çaldırırmak da cabası

Engelleyenleri anlamanın bir başka yolu kişiye mail atın , yollanan mesajdan hemen sonra Delivery status .... gibi bir mail size geldiğin de ve o mesajın içinde engellediğini düşündüğünüz kişinin adresi yazılı ise mailniz ona gitmemiş , yani ya msn adresini kapatmıştır veya sizi engelmemiştir . saygılar

Yetkili notu (ahmetgns): Messenger'da engellendiyseniz bile kişiye e-postanızı ulaştırabilirsiniz. Messenger engeliyle e-posta engellenmez.


Efendim ayni sorun bende de mevcut..Fakat israrla uzerinde duruyorum eski surumlerinde msn nin secenekler gizlilikte kisinin ismine-adresine sag tikladigimizda sil yazisi belirgin ise listesinde olmadigimizi gorebiliyorduk ve dogruydu (yani sanirim) Fakat benim su an listemde olan ve benim de listelerinde oldugum hali hazirda konusabildigimiz kisiler var ..Ve bu kisilerin gizlilkten isimlerine sag tikladigimda yine sil yazisi cikiyorMsn Happy Yani artik o ``sil`` secenegi demek ki cok da saglikli degil..Henuz sebebini cozemedim?
Son düzenleyen ahmetgns; 5 Kasım 2010 19:24 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Kasım 2010       Mesaj #365
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Güncelleme: Windows Live Messenger 2011 ile birlikte burada yazan bilgilerin büyük bölümü geçerliliğini yitirmiştir. Sizi silen veya engelleyen kişiler hakkında bilgi almanız artık mümkün değildir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2010       Mesaj #366
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msnden beni sileni nasıl görebilirm
theTrex - avatarı
theTrex
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #367
theTrex - avatarı
Ziyaretçi
hazfız başıma garip bir olaygeldi. Uzun zaman sonra msni tekrar açtım farkettimdi bir arkadaş listemde yok, hemen seçeneklerden durama baktım ardaş silinenler kısmındaydı (ama beni silmemiş) bende geri kişi listesine ekledim fakat 10 sn sonra kişi otomatikman geri silinenler listesine geçti. Neyaptıysam hep aynı, geri silinenler kısmına geçiyor. Bu işlemi yapan 3.parti bir yazılım varmı?. yoksa bug mudur, nasıl hallederiz. Bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum. Teşekkür.
rockone - avatarı
rockone
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #368
rockone - avatarı
Ziyaretçi
Msnde kişi ekledıgım zaman engelli olarak görünuyor.Yani kişinın üzerınde kırmızı işarert gorünuyor , engeli kaldır dıyorum öyle açılıyor neden ?
ßomßom ShéqéRy - avatarı
ßomßom ShéqéRy
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #369
ßomßom ShéqéRy - avatarı
Ziyaretçi
benimde öyle oluyor engeli kaldır çıkmyor birdaha engelle deyip engeli kaldırıyorum ancak öyle oluyor
s_corpio - avatarı
s_corpio
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #370
s_corpio - avatarı
Ziyaretçi
mrhb, ben bi durum sonucu arkadaşım dan beni engelleyip silmesini istedim, sonra baktım ç.dışı gözüküyordu fakat space'e baktığım da engelleyip sildiğine dair bi belirti göremedim space sayfasın da profil resminin yanında ki ileti bile gözüküyor!
onun engeleyip sildiğini nası öğrenebilirim(kendisiyle konuşmuyoruz).. bir de başka birin den şunu duydum seni engeleyip silmiştir fakat space den silmemiştir space ve msn farklı dedi..
cevabınızı bekliyorum! şimdiden teşekkürler!!!

Benzer Konular

14 Aralık 2012 / asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular
17 Ocak 2013 / boşver Soru-Cevap
25 Eylül 2010 / hurremsultan Sosyal Ağlar
22 Haziran 2011 / sky009 Soru-Cevap