Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-03-2007   #31 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-03-2007   #32 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
RocKDream adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu

İnceleyin: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
Eski 22-03-2007   #33 (mesaj-linki)

arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok.
Eski 22-03-2007   #34 (mesaj-linki)

Alıntı:
xray2005 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok.

Muhtemelen engellemiş ya da silinmişsinizdir. Sizinde belirtteğiniz gibi "İsmi son konuştuğunuz gibi" olur. Çünki o anki kayıtlarda o vardır. Space de aynı şekilde.. Eğer önceden beri spaces'i varsa o işaret görünür...
Eski 26-03-2007   #35 (mesaj-linki)
numan

selam arkadaslar: ben msn messenger live 8.1 versiyonu kullanıyorum ayrıca plus 4,20 yi yuledım fakat her bilgisayarı kapadıgımda yada yenıden baslattıgımda plus live den ayrılıyor ve yenıdenn yuklemek zorunda kalıyorum yanı plus 4,20 surumu live 8,1 e yapısmıyor hep geçiçici kalıyor sebebini ve çözümünü yazarsanız çoook sevinirim kafayı yıycem bu gıdısle yaw...( lütfen yardımcı olun bana numan saygılar herkese....)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
adresimi silenler, beni engellemişmi, msn adresimi engelleyenler, msn de beni engellemişmi, msn de beni silen ve engelleyenler, msn de sileni anlama, msn den beni silen kişiler, msn engellemişmi, msn engelleyenler yada silenler, msn kişi engelleyenler, msn sildiğini anlama, msn silen ve engelleyenler, msn yi engelleyenler, msn yi silenler, msnden beni silen yada engelleyenler,
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 498 1 Saat Önce 10:57
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 163 10 Saat Önce 02:13
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3865 13 Saat Önce 23:22
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18974805 saniyede (37.10% PHP - 62.90% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR